Yeni' NFT Market on Avax Chain '

IREXXAR

Üye
Katılım
12 Kas 2020
Mesajlar
33
Puanları
18
Alıntı: https://www.rokosoft.com/

Rise online ile harika bir başlangıç yaptık . ALPHA 2.0'ı 100.000'i aşan kullanıcı sayımızla sunduk . Artık testlerimiz bitti. Şimdi Alpha galası için çalışmaya başlıyoruz. Bizim bir hayalimiz var; Bir ilki gerçekleştiren Rokosoft , şimdi de blockchain'i oyunlara entegre edecek ürünler geliştirmeye başladı. Şu anda Rise online adlı ilk oyunumuzda ürünlerimizi test ediyoruz. Sadece kendi oyunlarımız için değil, global pazardaki tüm oyunlar için blockchain üzerinde teknolojik bir hizmet sağlayıcı misyonu ile yola çıktık.

Biz w Ö uld sever NFT nedir ve nasıl Oyunumuzda kullanmak hakkında bilgi vermek.

Roco, Rokosoft'un kendi oyun ekosisteminde ve partner oyunlarında kullanılmak üzere AVAX ağı üzerinde geliştirilmiş bir kripto varlıktır. Ana Roco'nun amacı, blockchain ağı üzerinden oyun geliştiricilere, içerik oluşturuculara ve oyuncu topluluklarına hizmet sağlamaktır. Roco, sanal öğelerin yönetimi, dağıtımı ve değişimi için oyun geliştiricilere ve oyuncu topluluklarına NFT hizmetleri sunar. Bu işlemlerin blockchain ağı üzerinden gerçekleştirilmesini sağlar.

Roco ayrıca açık kaynaklı yazılım geliştirme kitleri (SDK'ler), API'ler, oyun eklentileri, sanal ürün yönetimi uygulamaları ve bir ödeme sistemleri platform hizmeti sağlar.
Play and Earn by blockchain felsefesi ile hem oyun geliştiricileri hem de oyuncu topluluklarını birleştirmeyi amaçlayan ilk projedir . Oyun eklentileri ile oyuncuların oyun içerisinde kripto varlık kazanmaları için iyileştirmeler yaparken aynı zamanda oyuncuların sanal eşyalarını NFT Market ile alıp satabilecekleri merkezi olmayan bir platform hizmeti sunarak NFT'lerin gerçek dünya varlığına sahip olmasını sağlıyor.

Oyun içi kazançlarını gerçek dünya değerlerine getirebilir veya gerçek dünya değerlerini oyuna aktarabilir ve oyun oynarken dijital cüzdanlarını gerçek değer için büyütebilir. Oyuncular eğlenirken gerçek dünyada ticaret yapabilirler.

Roco NFT Market, tüm sanal ürünleri NFT olarak satın almanızı sağlar. NFT, diğer bir deyişle “Fungible Token” , bir resim, ses dosyası, video veya fiziksel varlığın dijital eşdeğerinin kanıtını içeren “benzersiz bir dijital varlık” olarak tanımlanır. Roco, bu teknolojiyi sanal öğeleri benzersiz dijital varlıklara dönüştürmek için kullanır. Blok zinciri ile ticaret sistemini tamamen şeffaf hale getirirken aynı zamanda mülkiyet sorununu da ortadan kaldırır.

Önümüzdeki birkaç ay içinde teknolojimiz, proje ilerlememiz ve ileriye dönük planlarımız hakkında daha fazla bilgi paylaşacağız. Bu arada, oyun geliştiricileri ve kripto meraklılarından oluşan topluluğumuza katılmanızı çok isteriz!
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt