Yeni oyuncu görüşlerim

ha55an

Üye
asaşı yukarı 10 gündür bu oyunu oynamaya başladım ama görüyorum ki knight online zihniyeti burada demekki bizim milletimizin aç gözlü olması her yerde bu kadar belli oluyor

• arkadaslar 63 level kadar kastım warrior görevlerle buraya kadar ite kaka geldim yalvar yakar bile denilebilir.
  • düşük levellerde görev için partiye alanda üzerine düşüni alırım yada pazar kur diyor şaka gibi geldi bana :)
  • şimdi 4-5 gündür ne level kasabiliyorum nede zindanlarda bir ödül görmedim
  • acaba dedim item yok diyemi kimse almıyor partiye item satın aldım premium aldım pelerin aldım armor aldım yok malesef kimse almıyor
  • buda benim bu oyundan soğumama ve oynamamam gerektiğini düşündürüyor
  • partiye ezik aldıgında drop ayarı yapılsa belki bir şans diyeceğim ama onuda herkes yan charlar açıp ticarete geçmiş şimdiden trenleri görüyorum
  • bunun sebebi gb nin 500tl olmasıdır bu şekilde oldugu sürece sadece ticaret yapan ve parası olan bu oyundan keyif alır oda level kasabilirse :)
  • 10 gündür oyundaki görüşüm eğer 1 parti arkadaşınız yoksa oynamayın bereber kasmayacaksanız kasamazsınız parti bulma şansınız yok denecek kadar az

oyuna tavsiyem yeni oyuncular için bir şeyler yapması benim gibi düşünenler lütfen yorum yapsın teşekkürler...

bitter

Üye
Selamlar hoş geldin,

• Öncelikle özellikle geceleri 70 level'a kadar row partilerinde kas.
  • Her gün 14:00 - 20:00 - 02:00'da olan Crystal Fortress etkinliklerine gir. Hem 1 saatlik %20 bonus exp kağıdını al hem de 10 milyon exp + row masrafları için kullanabileceğin Gold Chest'ini al. (evet bazen kaybedebilirsin olsun)
  • Seviyen arttıkça girebildiğin zindan seviyesi ve dolayısı ile oradan aldığın tecrübe puanı da artacak. CF'den aldığın exp kağıdını yanında Tomato Quiche denen yemek ile bas. (Premium bonusu üstüne toplam %27 bonus exp puanı)
  • Bu kağıdı tam grup zindana girerken bas grup zindan bittikten hemen sonra solo zindanlarını yap böylece kağıttan %100 verim ile faydalanmış olacaksın.
  • Eğer halihazırda basılı değil ve bütçen var ise mağazadan en ucuz kostümü + matta ve kanadını alıp bunlara npc'de 7.5m'e satılan EXP kağıdı bas.
  • 70'den sonra görevler ile paralel şekilde 75'e doğru ilerleyebilirsin emin ol düşündüğün kadar zor değil. Biri seni partisine alıp pazar kur diyorsa onu da yap hiç yoktan iyidir. Onların asıl amacı farm olduğu için ve seni takip etmek ile uğraşmak istemedikleri için onu diyorlar.
  • Kamp kamp tüm slotları gez ve pm bırak max 10-15 dk içinde parti bulacaksın. Townda oturup bekleme ya da Death Valley'e gitme.

ha55an

Üye
sabah 4 e kadar row parti arıyorum kimse almıyor zaten sorunda bu oldugu için yazdım ayırca girebildiğim tek basıma yapılacak herseyi yaptım saydıklarını sen tecrübelisin biliyorsun yeni başlayan adam bunu nerden bilecek varsa bu konuyla alakalı bir yazı ben bulamadım göremedim youtube da ufak tefek görerek yapmaya calıstım hep
söylediklerin yeni başlayanlar için büyük soru işareti

N3v3N

Üye
Öncelikle protean isen yeni hesap aç. Lunaskar olarak çar kas.

Görev yapacak hem daha çok kişi bulacaksin hemde cfw lerde beleş kutu, exp SC ve exp alacaksın. Hem exp hem para kasmis olursun.

0-25 lvl arası kasan mageler veya okçular oluyor. Onların partylerine gir.

25 olunca lunaskarda SS slotlarina git. Party daveti atarlar.

50 lvle kadar boyle kas. Sonrasında row ile kas, genel chati kontrol et. Görev yapanlara katil.

60 olunca haggard geç. Görevler + row + cfw ile 63 e kadar kas. 63 olunca dv e gidip grup zindanlara katil. 75 e kadar görev + row + cfw + zindanlarla ilerle.

Warriorla solo zindani SC siz yapman çok zor.

ha55an

Üye
ne güzel anlatmışsın tebrik ederim git yap bakalım dediğin gibimi dorion exp kasmak ne kadar zor diyen adamlarla dolu exp arıyorum diyenlerle inanmıyosan gir bak

Powerslavee

Üye
60’a kadar görevler sizi götürüyor ki ihtiyaç yok exp kasmaya çok fazla. Kendinizi 63’e atınca da zindanlarla 75 olursunuz bu sadece zaman meselesi

RoXriTe

Üye
Haddar da mafyalaşma olduğu sürece kimse rahat exp kasamayacak. Party bulamıyor insanlar gün içinde boss aramak için haddar a geçiyorum runic arch grim dışındaki slotlar boş. Deseler ki 75 lvl row kullanamayacak bir çok insan 74 e düşürür yine o slotlara oturur. Yönetimin haddar droplarını düşürüp dw droplarını arttırması lazım ancak şuan tam tersi durumda olay. Dw de risk alıp farm atıyorsun drop yok seismo arkadaşın pazarı vixen arc sword dolu. Seismo zengin olacak diye biz kanser oluyoruz.

PattleBriest | Veinia

Üye
Hocam bi saati var ptye girmenin aksam 9:45 gibi deli gibi row ptye adam arıyor insanlar veya öğleden sonra 4de slotlar el değiştiriyor bu saatlerde bakman gerekiyor

Pr0life

Üye
60’a kadar görevler sizi götürüyor ki ihtiyaç yok exp kasmaya çok fazla. Kendinizi 63’e atınca da zindanlarla 75 olursunuz bu sadece zaman meselesi

63lv zindanı yapan kimse yok. ben hiç görmedim. bir iki kişi yazıyor sonra 8 kişi toplanamadan bitiyor olay

chrys591

Üye
Diğer slotların boş olduğuna katılmıyorum.Ben de öyle sanıyordum fakat dün bir kaç kez gezdim 75 %100e tamamlamak adına satyr tyrant winged maiden hepsi dolular.Onun haricinde runic ve grim reaperın mafyalar tarafından ele geçirildiği çok bariz ve müdahale edilmesi gerek.İp kısıtlaması bu arkadaşları durdurmayacaktır.Tek çözüm drop düşürülmesi gibi duruyor ne kadar bir solo haddar farmcısı olsam da

ha55an

Üye
arkadaşlar herkes işi çözmüş yeni başlayanlar çabuk sıkılıp bırakıyor bende sıkıldım açıkcası.
çevreme söylüyorum eski oyunculara başlayıp abi bu ne diyip 2 gün sonra oynamıyorlar.
bir çözüm bulunmalı
gece gündüz kimse partiye almıyor arkadaşlar herkes tayfasını kurmuş. geçmiş olsun yeni gelenlere

machinee

Üye
63lv zindanı yapan kimse yok. ben hiç görmedim. bir iki kişi yazıyor sonra 8 kişi toplanamadan bitiyor olay
oyuncu yoğunluğu olan saatlerde dv ye gidip oto eşleş yaparak sıraya gireceksin.
kimse yoksa da bekleyeceksin bağırmadan flood atacaksın gelen oluyor illa. ben 75 level hesabımla yardım olsun diye 63 zindana girdiğimde oluyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt