Yeni Başlıyorum Ufak Tefek Tavsiyeler

psychokiller

Yeni Üye
Arkadaşlar oyunu öğrenmek için hangi karakter ile başlamamı önerirsiniz ? Kendim asas oynamayı severim ama benim oynadıgım mmorpgde her karakter her farmı yapamaz her dungeon'ı yapamaz ve genelde herkes solo yapmaya calışır her dungeounu itemler ona göre dizilir vs vs. aynı şekilde rise onlineda solo pvm kısmında sorun çekmiyeceğim karakter hangisidir ?

RickSancheZz

Üye
asas seviyorsan direk rogue karakter aç yay ve 2 bıçak al, farmda pve de okçu pvpde asas olursun

N3v3N

Üye
Suikastçı sınıfı olması dışında çoğu mmorpgda assasinin oynama tarzları farklı oluyor.

Rise onlineda;
  • Görünmezlik skili vardir
  • yüksek burste sahiptir
  • tek atabilme potansiyeli en yüksek sınıftır
  • defansif olarak da warriora yakın güçtedir
  • hızlı koşma, ileriye sıçrama, alan ve tekli kör etme skilleri ile yakalama ve kacmada en iyi sınıflardan biridir
  • pot ve skill basarak anlık yüksek can yenileyebilir (priestlerden sonra en iyi heal alan sınıf)
  • kendisine ve takım arkadaşlarına heal atabilir, lanetleri kaldirabilir.
  • stun slow özelliği yoktur. Onun yerine kör etme ve skilleri karıştırma özelliği vardır.
  • pvp de en zevkli sınıflardan biridir.
  • pve de Okçuya dönerek seri mob kesebilir.

EtikeT

Üye
Arkadaşlar oyunu öğrenmek için hangi karakter ile başlamamı önerirsiniz ? Kendim asas oynamayı severim ama benim oynadıgım mmorpgde her karakter her farmı yapamaz her dungeon'ı yapamaz ve genelde herkes solo yapmaya calışır her dungeounu itemler ona göre dizilir vs vs. aynı şekilde rise onlineda solo pvm kısmında sorun çekmiyeceğim karakter hangisidir ?

Sana önerim; Battle Priest (BP) ATAKER Priest olman.

Tüm, dungeonları (Zindanları) rahatlıkla yaparsın.
Solo (tek başına) istediğin farmı yapabilirsin kimseye ihtiyacın olmaz.
Yanına 1 BP priest daha bulursan, agresif farm bile atabilirsin.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt