Yeni güncellemede gelecekleri tahmin ediyoruz!

Ogi

Üye
aceleleri ne anlamış değilim bende nedir bu craft craft craft yav malzemenizi toplayın craft kaçmıyor gelince yine craftlarsın fırsattan istifade level kas sanki bütün toplayıcılıklarını 40 yaptılarda sadece crafta kaldılar
Dostum oyundan haberin varsa malzeme de toplanmıyor artık ama sen bilirsin :ROFLMAO:

rilax

Üye
Dostum oyundan haberin varsa malzeme de toplanmıyor artık ama sen bilirsin :ROFLMAO:
Valla ben çatur çutur balık tutuyom fishing kasıyorum acelem yok iyikide craft yok ben balık kasarken millet atı alıp urfayı geçerdi herkes balık tutsun abi yarın balıkda tutmak isteyeceksin ha 40 levelsen lafım yok

Ogi

Üye
Valla ben çatur çutur balık tutuyom fishing kasıyorum acelem yok iyikide craft yok ben balık kasarken millet atı alıp urfayı geçerdi herkes balık tutsun abi yarın balıkda tutmak isteyeceksin ha 40 levelsen lafım yok
Metaryalime kadar herşeyim mevcut sadece yaptığım şey oyunda balık tutmak ben malzeme de toplamak istiyorum + craftı da yapmak istiyorum çünkü weapon leveli kasmaya başlayacağım. Yani sadece craft odaklı oynayan bir oyuncuyum. 2 ay'a yakındır bekliyorum.

DraeThyN

Üye
sen balığa devam et bence rastgele :)

Kolfinn35

Üye
Cinsiyet değiştirme parşömeni eklemişler , iki saattir gülüyorum tek sorunumuz cinsiyet değiştirme parşömeniydi.

Benbu

Üye
sen hayatsız gibi günde 24 saat karakteri boşa bırakabiliyorsun diye insanlarda bırakmak zorundamı ? oyun bu eğer oyunu oynamazsan oyun olmasının ne anlamı kalır pc yi ac git e hani oyundu bunun adı

rilax

Üye
sen hayatsız gibi günde 24 saat karakteri boşa bırakabiliyorsun diye insanlarda bırakmak zorundamı ? oyun bu eğer oyunu oynamazsan oyun olmasının ne anlamı kalır pc yi ac git e hani oyundu bunun adı
o zaman kaldırsınlar fishingi yada pc başında tut kardeşim balığını sana kimse afk kal tut demiyor ki başında dur balıkları say :)

rilax

Üye
Metaryalime kadar herşeyim mevcut sadece yaptığım şey oyunda balık tutmak ben malzeme de toplamak istiyorum + craftı da yapmak istiyorum çünkü weapon leveli kasmaya başlayacağım. Yani sadece craft odaklı oynayan bir oyuncuyum. 2 ay'a yakındır bekliyorum.
balık malzemeside lazım değilmi bu işler için. Ha param var bastım parayı aldım gb yi, materyalleri oyunun amacının dışına çıkıp pazardan topladım, tek eksiğim craftın açılması ve zararımı çıkartıp üretime geçmek diyip oyuna ticaret gözüyle bakıyorsan o başka

DraeThyN

Üye
balık malzemeside lazım değilmi bu işler için. Ha param var bastım parayı aldım gb yi, materyalleri oyunun amacının dışına çıkıp pazardan topladım, tek eksiğim craftın açılması ve zararımı çıkartıp üretime geçmek diyip oyuna ticaret gözüyle bakıyorsan o başka
İnsanları yaftalayan tipler, Her yerdesiniz gerçekten !!! Damned :/

feya

Üye
Senin balık tutmadığındanda eminim . Ya şu foruma dışardan oynamayan kişiler yorum yapıyor ya ,gelde sinir olma

rilax

Üye
İnsanları yaftalayan tipler, Her yerdesiniz gerçekten !!! Damned :/
hiç bir şeyden memnun olmayan, oturdukları yerden hiç bir şeyin zorluğundan haberdar olmayan her şeyin çok basit olduğunu sanan tip. kolaysa buyur hazırla gönder yönetime ben tamamladım craftı buyrun entegre edin diye hemen patch atıp açsınlar. adamlar keyiflerinden mi getirmiyor kolay mı sanıyorsun bu işleri.

Mitraileusse

Üye
Preste nerf diye diye getirdiler valla helal olsun beceriksizliğinizin ceremesini prestler çekiyor brawo

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt