Evet kardeşim öyle yapıyoz zaten. Şuan bowl bölgesinde lunaskar kalabalık, itemsiz full hpye verilmiş bir charla damage atıp kutu alıyoz. Asıl charım protean, itemi leveli var ama chara girmeye gerek yok çünkü protean ırkı günün büyük çoğunluğunda bowla bile giremiyor.
Herkes 50-55 level okçu yapıp full HP verip hem lunaskar hem protean char yapsın. Bowl un kalabalık durumuna göre o ırktaki charına girer oynar. Uzaktan r skill atsan miss gibi kutuyu alma şansı veriyor oyun. Ne item yapma derdi var, ne level kasma derdi var. Hiçbir emek sarfetmeden oyunun en güçlü yarattıklarını en iyi itemlerini elde etme şansına sahip oluyorsun.
Ben bu oyunu senin gibi ilk defa ya da şu yorum atıp bu sistem çok iyi olmuş diyenler gibi ilk defa oynamıyorum. Bu oyunun yöneticilerinin politikası sözde otchiwa diyip ADALET li olacaz diyerek oyuncu çekmeye çalışan ama arka planda oyunculardan gelen tepkilere göre ya da çoğunluğa göre ADALET madalet umurunda olmayan bir politika sergiliyor.
Bugün bu şekilde yapılan boss sistemi senin işine geliyordur, yarın senin taktik yapıp ilgilendiğin bir alan sırf birileri ağlıyor diye adalet madalet dinlemeden düzenleme gelir.
Örn; craft sistemi kapatıldı? Neden? Shoptan %10 SC satamıyor diye mi oyun yoksa millet craft yapanlar birleşti kastı scleri bize pahalıdan satıyor satıyor diye ağlayanlar yüzünden mi?
Oyun ne yaptı? Anında kapat hiç o craftta günlerce emek verenin emeğini düşünme.
Boss sistemi: düzenle gitsin. Neden? 3-5 çapulcu ağlıyor diye. Neymiş ittifakmış da boss u aynı clan kesiyomuş da. Ulan bunu diyen clanla aynı ırksın adamlardan kutu alamıyon ittifak ittifak diye ağlıyorsunuz. Neymiş Titans ile ittifakmış da onlara vurmuyormuş da bilmem ne. 700 kere açıklamasını yaptığımız olayı işlerine gelmediği için dinlememezlikten geliyorsunuz.
Dün yayının birini izliyorum, 0xTavsan nick'li, ankaraguclu nick'li oyunun en çok bp kasan asas team i. Boss çıkmış etrafındaki ezikleri kesiyolar. Neden bu adamlar seigfreidlere dalmıyor da etraftaki okçuları kesiyor? İttifak mı bunlar şimdi? Tabiki değil, senin ezik charın varken adamlar tabiki seri bp kasacağı kişilere dalacak, öleceğini bileceği melee ekibe dalmayacak.
Uzatmaya gerek yok bu oyun her aşamasında böyleydi. Ağlayanı küstürmeyelim, çoğunluk giderse sıkıntı yaşarız politikasıyla ilerliyor. Otchiwaymış, Adaletmiş hikayesi reklamı işin. Onlarca olay yaşadım bu tarz oyunun erken erişimi açılana kadar.