Yeni güncelleme ile ilgili olumlu olumsuz düşünceleriniz.

Lynch

Üye
Ben tek cümle ile noktayı koyuyorum.

Fishing Online World

İşin şakası bı yana beni oyuna döndürecek güncelleme olmadı. Yenilik adında getirilen şeyler malum oyundaki etkinliklerle aynı şeyler. Farklı olarak yapacagimiz ne etkinlik var diye oyuna baktığımda halen bir fark göremiyorum .

Metin2 de bile daha çok oyun içi etkinlik var ve bunlar her hafta değiştiriliyor aylık gelenler var günlük gelenler var örneğin pazartesi günü saat 8 ila 10 arası bilmem ne sandığı etkinliği bütün moblardan belirli bir yüzde ile atma ihtimali. Ya etkinlik listesi yapıp ben kendim content düzenleyecegim artık cidden sıkıcı bir durum almaya başladı oyun iyice uyusuklasti biraz haraketlilik getirecek etkinlikler sunmalisiniz günlük haftalık aylık. bakın şimdi dungeon var işte yeni getirdikleri kristal fortness falan var demeyin boş etkinlikler herkes pk yi czde atiyo zaten 100 kile bir kutu koysalar aynı şey yazık ediyosunuz güzelim oyuna yakında üzerinde çalıştığım bir etkinlik haritası düzenleyecegim içinde çeşitli oyunlardan alınmış etkinliklerde olabilir 0dan kendim düşündüğüm etkinliklerde mevcut halen konu üzerinde çalışmalarım devam ediyor detaylı bir konu açacağım yakın zamanda oyuna entegre edebilirler mi bilmiyorum ama oyun bu haliyle oynamayacak kadar sıkıcı iyi forumlar

Son düzenleme:

ReginaMeis

Üye
İyi veya kötü bir şey diyemem çünkü güncelleme benim oyuna girmemi sağlayacak kadar merak uyandıran elementlere sahip değil. Daha önceden alışkın olduğumuz oyunun eventlerini tek tek böyle ekleyeceklerse zaten hiç giresi gelmiyor insanın. Bir farklı crafting sistemi merak uyandırıyor bende. Fakat onu da tabiri caiz ise ellerine yüzlerine bulaştırdılar. Kasan kastı, kasamayan kaldı. Sıfırlasan bir dert, sıfırlamasan ayrı bir dert. Çok kötü yönetiliyor şu ana kadar. Muhteşem profesyonel bir ekip de beklemiyoruz tabiki fakat en azından yarım olan bir şeyi koymayın. Sonra adaletsizlikler ortaya çıkıyor. Adalet herkese lazım temasıyla yola çıkan bir firmadan beklenmeyecek amatörlükler. Bayrama yetiştirecekleri crafting de eğer parayı veren düdüğü çalar mantığını baz alıyorsa, tüyü dikmek o olur.

Lynch

Üye
İyi veya kötü bir şey diyemem çünkü güncelleme benim oyuna girmemi sağlayacak kadar merak uyandıran elementlere sahip değil. Daha önceden alışkın olduğumuz oyunun eventlerini tek tek böyle ekleyeceklerse zaten hiç giresi gelmiyor insanın. Bir farklı crafting sistemi merak uyandırıyor bende. Fakat onu da tabiri caiz ise ellerine yüzlerine bulaştırdılar. Kasan kastı, kasamayan kaldı. Sıfırlasan bir dert, sıfırlamasan ayrı bir dert. Çok kötü yönetiliyor şu ana kadar. Muhteşem profesyonel bir ekip de beklemiyoruz tabiki fakat en azından yarım olan bir şeyi koymayın. Sonra adaletsizlikler ortaya çıkıyor. Adalet herkese lazım temasıyla yola çıkan bir firmadan beklenmeyecek amatörlükler. Bayrama yetiştirecekleri crafting de eğer parayı veren düdüğü çalar mantığını baz alıyorsa, tüyü dikmek o olur.
Sana katılıyorum ve acını paylaşıyorum :D

Alkoer

Üye
Şunu yaptık diyip koca koca resimler büyük punto yazılar yazılıyor. Gece 2de kalkıp evente tıkladım ama boş.

Güven sarsıcı bir durum.

15günde bir patch getir ama söylediğin şeyler eksiksiz yapılmış olsun. Bizde önümüze bakalım. Bir sonraki patch te yapılması gerekenleri tartışalım.

Not: Türk oyununda neden gece 2 de event olur? Kore oyununda zaten tecrübe ettik adamların yerel saatine göre eventleri. Artık kendi oyunumuzda kendi yerel saatimize göre olsun eventler.

Sabah - öğlen- akşam şeklinde. Vampir değiliz gece 2 de evente girecek kadar.

chatlax035

C
Boşbir güncelleme olsa da olur olmasa da olur.. Zaten coğu insan bıraktı bundan sonra zor.. Kolay gelsin oynayan arkadaşlara ....

birol2003

Üye
Kuş serisi araçlar nasıl Türkiye'de 20 sene hatta daha uzun prim yaptı ise, ROW da aynı mantıkta devam ediyor, onlarca hatta yüzlerce üst model alternatif var iken (roblox ve minecraft dahil) bir takım kitle halen peşinden gidiyor (ben dahil:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:)

Sebepler şu şekilde

1-Oyunda sayısız açık var biri kapansa diğeri açılması
2-Diğer oyunları oynayacak çapta sistemi veya IQ düzeyi olmaması
3-Basit mekanik itemi al pk ya çık
4-az sayıda değişken (silah,giysi, skil)
5-gözü ve zihni yormayan oyun içi yaratık ve yapılar
6-hadi kavga var gidiyor denince peşine takılabilecek onlarca oyuncu
7- işin gücün yoksa oyun oynayarak karnını doyurma şansı

belki bir kaç madde daha olabilir, ben 3 ve 4. maddeler nedeni ile geldim ama diğer maddelerdeki oyuncu kitlesi sebebi ile bir süre ara verecek gibi görünüyorum.

BySavas

Üye
zindandan zindana giriyorum oyunlara, oyunda ciddi optimizasyon sorunları var 10k lık pc olmadan oynanmıyor oyun en kötü bir kart alsak 3k para gidiyor 1050 ti bile 3800 4000tl daha yüksek kartlarla oynuyanlar bile ciddi sorunlar yaşıyor umarım optimizasyonu hallederlerde bizde elimizdekilerle hiç yoktan oyunumuzu oynayabilelim.

PENCHE

Üye
Şunu yaptık diyip koca koca resimler büyük punto yazılar yazılıyor. Gece 2de kalkıp evente tıkladım ama boş.

Güven sarsıcı bir durum.

15günde bir patch getir ama söylediğin şeyler eksiksiz yapılmış olsun. Bizde önümüze bakalım. Bir sonraki patch te yapılması gerekenleri tartışalım.

Not: Türk oyununda neden gece 2 de event olur? Kore oyununda zaten tecrübe ettik adamların yerel saatine göre eventleri. Artık kendi oyunumuzda kendi yerel saatimize göre olsun eventler.

Sabah - öğlen- akşam şeklinde. Vampir değiliz gece 2 de evente girecek kadar.
Yurtidisindan oynayan, saat farki olan oyuncularin turkiye saatiyle sabah-oglen olan etkinlik zamanlarina denk gelmesi cok zor. Ben sahsen sadece Turkiye saatiyle gece 2 de ki olan etkinlige katilabiliyorum. Geriye kalan hicbir etkinlige katilamiyorum saat farki ve isimden dolayi.

Alkoer

Üye
Yurtidisindan oynayan, saat farki olan oyuncularin turkiye saatiyle sabah-oglen olan etkinlik zamanlarina denk gelmesi cok zor. Ben sahsen sadece Turkiye saatiyle gece 2 de ki olan etkinlige katilabiliyorum. Geriye kalan hicbir etkinlige katilamiyorum saat farki ve isimden dolayi.
Siz tabiki kendi durumunuzda çok haklısınız.

Ama malesef oyun global değil. Olmasını çok isterim ama değil. Yalnızca Türkiye sunucuları mevcut. O zaman tüm etkinlik bu sunucuların yerel saatine göre olmalı.

Dün gece 2000 kişi girmeye çalıştı ama bu etkinlik alışıldık hale gelince 100 kişi olur.

birol2003

Üye
Siz tabiki kendi durumunuzda çok haklısınız.

Ama malesef oyun global değil. Olmasını çok isterim ama değil. Yalnızca Türkiye sunucuları mevcut. O zaman tüm etkinlik bu sunucuların yerel saatine göre olmalı.

Dün gece 2000 kişi girmeye çalıştı ama bu etkinlik alışıldık hale gelince 100 kişi olur.
Giriş saati dediğin gibi Türkiye'ye entegre edilebilir yada 21:00 - 24:00 - 03-00 gibi olsa ve günde sadece 1 kere giriş hakkı olsa hem çalışana hem yurt dışına hem de evde durana hitab eder.

Alkoer

Üye
Giriş saati dediğin gibi Türkiye'ye entegre edilebilir yada 21:00 - 24:00 - 03-00 gibi olsa ve günde sadece 1 kere giriş hakkı olsa hem çalışana hem yurt dışına hem de evde durana hitab eder.
Evet katılıyorum. 1 giriş hakkı olsa global olarak tüm oyuncuların girebileceği saatlere en az 1 adet event denk gelecek şekilde yaparsın. Herkez eşit olur.

DeadN0t

Üye
Yeni güncellemede oyuna girmeni sağlayacak bir şey yokmu ? La siz bu oyunda oynadığınıza emin misiniz?

Crystal eventin ödülleri koyuldu bu oyunu oynayan hangi oyuncu o evente girmez kutu almak için? Dün yeni savaş haritası acıldı cok keyifliydi düzenlemeleri ödülleri gelecek denildi bence gayet iyi. Oyuna artık etkinlikler geliyor ama siz hala boş yapıyorsunuz ?

Ve sadece bu forumda belli başlı kişiler bunu yapıyor. Derhal bu adamlar forumdan banlanmalı! Ortalığı karıştırma derdindeler!

Lynch

Üye
Yeni güncellemede oyuna girmeni sağlayacak bir şey yokmu ? La siz bu oyunda oynadığınıza emin misiniz?

Crystal eventin ödülleri koyuldu bu oyunu oynayan hangi oyuncu o evente girmez kutu almak için? Dün yeni savaş haritası acıldı cok keyifliydi düzenlemeleri ödülleri gelecek denildi bence gayet iyi. Oyuna artık etkinlikler geliyor ama siz hala boş yapıyorsunuz ?

Ve sadece bu forumda belli başlı kişiler bunu yapıyor. Derhal bu adamlar forumdan banlanmalı! Ortalığı karıştırma derdindeler!
İşi gücü yok milletin ortalığı karıştırmaya çalışıyorlar alışmışsin zrskill mob kesmeye etkinlikler seni tatmin ediyor burda boş tatava yapıyorsun

MaRaKeSH

Üye
Kuş serisi araçlar nasıl Türkiye'de 20 sene hatta daha uzun prim yaptı ise, ROW da aynı mantıkta devam ediyor, onlarca hatta yüzlerce üst model alternatif var iken (roblox ve minecraft dahil) bir takım kitle halen peşinden gidiyor (ben dahil:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:)

Sebepler şu şekilde

belki bir kaç madde daha olabilir, ben 3 ve 4. maddeler nedeni ile geldim ama diğer maddelerdeki oyuncu kitlesi sebebi ile bir süre ara verecek gibi görünüyorum.

senin bütün hayatın oyunlardan ibaret belli insanları böle basit aşağılama yöntemleri ile yargılayamazsın. bu oyun içerisinde tanıdığımız bir çok değerli iş insanı devlet görevlisi gibi insanlarda var. belli ki sen kendi kalitesizliliğini insanlara mal ediyorsun. ki şahsen tanımak isterdim seni oyun içerisinde nickim aynı lütfen discorddaki diğer arkadaşlarda seni tanımak isteyecektir. bu ne küçük dağları ben yarattım havaları sizi banlamıyolar diye kirletemezsiniz diğer insanları. ara verecekmişde bırakacakmışta çok kolay kardeşim siliyosun oyunu bitiyor bu kadar bu kötüleme karalama nedir. hadi oyunu karaladın playerları aşağılama nedir?

DeadN0t

Üye
Sen boş bir trollsun. Hangi oyuncu crystal eventindeki kutu için evente girmez kutuların değeri kaç para pazara bakmıyor musun?
Dalga geçiyor bunlar insanlarla! Eleştri altında oyunu kötülüyorlar derhal banlaması gerekiyor yok mu yönetici ?

@SunRise @BEARFACT @Digital

birol2003

Üye
senin bütün hayatın oyunlardan ibaret belli insanları böle basit aşağılama yöntemleri ile yargılayamazsın. bu oyun içerisinde tanıdığımız bir çok değerli iş insanı devlet görevlisi gibi insanlarda var. belli ki sen kendi kalitesizliliğini insanlara mal ediyorsun. ki şahsen tanımak isterdim seni oyun içerisinde nickim aynı lütfen discorddaki diğer arkadaşlarda seni tanımak isteyecektir. bu ne küçük dağları ben yarattım havaları sizi banlamıyolar diye kirletemezsiniz diğer insanları. ara verecekmişde bırakacakmışta çok kolay kardeşim siliyosun oyunu bitiyor bu kadar bu kötüleme karalama nedir. hadi oyunu karaladın playerları aşağılama nedir?
arkadaşım ben kimseyi karalamadım bir genelleme yaptım, varmı bu konuda bir antitezin. Yazının tamamını oku ondan sonra hakkımda yorum yap okumadan cevap yazman zaten ayıp şahsıma hakaret etmen ayrıca ayıp

MaRaKeSH

Üye
İşi gücü yok milletin ortalığı karıştırmaya çalışıyorlar alışmışsin zrskill mob kesmeye etkinlikler seni tatmin ediyor burda boş tatava yapıyorsun

sen ne yapıyosun zr skil dışında onu merak ediyorum oyunun neresindesin hangi klandasın hangi classın garip garip konusuyosun atarlı giderli forumuna geldik madem açtın konu iyi kötü yorumları oku bu şekilde konuşmana gerek yok.

MaRaKeSH

Üye
arkadaşım ben kimseyi karalamadım bir genelleme yaptım, varmı bu konuda bir antitezin. Yazının tamamını oku ondan sonra hakkımda yorum yap okumadan cevap yazman zaten ayıp şahsıma hakaret etmen ayrıca ayıp

yazdıklarını editledim sence bir gariplik yokmu genelleme nedir ortaya bi taş attım deliler kovalasın mı yapmayın hiç kimse için ne genelleme yapma hakkınız var nede yapmama böle genelleme yapılmaz eleştirebilirsin ama eleştiri böle olmaz. ben sana hakaret etmedim sana tepki verdim ayrıca. oynamak istemiyosanız oynamayın. şurda bir forum zevkimiz var birşeyler düzelsin diye yardımcı olmaya çalışıyoruz baltalamayın. sayısız açığı sayarmısın yada diğer oyun dediğin şeylere örnek veririmisin mesela, sence basit mekanik nedir her başlığın birilerine giydirme sen ne istiyosun oyundan onu söle onu konuşalım

birol2003

Üye

yazdıklarını editledim sence bir gariplik yokmu genelleme nedir ortaya bi taş attım deliler kovalasın mı yapmayın hiç kimse için ne genelleme yapma hakkınız var nede yapmama böle genelleme yapılmaz eleştirebilirsin ama eleştiri böle olmaz. ben sana hakaret etmedim sana tepki verdim ayrıca. oynamak istemiyosanız oynamayın. şurda bir forum zevkimiz var birşeyler düzelsin diye yardımcı olmaya çalışıyoruz baltalamayın. sayısız açığı sayarmısın yada diğer oyun dediğin şeylere örnek veririmisin mesela, sence basit mekanik nedir her başlığın birilerine giydirme sen ne istiyosun oyundan onu söle onu konuşalım
Bak arkadaşım cümlemde kuş serisine atıfta bulunmam sebebi bu oyunu klasik mmorpg görüp durum ne olursa olsun mutlaka gelecek, oynayacak bir takım insanların olacağı idi ve kendimide öyle saydım burada seni kızdıran nedir onu anlamıyorum.

Basit mekanikten kastım karşına gelen bir ırkın ve karakterin senin karakterine ortalama ne kadar dmg vurabileceğini ortalama tahmin edebiliyor olman, (İtemler çok çeşitli olabilir ama kısır bir Assas'ın alacağı itemler max. bellidir yada bir Warriorun gibi gibi) Bu oyunda çok fazla değişken yok itemler belli, skiller belli.

Ayrıntılı skill ağaçları olan, itemlerin onlarca upgrade olasılığı olan, combo skill çeşitliliği olan bir oyun değil, tüm klasların hangi lvl ne ne vuracağı üç aşağı beş yukarı belli, kritik vurma durumu bile yok (ha bunu kötülemek için yazmadım bende bu sebeple oyundayım)

Bir yukarıdaki satıra bağlı olarak hedeflenen itemler belli, hatta hangi moblardan ne düşer belli ki o nedenle insanlar saatlerce aylarca aynı slotlarda farm yapıyor ve forumda bu konular için onlarca mesaj var. Bundan da rahatsız değilim vaktin varsa boş bulursan herkese hitap ediyor (buda beni oyuna çeken bir başka etken)

İyilik bulaşıcıdır beni tanıyan yada benimle aynı partiye denk gelen insanlar bilir grinding yaptığımız bir yere görev için birisi gelirse yardım isterse partide yer olmadığı durumlarda onlarca kez kimse yardım etmediği için çıkıp müsaade etmişliğim vardır. Görev için yardım isteyen kimseyi klanda olsun yada olmasın önemli değil geri çevirmemişimdir.

Oyunun grafikleri ilk oyuna göre çok çok güzel, güncel bir makinan varsa rahat rahat oynayabiliyorsun çok fazla karşıtlık yada parlaklık olmadığı için gözü de yormuyor.

Daha çok yolun başındayız çok eksik ve hata var tabiki ; eleştriceğiz, şikayet edeceğiz, öneride bulunacağız, talep edeceğiz

Bu yukarıda yazdıklarımda mesajımda vardı evet rahatsız olduğum durumlar içinde satırlarım vardı, önemli olan senin hangi satırdan rahatsız olduğun ben o satırları hepsini kapsar şekilde yazmadım ki.

Ama rahatsızlıklarımızıda dile getireceğiz ve şahsi fikrim oyun içindeki ticaret erbapları, insanlıktan nasibini henüz almaya fırsatı olmayan insanlar, beşeri ilişkileri olmayan tipler gibi rahatsız edici oyuncu kitlesi.

Bak sen bile mesajımı nereden aldın nerelere getirdin meramımı anlatmak için bir sayfa yazı yazmak durumunda kaldım anladınmı akıllı kardeşim benim.

Benim kalitem yada kalitesizliğim burada zaten kendini belli ediyor ama senin bu oyunu benim oynayıp oynamayacağım kararını vermene yetki vermiyor, ben fikrimi söylerim (şahsına tek kelime etmem) senin fikrine uygundur katılırsın uygun değildir katılmazsın.

Oyundaki tüm aklı başında insanlardan eğer yanlış anlaşıldım ise özür dilerim mesajım size hitaben değildi.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt