asaşı yukarı 10 gündür bu oyunu oynamaya başladım ama görüyorum ki knight online zihniyeti burada demekki bizim milletimizin aç gözlü olması her yerde bu kadar belli oluyor
oyuna tavsiyem yeni oyuncular için bir şeyler yapması benim gibi düşünenler lütfen yorum yapsın teşekkürler...
- arkadaslar 63 level kadar kastım warrior görevlerle buraya kadar ite kaka geldim yalvar yakar bile denilebilir.
- düşük levellerde görev için partiye alanda üzerine düşüni alırım yada pazar kur diyor şaka gibi geldi bana
- şimdi 4-5 gündür ne level kasabiliyorum nede zindanlarda bir ödül görmedim
- acaba dedim item yok diyemi kimse almıyor partiye item satın aldım premium aldım pelerin aldım armor aldım yok malesef kimse almıyor
- buda benim bu oyundan soğumama ve oynamamam gerektiğini düşündürüyor
- partiye ezik aldıgında drop ayarı yapılsa belki bir şans diyeceğim ama onuda herkes yan charlar açıp ticarete geçmiş şimdiden trenleri görüyorum
- bunun sebebi gb nin 500tl olmasıdır bu şekilde oldugu sürece sadece ticaret yapan ve parası olan bu oyundan keyif alır oda level kasabilirse
- 10 gündür oyundaki görüşüm eğer 1 parti arkadaşınız yoksa oynamayın bereber kasmayacaksanız kasamazsınız parti bulma şansınız yok denecek kadar az
oyuna tavsiyem yeni oyuncular için bir şeyler yapması benim gibi düşünenler lütfen yorum yapsın teşekkürler...