Yeni Death Valley Haritası Hakkında Düşünceleriniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LostGaladrieL

Üye
Merhabalar Arkadaşlar,

Mantis sunucusunda Meele olarak Slapperz Clan başkanıyım, bir çok ekip ile PK' larda birlikte oynamışlığım muhabbet etmişliğim bulunmakta, şahsen genel olarak yeni haritanın PK yapısını kısıtladığı dar bir koridorda sadece okçu ve mage joblarının ileri geri yaparak skill attığı bir yapıya dönüştü, eski haritada oyun kurma farklı yönlerden PK' ya dahil olma gibi bir çok seçenek ile daha zevkli oynandığını düşünüyoruz, sizde destek olursanız bunu yönetime iletmeye çalışalım.

CraftWORLD

Üye
PK’yı alana yayacak fikirlere ihtiyaç var sanırım. Farklı mekanlarda PK olabilecek imkanlar sunulursa PK tek bir alanda gerçekleşmez. Haritanın diğer yanlarına farklı ödüller koyulmalı, oyuncuların alana dağılacak fırsatlar tanınması gerektiğini düşünüyorum. Sadece harita problemli olarak bakmamak gerekir. Monument sistemi bunun için vardı mesela…

FasaFiso

Üye
bu harita yüzünden oyuna giresim yok artık kendileri bilirler.

HugeGrandman

Üye
Eski çöp harita yaygarası koparmazsınız umarım, eski haritanın bowl bölgesi çok küçük ve işlevsizdi 2 ırk arasında dik şekilde uzun iken şuanki harita 2 ırk Town ı arasında geoit gibi buda sağ 2 ve sol 2 ye yerleştirilebilir olan 2 tane monument ve ödülü oyunu ırkların kapısının ağzından bowl ve monu bölgelerine taşıyabilir. Ayrıca 2 ırkında bowl girişleri çok uzak bu yüzden kapı önlerine yeni koridorlar açılması gerektiğini düşünüyorum bütün oyun o iki koridorda geçiyor

Nachden

Üye
On binlerce liralık char dizip loldeki aram haritasında pk atıyosun :)

Mymartina

Yeni Üye
Şuanki haritanın en büyük sorunu dümdüz olması. Sadece obje koyarak efektiflik katmaya çalışıyorsunuz ama olmuyor. Ne bir yükselti ne bir çıkıntı hiçbir şey yok.
Haritanın renk teması berbat insanın gözünü inanılmaz derecede yoruyor.
Kapı önleri çok küçük ve yan kapılar çok uzak. Yandan çıkalım dediğimizde ön kapıya varmamız 3gün sürüyor.
Bu mapte okçular o kadar avantajlı ki onlar yüzünden pk atılamayacak hale geliyor bazen oyun.Kapı önünden çıkıyoruz her yer dümdüz apaçık hedef oluyoruz herkese.
Günlük görevlerin büyük kısmı bowl bölgesinde. Fakat bowl bölgesinde insanları pk atmaya teşvik edecek şeyler yok. Monu vb gibi

Bunlar şuanki mapin ne kadar kötü olduğunun sadece birkaç maddesi. Şuan oyunda bir kişinin bile bu mapi istediğini düşünmüyorum.

xFRANCESKOO

Yeni Üye
Oyun oynayacak keyif bırakmadı üst düzey yönetim sayesinde. + eleştiriyede açık değiller maalesef. okçu desen dağ taş ağaç farketmeksizin vurmaya devam ediyor.

Elinize emeğinize sağlık oyundan 2 ay içinden insanları mükemmel soğuttunuz.

HugeGrandman

Üye
Şuanki haritanın en büyük sorunu dümdüz olması. Sadece obje koyarak efektiflik katmaya çalışıyorsunuz ama olmuyor. Ne bir yükselti ne bir çıkıntı hiçbir şey yok.
Haritanın renk teması berbat insanın gözünü inanılmaz derecede yoruyor.
Kapı önleri çok küçük ve yan kapılar çok uzak. Yandan çıkalım dediğimizde ön kapıya varmamız 3gün sürüyor.
Bu mapte okçular o kadar avantajlı ki onlar yüzünden pk atılamayacak hale geliyor bazen oyun.Kapı önünden çıkıyoruz her yer dümdüz apaçık hedef oluyoruz herkese.
Günlük görevlerin büyük kısmı bowl bölgesinde. Fakat bowl bölgesinde insanları pk atmaya teşvik edecek şeyler yok. Monu vb gibi

Bunlar şuanki mapin ne kadar kötü olduğunun sadece birkaç maddesi. Şuan oyunda bir kişinin bile bu mapi istediğini düşünmüyorum.
Kullandığımız mapin kusurları yok mu var gestiricilere bunu somut örnekler ile anlatalım beklediğimiz haritayı daha net örnekler ile ve 4 Job her sınıf için avantaj ve dezavantajları ile beraber düşünerek sadece bir sınıfın avantaj sağlayacağı şekilde değil diğer sınıflar içinde yapılan şeyin doğru olması için örnekler sunalım. Ben bu haritanın bu halini beğenmiyorum fakat eski haritayı da kesinlikle istemiyorum.

ziebenbk

Üye
Oyuna tekrar başlayalı 2 ay oldu. uç uca ekleseniz 15-20 saat pk atmamışımdır. Artık akşamları kaleb görevini bile yapasım gelmiyor. Düz bir çizgide ileri geri ileri geri yapıyoruz başka hiçbir şey yok. Koskoca 2 ırk ya lunaskar bowl girişinde ya da protean bowl girişinde sıkışıp duruyor.

Yukarıda bi' arkadaş eski haritayı eleştirmiş de Aarvad'da oynadığım dönemde haritanın hemen hemen her yerinde pk atıyorduk. Bowlda mini monuların bulunduğu yükseltiler farklı stratejiler sağlıyordu, haritanın sağında solunda bowl girişlerinde merkezde yan koridorlarda ve hatta town yan kapılarında bile pk dönüyordu. Ve harita bu haritaya göre gerçekten baya baya büyük gibi geliyor bana. Oyunun en kalabalık olduğu zamanda monu ve boss saatleri dışında fpste problem yaşamıyorduk. Şimdi standart 15 fps ile oynuyoruz :D Valla gerçekten dv'ye gidesim bile gelmiyor. Tabi net olarak karşılaştırma yapamıyorum 8 ay aradan sonra başladım oyuna ama genel olarak hislerim bu şekilde.

turku6az

Üye
Yenilik iyi tabi ama oyuncunun fikri daha önemli olmalı bence. Eski DV'de minik değişiklikler, yeni eklentilerle çok daha keyifli olur. Okçu olarak söylüyorum; kapı önünde sıkışıp kalan PvP kadar sıkıcı bir şey yok. Kimse keyif almıyordur ve sürekli aynı şey oluyor. Eski haritada PK farklı alanlara da yayılıyordu ama burada ya Protean ya Lunaskar gate önünden dışarı çıkılmıyor.

nycriss

Üye
Dar bir koridorda bir ileri bir geri kesinlikle ne yaptığımızı bilmeden oyun oynuyoruz. Ayrıca harita çok boğucu kesinlikle değişmeli.

HugeGrandman

Üye
Umarım eski harita gibi küçük bir bowl a sahip olmayız, farklı oynayış şekilleri ile partiler fark yaratabilir.

Meapr

Moderator
Herkese merhaba,
Death Valley haritası güncellenecektir.
Eski ve yeni Death Valley haritasının karışımı olacak diyebiliriz. Eski DV haritasının base bölgeleri ve merkez bölgesi alınarak, şu an aktif olan haritaya olduğu gibi yerleştirildiğini düşünebilirsiniz.
Keyifli oyunlar!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt