Yeni Dolandırıcılık Yöntemine Düşmeyin!

Hedvein

Üye
Son zamanlarda kolay yoldan para kazanmak isteyen 200IQ arkadaşlarımızın denediği bir yol var, sizlere yöntemi adım adım anlatacağım dikkatli olmanızda fayda var.
Elinizdeki Unique itemları satmak istediğinizde size ulaşıyorlar ve ''Kanka o itemlar buglu diyorlar, trade atınca çarda kilitli kalıyormuş, varsa bir arkadaşını getir ona ver sonra o sana versin bakalım trade atılabilir olarak kalacak mı hala'' diyor.
Siz de ''tabi dur arkadaşımı çağırayım'' der ve gelen arkadaşınıza trade ile verirseniz buraya kadar sorun yok. Sonrasında alacağını iddia eden dızcı kardeşlerimiz arkadaşınızın benzer nicki ile veya üşendiyse direk dolandırmak için size yazdığı çarla arkadaşınıza trade atıyor.
Eğer arkadaşınız dalgın ise, nick kontrolü yapmıyor ise direkt ilk gelen trade ile itemi teslim ediyor.
Siz itemi beklerken dızcı kardeşimiz itemi dızlamış ve altf4 çekmiş oluyor.
Sizlere tavsiyem en yakın arkadaşınız bile olsa item alıp verirken nickine çok çok dikkat edin. Hatta sık tradeleştiğiniz adamları arkadaş ekleyin ki PM'leri yeşil renkte belli etsin kendini.

Biliyorum her geçen gün farklı yöntemler uygulanıyor, dolandırıcılıkta sınır tanımıyorlar ama sizlerin de uyanık olarak oynaması kendiniz adına faydalı olacaktır.
Emeklerinizi kaptırmamanız dileğiyle, iyi oyunlar.

Konu ile alakalı arkadaşımın attığı SS'i de sizlere paylaşıyorum. Adıma açılan nick ile dolandırmayı denedi.

Ekli dosyalar

• XDDD.png
    XDDD.png
    1.9 MB · Görüntüleme: 341

birol2003

Üye
Hedvein şu zaman zaman Emniyetten gelen mesajlar gibi olmuş :) Kendini polis savcı asker olarak tanıtıp ....... :)
bu düzenbazlara kananlar varsa bırak dolandırsınlar bize yüksek iq lu adam lazım düşük iq lu adama gerek yok :)

HeaveN

Üye
Dün dorion 1 banka orda görmüştüm
Yazan kişilere hiç muhattap olmamak lazım aslında 3 kağıtçıdır yazan adam.

enokaptan

Üye
Bilgilendirme için teşekkürler

Bunları hala yiyen varmı ya banada geliyor böyle pm direk 2L ve blok

Trade lvl sınırı gelmeli mutlaka

Hedvein

Üye
Hedvein şu zaman zaman Emniyetten gelen mesajlar gibi olmuş :) Kendini polis savcı asker olarak tanıtıp ....... :)
bu düzenbazlara kananlar varsa bırak dolandırsınlar bize yüksek iq lu adam lazım düşük iq lu adama gerek yok :)
Kanka inan bir anlık dalgınlık. Yoksa akıl isteyen bir şey değil yaşabiliyor malesef.
Dün dorion 1 banka orda görmüştüm
Yazan kişilere hiç muhattap olmamak lazım aslında 3 kağıtçıdır yazan adam.
Amman diyim :D Aynen öyle, zaten benim adıma açılan hesap boş hesap, oradan da belli ediyor kendini.
Bilgilendirme için teşekkürler

Bunları hala yiyen varmı ya banada geliyor böyle pm direk 2L ve blok

Trade lvl sınırı gelmeli mutlaka
Rica ederim kesinlikle öyle olmalı.

maticmeta

Üye
Son zamanlarda kolay yoldan para kazanmak isteyen 200IQ arkadaşlarımızın denediği bir yol var, sizlere yöntemi adım adım anlatacağım dikkatli olmanızda fayda var.
Elinizdeki Unique itemları satmak istediğinizde size ulaşıyorlar ve ''Kanka o itemlar buglu diyorlar, trade atınca çarda kilitli kalıyormuş, varsa bir arkadaşını getir ona ver sonra o sana versin bakalım trade atılabilir olarak kalacak mı hala'' diyor.
Siz de ''tabi dur arkadaşımı çağırayım'' der ve gelen arkadaşınıza trade ile verirseniz buraya kadar sorun yok. Sonrasında alacağını iddia eden dızcı kardeşlerimiz arkadaşınızın benzer nicki ile veya üşendiyse direk dolandırmak için size yazdığı çarla arkadaşınıza trade atıyor.
Eğer arkadaşınız dalgın ise, nick kontrolü yapmıyor ise direkt ilk gelen trade ile itemi teslim ediyor.
Siz itemi beklerken dızcı kardeşimiz itemi dızlamış ve altf4 çekmiş oluyor.
Sizlere tavsiyem en yakın arkadaşınız bile olsa item alıp verirken nickine çok çok dikkat edin. Hatta sık tradeleştiğiniz adamları arkadaş ekleyin ki PM'leri yeşil renkte belli etsin kendini.

Biliyorum her geçen gün farklı yöntemler uygulanıyor, dolandırıcılıkta sınır tanımıyorlar ama sizlerin de uyanık olarak oynaması kendiniz adına faydalı olacaktır.
Emeklerinizi kaptırmamanız dileğiyle, iyi oyunlar.

Konu ile alakalı arkadaşımın attığı SS'i de sizlere paylaşıyorum. Adıma açılan nick ile dolandırmayı denedi.
Farkında olmadan yeni bir hırsızlık metodunu insanlara öğrettin şu anda.
Emin ol bu konuyu silersen bu tarz olaylar daha azalır.
100 kişi bu yazıyı okusa 90 tanesi önlemini alır ve dolandırılmaz, ama kötü niyetli 10 kişi bu yöntemi öğrenip 1000 kişiyi dolandırabilir.
Bu bir paradoxtur. Bu paradoxun fikir babası benim xd

MaRaKeSH

Üye
100 kişi bu yazıyı okusa 90 tanesi önlemini alır ve dolandırılmaz, ama kötü niyetli 10 kişi bu yöntemi öğrenip 1000 kişiyi dolandırabilir.

bu paradox değil ihtimal olur. bu tarz şeylerin paylaşılması bence daha iyi bilen bilmeyene söyler en azından algı olusur. en son duyan kişide heedven dolandırıcı demez inşallah ( şaka yollu).

Hedvein

Üye
bunu göze aldım bilindik bir taktik zaten bilmeyen az insan vardır diye düşündüm. bu tarz ihtimaller hep var :p
bu paradox değil ihtimal olur. bu tarz şeylerin paylaşılması bence daha iyi bilen bilmeyene söyler en azından algı olusur. en son duyan kişide heedven dolandırıcı demez inşallah ( şaka yollu).
ahhahah bu da doğru, neyse ben forumda paylaştım ve şuan Hedvain isimli hesap banlandı. Bundan sonra açılan hesaplarla da bir bağım yok diye bilir insanlar en azından. =)
adama hangi itemi kaptırdınız?
Hiçbir şey, arkadaşım şaşkaza bana pm atıp vermese belki de kaptıracaktı.

KAYBERENN

Üye
harbi bu yöntemleri deneyenler var mı hala yıl 2022 :) 2023 e kafa attık nerdeyse

Adv3NN

Üye
harbi bu yöntemleri deneyenler var mı hala yıl 2022 :) 2023 e kafa attık nerdeyse
herkes knight onlineden gelmedi ne yazikki diger oyunlarda daha dogrusu diger mmorpglerde pek yok dolandırılma olayı :ASD adamlar bilmiyor forum konularında biraz aşagi inersen dolandırıldım dıye aglayanları görebilirsin yada oyunu suclayan bu konulardan dolayı :D

Alkoer

Üye
İtem yok dolandırılma şansı yok.

Oh miss gibi :D

maticmeta

Üye
Bu paradoxtur kardeşim. Hedvein amacı iyi yönde uyarı ama bilmeden kötülüğüde öğretiyor yani kendi içinde çelişki mevcut, gidip edebiyat hocasına falan sorabilirsin.
2. Seçeneğe gelirsek yine yanlışsın kardeşim malum diğer oyunda bu mevzuları yayında bile yaşadı yayıncılar, sonra ne mi oldu her banka yanı bir hırsız türedi.
Ayrıca kadın cinayeti ve doktora şiddetin bu kadar artması haber bültenlerinin bunu haber adı altında bunu meşrulaştırmasıdır.Aslınsa amaçları haber vermek değil toplum örf adet ve huzurunu kaçırmaktır

MaRaKeSH

Üye
Bu paradoxtur kardeşim. Hedvein amacı iyi yönde uyarı ama bilmeden kötülüğüde öğretiyor yani kendi içinde çelişki mevcut, gidip edebiyat hocasına falan sorabilirsin.
2. Seçeneğe gelirsek yine yanlışsın kardeşim malum diğer oyunda bu mevzuları yayında bile yaşadı yayıncılar, sonra ne mi oldu her banka yanı bir hırsız türedi.
Ayrıca kadın cinayeti ve doktora şiddetin bu kadar artması haber bültenlerinin bunu haber adı altında bunu meşrulaştırmasıdır.Aslınsa amaçları haber vermek değil toplum örf adet ve huzurunu kaçırmaktır

edebiyat hocam dediki benim branşım değil felsefeci arkadaşlar yardımcı olsun. anlattığın şeyler baktığın açıyla paradox olabilir. ihtimal dememin sebebi kardeşim bunların iyi sonuçlarınında olabileceği yani adam izledi gördü artık yermi yada daha dikkatli olurmu olur yada ooo böle bişey varmış bunu bende yapmayı deneyeyim. 3. sölediğine hiç katılmıyorum yıllardır bu ülkede bu olaylar vardı haberler sayesinde whtsapp ihbar hatları sayesinde insanlar artık korkmadan çekip görüntüleri paylaşıyolar. huzur kaçırmak için değil toplumda algı yaratmak için bu.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt