02.05.2022 itibari ile gelen güncellemeyle birlikte pazarda satış moduna geçip afk kalmak imkansız gibi. Sebebi ise makro tespit kodlamasının belirli süre ile karşımıza gelmesidir. İyi çalışmalar
vallaha arkadaşlar evet güzel olmuş macro programını bitirmek istiyorsunuz lakin elle bile kasamaz hale geldik. canınızı yerim macroya çözüm bulacaz diye oyunu mahfetmeyin. yazı çıkıyormu çıkmıyormu anlamıyorum bile. psikolojim bozuldu artık ne zaman yazı geçecek ne zaman kod girecem diye ki kod sistemi bile tam değil ekranda ki konumlandırma çok yanlış lütfen düzeltin. yazıyı görüyorum kod kısmı yok 2 sefer yazıyı görmedim bile lütfen yardımcı olup gerekli yerlere bildirim yaparsanız sevinirim.
güzel kardeşim saksıyı biraz çalıştırırsan ne demek istediğimi anlarsın.bu oyun sadece exp kasmaktan gecmiyor ve herkes bu işi makroyla yapmıyor. yorulan insanlar haliyle kendine bir pazar kurup oyun içi ticaret yaparken de dinlenmek istiyor. ekşi sözlükten bi alıntı da ben yapayım mı istersen?makro tespit programı karşına geliyor tamam diyorsun gidiyor
pazar bozulmuyor
pazar engellenmiyor
makro tespit programı uyarısının pazar ile ne ilgisi var?
imkansız olan ney?
toksik ne demek ekşi forumdan alıntı ;
sürekli olarak boş boş konuşan, hep herşeyi karşı taraftan bekleyen, kaprisler yapıp çıldırtan üstüne üstlük bir de manipulasyonlarla istediğini elde etmeye çalışan, sorumluluklarını hep başkalarına yükleyen, değer vermekten aciz, iletişim halinde olduğu insanlara bir şey katmayan aksine onların hayatından çalıp ömür törpüsü görevini hakkıyla icra eden insan modeli.
Teşekkürler..Merhaba,
Yaşanan problem hakkında yetkili ekibin haberi var. En kısa sürede çözüm sağlanacaktır.
Teşekkürler..Merhaba,
Yaşanan problem hakkında yetkili ekibin haberi var. En kısa sürede çözüm sağlanacaktır.
pazar zaten bozulmuyor ancak pazar kurduktan sonra afk kaldıgımız için makro tespit kodu geliyor ekrana dolayısıyla o kodu girmedigimiz zaman oyundan atıyor.benim makrı tespit programına laf attıgım yok zaten ancak bir premium uye olarak çevrimdışı pazar gelmediğinden dolayı oyun içi ticaret yapmak istiyorum her oyuncu gibi. burada düzenlemeyi yapan arkadaslara da herhangi bir sözüm yok.bilgi paylaşıldıkça çoğalır.eğer biz oyuncular geri bildirim yapmazsak ne bu oyun nede emeklerimiz bir adım öteye gidemez. HAYATA DAİR HERŞEYİ SORGULAYIN!!!Başka bir konu da birisi pazarın bozulmasına engel yok, tamam duşuna basın ve devam edin şeklinde bir yorum yapmış. Pazar bozulmuyor vesaire şeklinde yorum yapmış. Denediniz mi?
oyuniçi ayarlardan oynanış kımına gelin ve orada ölçeklendirme var oranın yüzde ayarını düşürebilir misin? sorun düzelecektir.vallaha arkadaşlar evet güzel olmuş macro programını bitirmek istiyorsunuz lakin elle bile kasamaz hale geldik. canınızı yerim macroya çözüm bulacaz diye oyunu mahfetmeyin. yazı çıkıyormu çıkmıyormu anlamıyorum bile. psikolojim bozuldu artık ne zaman yazı geçecek ne zaman kod girecem diye ki kod sistemi bile tam değil ekranda ki konumlandırma çok yanlış lütfen düzeltin. yazıyı görüyorum kod kısmı yok 2 sefer yazıyı görmedim bile lütfen yardımcı olup gerekli yerlere bildirim yaparsanız sevinirim.
tam da bu işte demek istediğim
Şunu da ekibe iletmenizi rica edeceğim. Makro tespit edildi dedi z gitti tmm ama toplama yapabiliyor karakter.Merhaba,
Arkadaşlar yetkili ekibin bu problemden haberi var. Makro kullanmadıysanız endişelenmenize gerek yok, en kısa süreçte düzeltilecektir.