Yeni Gelen Spin E Yapılan Level Sınırı

0TT0MAN

Üye
merhabalar,

oyuna yeni getirilen 5m karsılıgı spınde ılk gun sorun olmadan parası olan herkes cevirebiliyordu. Fakat ne olduysa birden 80 level sınırı getirdiler neden 80 özelligi ne benım param var belki 1 level hesapla spin cevircem nasıl 1 level hesapla 100 gb lık upgrade yapabiliyorsam herhangi bir leveldeki hesapla spinde cevirebilmeliyim sonucta para benım herkes eşit olmalı sans oyunu upgradedekı gıbı 80 level adam 10 spin cevırebılıyorsa 60 level adamda cevırebılmelı

Not: cevap olarak yan carlarla 10 dan fazla cevırmesınler dıye yazıcak arkadaslar ıcınde, etkınlıgı getırırken aynı ıp uzerınden gırısı engelıcek sekılde yapsalar boyle bır sorun olucagını sanmam

• Beğen
Tepkiler: osi

Anthelior

Üye
Benim param var istediğimi yaparım kafasıyla gidersek (sadece bu konu özelinde demiyorum) "bir takım oyunların" korsan sunucularına döner ortalık :D

Bir kere en başta getirilmesi hataydı bence ama olan oldu bir kere, etkiyi azaltmak adına da böyle bir kısıtlama getirilmiş. Hem öyle IP kısıtlamasıyla oyuncuyu engelleyemezsin. Yasaklar çiğnenmek için vardır, istediğin IP kısıtlamasını koy bir şekilde aşan olur.

0TT0MAN

Üye
Benim param var istediğimi yaparım kafasıyla gidersek (sadece bu konu özelinde demiyorum) "bir takım oyunların" korsan sunucularına döner ortalık :D

Bir kere en başta getirilmesi hataydı bence ama olan oldu bir kere, etkiyi azaltmak adına da böyle bir kısıtlama getirilmiş. Hem öyle IP kısıtlamasıyla oyuncuyu engelleyemezsin. Yasaklar çiğnenmek için vardır, istediğin IP kısıtlamasını koy bir şekilde aşan olur.
peki sence bu getirilen level sınırı adaletli bir yaklasım mı heryerde reklam yapıyorlar yeni oyuncu cekmek için oyuna yeni baslayan birinin bu tür etkınlıklere katılması için level sınırını gecmesının beklemesı dogrumu yeni kişileri oyundan sogutmıyacakmı?

Agaragambi

Üye
Gelmesi bir saçma habersiz sınır koymaları ayrı bir saçma bu lvl sınırı bence şu anlama geliyor "biz oyunda birşeyler deniyoruz evet ama bunun etkilerini adam akıllı hesaplayamadığımız için böyle şeyler yapıyoruz." joblar arasında ki dengeyi sağlamak için sürekli buff nerf gelmesi de buna ayrı bir örnek. Artık eleştirmeyi de bıraktım olduğu kadar oynuyorum yatırmam gerekenden bir lira fazla yatırım yapmıyorum günlük birkaç saat kafa dağıtıp çıkıyorum. Kafa rahat tavsiye ederim.

Nisshe

Üye
Merhaba,

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Yeni getirilen Spin sistemiyle ilgili olarak, belirttiğiniz gibi, başlangıçta her seviyedeki oyuncuların erişim sağlaması amacıyla herhangi bir seviye kısıtlaması olmadan sunuldu. Ancak, bazı oyuncuların düşük seviyeli hesapları kullanarak Spin hakkını kötüye kullanması ve deneyimi dengesizleştirmesi nedeniyle, 80 seviye sınırı getirildi. Bu, oyun içi ekonominin ve deneyimin dengesini korumak için alınan bir önlemdir.

Önerinizin farkındayız ve eşit şans ilkesi üzerinde durduğunuzu anlıyoruz. Ancak, düşük seviyeli hesaplar üzerinden Spin hakkını kötüye kullanmanın önüne geçmek için bu sınırın getirilmesi gerekliliğini anlayışla karşılamanızı rica ediyoruz. Bununla birlikte, IP sınırlamasının kolayca atlatılabilir olduğunu belirtmek isteriz.

Bu konuda geliştirmeler üzerinde çalışıyoruz ve geri bildiriminiz bu süreci destekleyecektir.

İyi oyunlar dileriz.

Pitou

Üye
Burası kumarhane değil sadece gerçekten oynayanlar katılsın istemişler ne var bunda ? Yoldan geçen oyunu oynamayan random oyuncu katılmasın diye düşünmüşler gayet normal.

0TT0MAN

Üye
Burası kumarhane değil sadece gerçekten oynayanlar katılsın istemişler ne var bunda ? Yoldan geçen oyunu oynamayan random oyuncu katılmasın diye düşünmüşler gayet normal.
milletin işi yok oyunamıyacagı oyunu inderecek ve spin mi cevirecek nasıl bi kafa bu ya

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt