Yeni Dungeon Hayal Kırıklığı.

Burtto

Üye
yeni gelen dungeon anlatılırken çok keyifli çok farklı bir dungeon gelecek diye bildirildi. yok meşale alıp bi yerlere takılıp yolunuzu aydınlatacaksınız tarzında, fakat söyledikleri gibi değil çok basit dümdüz dungeon çıktı karşımıza sadece karaklık :) haritadan boss a tıklayıp oto yürütüyoruz bossları kesip çıkıyoruz, en azından harita sistemi kalksın kendimiz arayalıp bulalım bossları, moblarıda dümdüz boss kes çık olmasın.
veya yeni gelecek dungeonlarda bunlar göz önüne alıp daha aksiyonlu dungeonlar yapılabilir .

Witch_King

Üye
Ben hep kendim arıyorum bossları. Zaten artık ezberledim. Böyle de zevkli değil yani söyliyim :) 1 haftada monotona bağladı ve aşırı sıkıcı bir aktivite.

Birincisi aşırı karanlık. Ve kesilen bossun işaretlenmesi gerekli.

İkincisi heryerden vuran goblinler var. Özellikle uzaktan vuranlar 100 metreden filan vuruyo. Diğer sınıfları bilmem ama ben bir mage olarak harcadığım can potunun hesabını yapamaz oldum. Çoğu zaman ayakta kalmak için hp potu basmaktan mana basamıyorum.

Üçüncüsü ise easy modda bu kadar can potu harcıyorsam diğer zorluk seviyelerinde muhtemelen mage ile yapılamaz olur.

Burtto

Üye
Ben hep kendim arıyorum bossları. Zaten artık ezberledim. Böyle de zevkli değil yani söyliyim :) 1 haftada monotona bağladı ve aşırı sıkıcı bir aktivite.

İkincisi heryerden vuran goblinler var. Özellikle uzaktan vuranlar 100 metreden filan vuruyo. Diğer sınıfları bilmem ama ben bir mage olarak harcadığım can potunun hesabını yapamaz oldum. Çoğu zaman ayakta kalmak için hp potu basmaktan mana basamıyorum.

Üçüncüsü ise easy modda bu kadar can potu harcıyorsam diğer zorluk seviyelerinde muhtemelen mage ile yapılamaz olur.
içimden bi ses sen çok hesapla giriyosun diyo :D

Opus Magnum

Üye
İlk başta anlamamıştım küçük mobları teker teker kesin pot masrafı da azaldı.

Misal warriorum can potu basmadan bitiriyorum bu zindanı, haritada aramak dert, drop ise henüz yok.

peyote

Üye
ben ılk acıldıktan sonra steel neck vitaliyt earring swıfness ring ve bitanede heartsekeer aldım 4 gunde bence dropları guzel eglencelı bır zından ılerde daha ıyı olacagına ınanıyorum. tabıkı butun mobları kestım takılar yan moblardan heartsekeer da boss dan dustu

RickSancheZz

Üye
Geldiğinden beri heyecanla giriyorum, uniq ihtimali teşvik edici, şuana kadar sadece switness ring alabildim :D

Awareness

Üye

Git Lullaby potion al pot mot harcamazsın

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt