yeni boss sistemi hakkında

xxxOLRICxxx

Üye
Boss larda her atak yapıp hayatta kalanın kutu alma şansı olmalı yerine oyuncuların bossa verdiği hasara göre orantılı bir kutu alma şansı olsa, daha çok hasar verenin kutu alma şansı daha çok olsa daha adil olur.

DraeThyN

Üye
50 level adamın görev bowuyla artık exp kasmama ve farm yapmama gerek yok. Gider statlarımı HP veririrm uzaktan bir ok atarım drop kalırsa kalır oh ne güzel dediği bir sisteme hoşgeldiniz. MMO mantığı kendini geliştirmek iken artık tembelliğe itiyor oyuncuları. Rise online yönetim ekibi TEŞEKKÜRLER oyunu bitirdiniz :)

BayPROBLEM

Üye
50 level adamın görev bowuyla artık exp kasmama ve farm yapmama gerek yok. Gider statlarımı HP veririrm uzaktan bir ok atarım drop kalırsa kalır oh ne güzel dediği bir sisteme hoşgeldiniz. MMO mantığı kendini geliştirmek iken artık tembelliğe itiyor oyuncuları. Rise online yönetim ekibi TEŞEKKÜRLER oyunu bitirdiniz :)
sensin ok

amaravolchkova

Üye
Evet kardeşim öyle yapıyoz zaten. Şuan bowl bölgesinde lunaskar kalabalık, itemsiz full hpye verilmiş bir charla damage atıp kutu alıyoz. Asıl charım protean, itemi leveli var ama chara girmeye gerek yok çünkü protean ırkı günün büyük çoğunluğunda bowla bile giremiyor.
Herkes 50-55 level okçu yapıp full HP verip hem lunaskar hem protean char yapsın. Bowl un kalabalık durumuna göre o ırktaki charına girer oynar. Uzaktan r skill atsan miss gibi kutuyu alma şansı veriyor oyun. Ne item yapma derdi var, ne level kasma derdi var. Hiçbir emek sarfetmeden oyunun en güçlü yarattıklarını en iyi itemlerini elde etme şansına sahip oluyorsun.

Ben bu oyunu senin gibi ilk defa ya da şu yorum atıp bu sistem çok iyi olmuş diyenler gibi ilk defa oynamıyorum. Bu oyunun yöneticilerinin politikası sözde otchiwa diyip ADALET li olacaz diyerek oyuncu çekmeye çalışan ama arka planda oyunculardan gelen tepkilere göre ya da çoğunluğa göre ADALET madalet umurunda olmayan bir politika sergiliyor.

Bugün bu şekilde yapılan boss sistemi senin işine geliyordur, yarın senin taktik yapıp ilgilendiğin bir alan sırf birileri ağlıyor diye adalet madalet dinlemeden düzenleme gelir.

Örn; craft sistemi kapatıldı? Neden? Shoptan %10 SC satamıyor diye mi oyun yoksa millet craft yapanlar birleşti kastı scleri bize pahalıdan satıyor satıyor diye ağlayanlar yüzünden mi?
Oyun ne yaptı? Anında kapat hiç o craftta günlerce emek verenin emeğini düşünme.

Boss sistemi: düzenle gitsin. Neden? 3-5 çapulcu ağlıyor diye. Neymiş ittifakmış da boss u aynı clan kesiyomuş da. Ulan bunu diyen clanla aynı ırksın adamlardan kutu alamıyon ittifak ittifak diye ağlıyorsunuz. Neymiş Titans ile ittifakmış da onlara vurmuyormuş da bilmem ne. 700 kere açıklamasını yaptığımız olayı işlerine gelmediği için dinlememezlikten geliyorsunuz.
Dün yayının birini izliyorum, 0xTavsan nick'li, ankaraguclu nick'li oyunun en çok bp kasan asas team i. Boss çıkmış etrafındaki ezikleri kesiyolar. Neden bu adamlar seigfreidlere dalmıyor da etraftaki okçuları kesiyor? İttifak mı bunlar şimdi? Tabiki değil, senin ezik charın varken adamlar tabiki seri bp kasacağı kişilere dalacak, öleceğini bileceği melee ekibe dalmayacak.

Uzatmaya gerek yok bu oyun her aşamasında böyleydi. Ağlayanı küstürmeyelim, çoğunluk giderse sıkıntı yaşarız politikasıyla ilerliyor. Otchiwaymış, Adaletmiş hikayesi reklamı işin. Onlarca olay yaşadım bu tarz oyunun erken erişimi açılana kadar.
Oyun senin 3 5 çapulcu dediğin insanlar sayesinde dönüyor sayın zeka küpü. Önceki mesajlarda belirttiğim gibi, bu oyun siz ittifak kurun ve paranızı cebinize koyun diye açılmadı. Diğer oyunda ittifak serbest, oraya gidip orada kurun ittifakınızı. Ha gerçi senin gibi "çapulcu"lar orada hiçbir şey yapamazlar orası da ayrı. 2 clan totalde 5 6 party ittifak kurmuşsunuz kimseyi bossların yanına yaklaştırmıyorsunuz. Lunaskar geliyor proteandan vuruyorsunuz, protean geliyor lunaskardan vurduruyorsunuz ve hala adaletten mi bahsediyorsunuz? Burada çapulcular ağladı falan diye laf ebeliği yapıyorsunuz da, görüyorum ki hala aynı konu altında ağlamaya devam ediyorsunuz. Dediğim gibi, ağlamaya devam kanks belki eski sisteme dönerler de sizde döner ekmeğe dönebilirsiniz.

DraeThyN

Üye
2-3 cümle dahi kuramayan, 1-2 drop gördüğünde kuduran havaya uçan ve DV haritasında ismi sadece sağ tarafta görünen tayfa elbette bu güncellemeyi sevdi. Çünkü şu anda çoğu insan '' iyi item geliştirmeme gerek yok zaten bir düz vuruşla bile kutu bana kalabiliyor'' diye gece yatarken hayaller kurduğuna eminim. Bu oyuna hep beraber başladık ama ben emek verip senin önüne geçip oyunda güçlü kişilerin yapabileceği şeyleri yapıyorsam seninde ağlamaman lazım :)

amaravolchkova

Üye
2-3 cümle dahi kuramayan, 1-2 drop gördüğünde kuduran havaya uçan ve DV haritasında ismi sadece sağ tarafta görünen tayfa elbette bu güncellemeyi sevdi. Çünkü şu anda çoğu insan '' iyi item geliştirmeme gerek yok zaten bir düz vuruşla bile kutu bana kalabiliyor'' diye gece yatarken hayaller kurduğuna eminim. Bu oyuna hep beraber başladık ama ben emek verip senin önüne geçip oyunda güçlü kişilerin yapabileceği şeyleri yapıyorsam seninde ağlamaman lazım :)
Clan liderinizin mesajına cevap verirken söylemiştim, o clandaki dönercilerin çoğu menfaatleri bittiğinde gidecekler. Diğer oyunda da aynı sistem var belirli bir damage vurulduğunda kutu random kalıyor diyeceğim ama siz bilmezsiniz o oyunu oynadıysanız bile genellikle döner ekmek parası için sağda solda sürünüyordunuz muhtemelen. Bu güncellemeyi sevdim çünkü ittifak bitti ve daha adil bir sisteme geçildi bu da herkesin beğeneceği bir şey. Siz beğenmediniz çünkü işinize gelmiyor. Madem 50 55 lvl karakter kasıp kutu alıyorsunuz hala niye burada ağlıyorsunuz? Oyundan şimdiye kadar cebinize koyduğunuz parayla Kudüs'e gidin ağlama duvarı orada.

BayPROBLEM

Üye
okey, evet, anlaşıldı. Başka?

WoxHades

Üye
Ne oldu ittifaktı falandı filandı 2 ırkın birbirine vurmaması çok kötüydü şimdi herkesin kutu alabilme şansı olduğu için o ağlaklar susmuş durumda.Karşısında rakip ırkı görmesine rağmen aa dur onlara vurmayın belki bize kutu düşer de evimize ekmek parası götürebiliriz kafasında oyun oynamaya başlamışsınız?Burdan şu anlaşılıyor siz ittifaktan değil ittifakta olamamaktan şikayetçiymişsiniz.Boss kesen birisi değilim ama iğrenç bir güncelleme.

BayPROBLEM

Üye
Ne oldu ittifaktı falandı filandı 2 ırkın birbirine vurmaması çok kötüydü şimdi herkesin kutu alabilme şansı olduğu için o ağlaklar susmuş durumda.Karşısında rakip ırkı görmesine rağmen aa dur onlara vurmayın belki bize kutu düşer de evimize ekmek parası götürebiliriz kafasında oyun oynamaya başlamışsınız?Burdan şu anlaşılıyor siz ittifaktan değil ittifakta olamamaktan şikayetçiymişsiniz.Boss kesen birisi değilim ama iğrenç bir güncelleme.
tabi tabi ne demessin

Jacques

Üye
Bossa bi vuruş attım kutu aldım tamamen yalan 20 tane bossa bu şekilde atak yaptım hiçbiri kutu falan vermiyor belli bi % vuruş yapmak gerekli belli ki.

WoxElla

Üye
Siz adalet değil kendi işinize gelenin yapılmasını istiyorsunuz. MMORPG ' nin mantığını anlayamamış, hayatında LoL dışında oyun oynamamış tiplerin istekleri çok komik. Boss kesen birisi değilim ama güçlü olanın bossları da kesmesi gerekir, her yerde olduğu gibi. Siz tamamen random olayına çevirerek hem PK'yı hem MMORPG'nin mantığını baltalıyorsunuz. Herkes işin kolayını bulmuş, ırk basıp parazit gibi sağ sol yaparak kutu almaya çalışıyor. KOMEDİ.

DraeThyN

Üye
Siz adalet değil kendi işinize gelenin yapılmasını istiyorsunuz. MMORPG ' nin mantığını anlayamamış, hayatında LoL dışında oyun oynamamış tiplerin istekleri çok komik. Boss kesen birisi değilim ama güçlü olanın bossları da kesmesi gerekir, her yerde olduğu gibi. Siz tamamen random olayına çevirerek hem PK'yı hem MMORPG'nin mantığını baltalıyorsunuz. Herkes işin kolayını bulmuş, ırk basıp parazit gibi sağ sol yaparak kutu almaya çalışıyor. KOMEDİ.
Analatamazsın kardeşim bunlar MMO nedir bilmezler ki mantığını bilsinler. Adamlar level bile kasmaktan aciz ki item dizip boss savaşına girsinler. Hayatlarında Battle Point kasmamışlar sıfırlanmaya o kadar yakınlarki. Ama umurlarında değil 50 level ile gelip vurup alabilriiz mantığıyla geliyorlar :)

Burtto

Üye
1 hafta sonra bütün ırk lunaskar olacak, şimdiden yazıyorum.
Protean ırkı zaten görece olarak daha zayıftı, boss kovalayan birkaç ekip lunaskara geçmiş. Eserinizin sonucunu 1 hafta sonra göreceksiniz, koca haritada tek ırk tavaf edecek pk olmadan.
aga sen niye çıkarın olmayan herşey için ağlıyosun oyun duyurulduğundan beri :D

Alkoer

Üye
Doğrudur bu sistem adil değil mantık olarak. Ama kime göre? Bu bossları zaten tekel duruma getirmiş oyuncu ve klanlar için adil değil.

Şuan için oyunun çıkış dönemine göre çok adil bir düzenleme. Oyuncular arası farkı korumak amaçlı bence. Ben çok yerinde buldum.

İlerleyen zamanda itemler ve lv ler yükseldikçe zaten bu bosslar çerez gibi kesilecektir. O zaman yeni düzenleme yapılır. 1 atak yapan adam %99 dmg verenden kutu alamaz.

amaravolchkova

Üye
Diğer oyunda 60+ haritasının bossları randomdur ve bowlda çıkan boss da aynı şekilde hasar atar ve ölmezsen sizin pt nizde kalma ihtimali yüksektir. Burada da aynı şekilde ilerliyor sistem. Tekrar ediyorum, OLMASI GEREKEN SİSTEM BU. Burada kalkıp pk yı baltalıyorlar muhabbeti yapmak yerine bu konuyu açıp zırlayan insanlara şunu sorabilirsin; MADEM PK İSTİYORSUNUZ, BUNU NEDEN YAPIYORSUNUZ? Bu aç dönerciler ittifak kurup bossların ekmeğini yediler şimdi de ekmek kapıları gidince ağlıyorlar. Gelmişler burada biz yan karakter kastık gidip 50 lvl karakterlerle boss alıyoruz muhabbeti yapıyorlar. Ee hani pk istiyodunuz? Pk isteyen insanlar yeni karakterlerle mi uğraşıyorlar? Eğer pk atmak istiyorsanız asıl karakterinize girersiniz, kaç pt kuruyorsanız kurup, bossların kafasını temizlemeye ve adamların hasarlarını sıfırlamaya oynarsınız aynı zamanda da pk atmış olursunuz. Bu adamların amacı ve isteği pk değil bu adamların isteği sadece ceplerini doldurmak. Savunduğun şeylerin mantığı nerede?

Smartz

Üye
Bdo boss sistemine dönebilir aslinda herkes kutu alır drop yüzdesi düşük olur

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt