Yeni başlayan üyelerin keyif alamaması hakkında

jilet

Üye
Merhaba arkadaşlar. Ben oyuna yeni başladım. Görevleri yaparak seviye yükseltmeye çalışıyorum. Ancak oyunda gördüğüm büyük bir eksikliği dile getirmek istiyorum. Bu tarz oyunların en keyifli yanı topluluk ile beraber oynamaktır. Malesef oyuna yeni başlayan oyuncu sirkülasyonu oldukça az olduğu için tüm görev slotları bomboş. Tek başına koca haritada takılmak çok sıkıcı olduğu için bir süre oynayıp sonra oyundan çıkıyorsun. Eğer yeni başlayan sirkülasyonu sağlanamayacaksa bari seviye kasmak kolaylaştırılsın bir an önce cz ye çıkıp oyundan keyif alalım.

presto_86

Üye
Merhaba arkadaşlar. Ben oyuna yeni başladım. Görevleri yaparak seviye yükseltmeye çalışıyorum. Ancak oyunda gördüğüm büyük bir eksikliği dile getirmek istiyorum. Bu tarz oyunların en keyifli yanı topluluk ile beraber oynamaktır. Malesef oyuna yeni başlayan oyuncu sirkülasyonu oldukça az olduğu için tüm görev slotları bomboş. Tek başına koca haritada takılmak çok sıkıcı olduğu için bir süre oynayıp sonra oyundan çıkıyorsun. Eğer yeni başlayan sirkülasyonu sağlanamayacaksa bari seviye kasmak kolaylaştırılsın bir an önce cz ye çıkıp oyundan keyif alalım.
Row partilere takılın görevleri tamamlamaya ve zindanlara eksiksiz girmeye çalışın diğer türlü çok zor exp işi çogu oyuncu için bitti yan carlarini kasan hala bir kesim var ama

Crafter DendroctonuS

Üye
zindan çöplüğü için karakter kasan adamlar var ve aylık 35bin karakter açılan bir oyun ama belli kişiler uğraşıyor bu işle onun için yönetim yeni oyuncular geliyor zannediyor herhalde knk seni çok iyi anlıyorum ve sonuna kadar haklısın

charmeloon

Üye
2023 e girdik. Saatlerce level kasacak zamani yok insanlarin. Bir insan gunde 3 saat oyuna girip 1 ayda 75 olabilmeli. Ama yalniz basina olabilmeli. Zaten herkes 75 olmus, birlikte gorev yapacak adam yok. 3 saatte leveli birak gorev yapacak adam bulamiyorsun. Haddara yaratiklarin gucunun dusuruldugu tek basina gorev yapilabilen, az exp veren, para, item vs dusmeyen, rowun calismadigi yeni bir harita eklenmeli. Herkes tek basina 75 olabilir boylece. Gorevlerin sayisi da arttirilmali, death valley gorevleri saka gibi exp veriyor.

GunJack

Üye
Oyun sistemi şuan farklı çalışıyor leveling aşamasında görevlere hemen başlamanız yerine 25 level olunca PK yada lk gidip southslayer slotlarinda row ile otomatik kasan insanlarin gruplarına gireceksiniz. Sizin seviyeniz düşük olduğu için grup daha fazla Xp almaya başlıyor bu şekilde 50 e kadar atak dahi yapmadan kasabilirsin. 50 oluncada eline silah alıp aynı yerde row ile kasmaya devam ediyorsun. 56 olunca günlük solo zindana girme hakkın oluyor. Her gün 2 kere girebilirsin güzel Xp ve item duaebiliyor. 63 ten sonrada grup zindan açılıyor zorluk seviyelerini kendi leveline göre arttirarak girersen daha fazla Xp alabilirsin.58 den sonra hadgar a geçerek oradaki row partilere gir 70 e kadar görev yapmazsan tahminim görevler seni 74 75 e atabilir. Şuan oyunda aktif bir görev ekibi yok hadgar görevlerini chat bölge kısmında yazarsan yoğun saatlerde birlikte yapacak insan bulabilirsin

CrystalMaidenDota

Üye
Oyunda mob kesemeyen job, başka bir jobun desteği olmadan mob kesemeyen joblar var. Bu görevlerin günlük halleri de olursa bir çeşit quest token veren o zaman parti bulunabilir anca. Mobun kolaylaşması int priestin hiçbir yararına olmaz aksine mobu kesen parti olmadığı için hiçbir zaman o görevi yapamaz şanslı değilse.

GunJack

Üye
Yani sikintilarini anlıyorum sana savunma yapmıyorum zatende çözüm yolu olarak bildiklerimi paylaşıyorum. Ama oyunun level mantığı çok zor değil ama oyunu premiumsuz oynarsan zor olur. Hem 1 hafta pet veriyor hem xp hem stat skill sıfırlama veriyor. Leveling aşamasında int kalırsan en fazla row pt lerde healer oyniyabilirsin

+7 leather set bas kendine eline görev silahını al zaten yeterli olur gorev takilariyla fln işini gorursun acelem yok dersen premium ile her gün 2 saat row ücretsiz geliyor onu Xp gruplarda değerlendir sonra zindan gir kalan oyun zamanında toplayicilik mesleklerini yap. Emin ol meslek sistemi kasmasi karakter kasmaktan daha zor ve çok önem arz ediyor.

BEARFACT

Yönetici
Game Master

Oyuna yeni başlamamışsınız yeniden başlamışsınız burayı doğru yazalım lütfen.

Bu tarz oyun içi hareketlilik için planlar var ve devreye girmektedir. Yeni etkinliklerle vb.

Hedvein

Üye
Yeni başladığını farz ederek söylüyorum: Türk MMO oyuncu kitlesi solo oyunculuğa genel olarak alışmış durumda, iş şartları-kişisel sebepler- farklı statüler sebebi ile maalesef herkesin ekip olması zor. Yeni başlayan birinin kendi yolunu çizmesi, bu yolu çizerken zaman mı para mı harcayacağını kendisi seçmesi gerekiyor. Bir yerden sonra yeni oyuncu kategorisinden ayrılınca zaten kendine göre insanların olduğu ortamlara dahil oluyor ya da o ortamı kuruyorsun.
Bol şans :)

GunJack

Üye
Yeni başladığını farz ederek söylüyorum: Türk MMO oyuncu kitlesi solo oyunculuğa genel olarak alışmış durumda, iş şartları-kişisel sebepler- farklı statüler sebebi ile maalesef herkesin ekip olması zor. Yeni başlayan birinin kendi yolunu çizmesi, bu yolu çizerken zaman mı para mı harcayacağını kendisi seçmesi gerekiyor. Bir yerden sonra yeni oyuncu kategorisinden ayrılınca zaten kendine göre insanların olduğu ortamlara dahil oluyor ya da o ortamı kuruyorsun.
Bol şans :)
Solo oyunculuğa bütün dünya geçti en çok oynanan mmorpg oyunlar solo leveling , oto eşleşme sistemlerini kullanıyor. Bu günümüzde normal. MMO oyuncu yaş ortalaması yüksek genelde 20 libyaslardaki kardeşlerimiz MMO yerine MOBA FPS oyunlarına daha çok ilgi gösteriyor. Herkesin aynı şartlarda başladığı oyunlar ilgilerini çekiyor. Bizim gibi ihtiyar kesim en güzel anılarını aramaya devam ediyor MMO dünyasında. Öyle bir kitle oldukki bizi çok iyi anlayan insanlarla hiç anlamayan insanlar var etrafimizda. Role play olgusunu damarlarimizda yaşıyoruz. YAŞASIN MMORPG...:)

Hedvein

Üye
Solo oyunculuğa bütün dünya geçti en çok oynanan mmorpg oyunlar solo leveling , oto eşleşme sistemlerini kullanıyor. Bu günümüzde normal. MMO oyuncu yaş ortalaması yüksek genelde 20 libyaslardaki kardeşlerimiz MMO yerine MOBA FPS oyunlarına daha çok ilgi gösteriyor. Herkesin aynı şartlarda başladığı oyunlar ilgilerini çekiyor. Bizim gibi ihtiyar kesim en güzel anılarını aramaya devam ediyor MMO dünyasında. Öyle bir kitle oldukki bizi çok iyi anlayan insanlarla hiç anlamayan insanlar var etrafimizda. Role play olgusunu damarlarimizda yaşıyoruz. YAŞASIN MMORPG...:)
+1111111111111

HeaveN

Üye
Ben yeni başlayan çok kişi kastım görevlerini yaptım ama sonra dönüp yüzümüze bile bakmıyolar ondan artık ilgilenmiyom artık.

Arkadaş ortam yaratmanız lazım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt