Yeni çalışmalar geliyor! (Justice'dan)

HERO

Üye
Herkez duysun, görsün, tartişsin icin koymak istedim.
Bu bilgiler Justice (Burhan) dan gelmekdir.

Yenilikler yeşil
benim sorularim kırmızı önerilerim mavi işaretli.

Kısa vadede çalışması biten ve devam eden çalışmalarım:

1. Burhan Bey bu çalışmalari yanlız mi yapiyor? Bukadar iş ve yetki bir kişiye vermek yanlış olabilir. Hatasi olabilir, matematik hesaplanmada, fazla işin uzamasi v.s.

*Silah ve zırhlarla ilgili (ağırlıklı olarak silahlar) infografikler hazır, önümüzdeki hafta yamadan sonra paylaşılacak.
(Bu konudaki yama notunu da değişiklikleri daha iyi anlayabilmeniz için ben hazırlayacağım)

*Yaratıkların hangi gruplara ait olduğu önümüzdeki hafta yamadan sonra silah paylaşımı konusunda belirtilecek.
Daha fazla çeşitli silahlara bonus gelmek gerekiyor (mesela Vixen, Tabarise, Mino v.s.)

*Silah ve zırh güncellemesi (çalışması bitti - önümüzdeki hafta oyuna eklenecek)
Silahlarda ve Zırhlarda stat, def, AP, bonus, v.s. çalışmasi mi, crafted itemlerde mi?
Priestin çift El silah takabilmesi gerekiyor (mesela iki kılıç) ve AP si ona göre artmasi lazim, INT AP yi de yükseltmesi lazim (Priestde)
Crafted itemlerin verdi bonuslari artmasi lazim, özelikle set bonuslari (+6 dan vermesi lazim, şuan +7 ve +8)

*Günlük giriş ödülleri (çalışması bitti- yakında oyuna eklenecek)
Gercekden işe yariyacak bişeyler olmasi lazim (Market ürünleri, chest, v.s.)
Battle Pass şekilinde olabilir, biri premiumlu biri premiumsuz biride özel satin alabilmek (Elite Pass)

*Meslek güncellemesi (incelemeler yapılıyor, genel bir düzenleme yapılacak - çok yakında)

*Death Valley'e 2 ayrı balık tutma bölgesi eklenecek (yakında)

*Savaş puanlarına özel NPC çalışması (yakında oyuna eklenecek)

*Takı yükseltme (çalışması devam ediyor - yakında oyuna eklenecek)
Takılari artı mi basilacak? Artı kaça kadan olucak? Yanma ihtimali varmi? Droplar artırılçakmi? Şuan piyasa cok şişirtilmiş durumda, kimse almiyor.
Artı yaparken yanma ihtimali olmasın, zaten cok zor ulaşilabiliyor.
Başka materiyal ile yada bir mesleke bağlı olmasin. Belki bi miktar para istenir. (10m filam)

*Ruh bağı güncellemesi (çalışması devam ediyor - yakında oyuna eklenecek)

*Ruh bağını açabilecek ve bazı eşyaları temin edebileceğiniz bir çalışma (çalışması devam ediyor - yakında oyuna eklenecek)
Abartılı zor olmasına gerek yok!

*Rün entegrasyonu (çalışması devam ediyor - mevcut ekonomiyi sarsmayacak şekilde entegre edilecek)
Rünler sadece "yeni" itemlere mi basılabilcek?
Eski itemler cöp olmamasi icin bunlarada rün slotlar eklenebilecek bir yol sunmasi lazim.
Rün taşlarin ulaşimi daha kolay olmasi gerekir, her oyuncu faydalanmasi gerekiyor.
Rün taşlari sadece seviye olarak deyl, özelin göre de ayrilmasi lazim (mesela Attack rün, Def rün, HP rün. Yada en azindan gruplaştirmaya, STAT rün, Monster Attack rün, HP/MP/DEF/AP rün v.s.)

*Klan çalışması (çalışması devam ediyor - yılbaşından önce bitirmeye çalışıyorum, zamanı gelince detaylı bilgi vereceğim)
Clan castle oluçakmiş, ama onun yaninada housing system mutlaka büyük bir artı olur (yabançilar housinge aşiri cok önem veriyor)

Belirttiğim konularla ilgili her güncelleme geldiğinde forum üzerinden size yeterince bilgi aktarmaya çalışacağım.

Yoğunluk nedeniyle mesajlarınıza dönüş yapamayacağım, bunun için şimdiden özür dilerim. Meslekler için gereken güncellemeler gecikti, farkındayım ancak aynı anda çok fazla çalışma yürütmeye çalışıyoruz. Bunun için mesleklerle uğraşan oyuncularımızdan ayrıca özür dilerim.

Sevgiler[/ISPOILER]

mageonlineworld

Üye
çalışmalar güzel duruyor. bir anda gelmesinede gerek yok çünkü acele ettiklerinde patlak veya sorunlu çıkıyor. örneğin önce silahlarla ilgili konuları halletsinler, sonra meslek, cunku bunlar oyunun içinde zaten var olan seyler. mevcutu düzeltip stabil hale getirip daha sonra yeni şeylere rahat rahat zamana ayırabilirler ründür clan binasıdır falan. ki silahlar zaten çok ince ve uzun bir konu iyi düşünülmesi lazım . keza mesleklerde öle baya bariz matematiksel hatalar var ve birbirlerine baltalayabiliyorlar. ve lütfen rica ediyorum ve tekrar söylüyorum yeni bir şeylerin acelesi yok önce oyunu stabil hale getirin var olanları düzeltin.

Crushbane

Üye
*Meslek güncellemesi (incelemeler yapılıyor, genel bir düzenleme yapılacak - çok yakında)

*Death Valley'e 2 ayrı balık tutma bölgesi eklenecek (yakında)
Balıkçılık için eklemeler yapmadan önce afk balıkçılığın komple kaldırılıp yerine aktif olarak balık tutabildiğimiz bir sistemin gelmesi gerektiğini düşünüyorum. O zaman balıkçılık gerçek bir meslek olacaktır. Bu gerçekleştiğinde sadece balıkçılığı için bile asla silmeyeceğim, her zaman içinde olup destekleyeceğim bir oyun olacaktır RO.

*Silah ve zırh güncellemesi (çalışması bitti - önümüzdeki hafta oyuna eklenecek)
Yeni gelecek silahlar ve zırhlar, row ile kasılan bölgelerde düşecekse, nasıl elit (!) zırhların bazılarını npc'ye bile satmayıp çöpe atıyoruz, nasıl imperial zırhlar bile değersizleştiyse bu yeni eşyaların sonu da elitler ve imperialler gibi olacaktır.

Mesela yeni zırh setimiz 5 parça diyelim. 1. parça herkesin kolayca ulaşabileceği moblardan düşen bir parça olabilir. 2. parça sadece np ile alınabilir. 3. parça sadece klan zindanından düşürülebilir. 4. parça sadece grup zindandan düşürülebilir. 5. parça sadece solo zindandan düşürülebilir. Bu parçalar kişiye özel olur, satılamaz, trade edilemez.

*Günlük giriş ödülleri (çalışması bitti- yakında oyuna eklenecek)
Günlük giriş ödülünden ziyade şöyle bir beklentim var; Daily dediğimiz günlük görev sistemi getirilirse sanki daha iyi olabilir gibi. Tabi bu dediğim günlük giriş ödülüne engel bir şey değil onu da görmek lazım. Boş boş hiçbir şey yapmadan bir şey kazanmak yerine daily görevler koyulabilir. 1 zindan tamamla. 20 düşman öldür. 50 tane şundan kes. 20 tane şu balıktan tut. 40 patates topla ... gibi gibi. Yani adam giriş yap, kap, çıkış yap gibi bir döngüye sokulmasın. Adamın oyunu oynaması sağlanmalı diye düşünüyorum.

Oyuna sürekli bir şeyler eklendiğini görmek, gelişimini takip etmek mutluluk verici, bu şekilde devam ederse önünün çok açık olduğu bariz. İyi çalışmalar.

Son düzenleme:

Promises

Üye
craft imperialler de priest imperialler neden str veriyor hp olması gerekmez mi? Bütün cc priestler hp set armor giyer burada da bi yanlışlık var

RickSancheZz

Üye
1. Burhan Bey bu çalışmalari yanlız mi yapiyor? Bukadar iş ve yetki bir kişiye vermek yanlış olabilir. Hatasi olabilir, matematik hesaplanmada, fazla işin uzamasi v.s.

muhtemelen tek değildir, ekibin başıdır diye düşünüyorum, tek başına bu kadar işle ilgileniyorsa helal olsun

Archantos

Üye
*Rün entegrasyonu (çalışması devam ediyor - mevcut ekonomiyi sarsmayacak şekilde entegre edilecek)
Rünler sadece "yeni" itemlere mi basılabilcek?
Eski itemler cöp olmamasi icin bunlarada rün slotlar eklenebilecek bir yol sunmasi lazim.
Rün taşlarin ulaşimi daha kolay olmasi gerekir, her oyuncu faydalanmasi gerekiyor.
Rün taşlari sadece seviye olarak deyl, özelin göre de ayrilmasi lazim (mesela Attack rün, Def rün, HP rün. Yada en azindan gruplaştirmaya, STAT rün, Monster Attack rün, HP/MP/DEF/AP rün v.s.)
Sence üstümüzde ki itemlere rün slotu açtırırlar mı ?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt