Yeni Oyuncu Için Level Kasmak Çok Zor

throck02

Üye
Hali hazırda bir 64 seviye charım vardı tekrar oyuna başlamak istedim girdim. 2 gündür 1+1 olması rağmen daha önce haddar hiçbir görevi yapmamış olmam rağmen 68 oldum ve kaldım 3 4 kişi buluyorum görev için ama yaratıklar çok zor kesemiyoruz yapılmıyor row party arıyorum genelde priest olunca pek yer bulmak zor oluyor bulunmuyor rekabet çok yer az :(

oyunun +60-70 arası görev sistemi çok kötü hem görev sayısı az hemde bu seviye karakterler için inanılmaz zor bunlara acilen yeni bir sistem gelmesi lazım ve yeni gelen oyuncuyu ilk günden bu kadar oyundan küstürmemek lazım

sbh

Üye
Bu oyun max 59 levele kadar solo oyuncuyu destekliyor, 59dan sonra desteklemiyor öyle bir şeyi
Hatta 59 level full item olsan anca cerberus görevini tek bitirirsin o yüzden 59 oyun sonu solo oyuncu için
Daha üstünde geçirdiğin her saniye oyundan biraz daha nefret etmeye başlıyorsun

gamion596

Üye
En az 70 levele kadar görev ile direkt yapılmalı 59 nedir hocam. Old School'a çok uzak birisi 59 dan fazla kasmıyor zaten. 74'e kadar yaptırıyor en az görev.
Bu zamana kadar 3 4 kişiye denettirdim hiçbiri grup zindan yapmadı. Çünkü insanlar (61 level görevle yapılıyor 2 kişi) saatlerce afk bir şekilde pc yi açık bırakmak istemiyor. Hem dışarıdan gelen birisi normal olarak direkt premium almıyor exp premium hiç almıyor bu yüzden level kasamıyor 63 olamıyor oyunun güzel taraflarını göremeden bırakıyor bu da oyunu çok kötü bir imaj veriyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:

seyo

Üye
eski oyuncu içinde zordu yeni olmakla alakası yok

throck02

Üye
Bu oyun max 59 levele kadar solo oyuncuyu destekliyor, 59dan sonra desteklemiyor öyle bir şeyi
Hatta 59 level full item olsan anca cerberus görevini tek bitirirsin o yüzden 59 oyun sonu solo oyuncu için
Daha üstünde geçirdiğin her saniye oyundan biraz daha nefret etmeye başlıyorsun
haklısın ama en azından 3 -4 kişi ile 70 kadar olan kısmı atlasam bir undead görevi var başa bela harpyler aynı şekilde oldu 59 sonra narun tower 1 tane son görev galiba siperderwomen sonra o daha beter o nasıl bir damagedir boss gibi geliyor bu kadar zor olmasında ki amaç nedir

throck02

Üye
eski oyuncu içinde zordu yeni olmakla alakası yok
evet haklısın ortada bir emek var lafımız yok ama eski oyuncuda oyuncu sayısı fazladır daha rahattır bazı olaylar ama şu anda alt oyuncu yok o 75 80 nasıl gelicek insanlar benim anlatmak istediğim olay bu böyle hiçbir zaman altdan oyuncu gelemez ki

throck02

Üye
En az 70 levele kadar görev ile direkt yapılmalı 59 nedir hocam. Old School'a çok uzak birisi 59 dan fazla kasmıyor zaten. 74'e kadar yaptırıyor en az görev.
Bu zamana kadar 3 4 kişiye denettirdim hiçbiri grup zindan yapmadı. Çünkü insanlar (61 level görevle yapılıyor 2 kişi) saatlerce afk bir şekilde pc yi açık bırakmak istemiyor. Hem dışarıdan gelen birisi normal olarak direkt premium almıyor exp premium hiç almıyor bu yüzden level kasamıyor 63 olamıyor oyunun güzel taraflarını göremeden bırakıyor bu da oyunu çok kötü bir imaj veriyor.
evet bu konu gerçekten çan sıkıcı zorluk kabul ama birazda kolaylık olması lazım ilerleyen safa da en azından 70 göreyim işte ne biliyim solo ve grup doungen gireyim günlük görevler var sanırsam oyunlara bakıyım ama şu anda sadece günüm sadece party aramak geçiyor 5 kişi 2 gündür bir araya getiremedim görev yapmak için üst seviye kimse yardımcı olmak istemiyor hele o çöp slotları eziyet oldu görev yapmak adamlar slot ks geldi diyor ben görev yapmak istiyorum cidden oyun

bozobozo

Üye
75 lewel de bıraktım exp kasmayı cok zor cidden, dv exp gorevlerinin hagard a gelmesi lazım, suan ki dv de solo oyuncu exp gorevi yapamaz

throck02

Üye
75 lewel de bıraktım exp kasmayı cok zor cidden, dv exp gorevlerinin hagard a gelmesi lazım, suan ki dv de solo oyuncu exp gorevi yapamaz
biraz kolaylık saylamak için böyle görevler gelmesi gerek evet güvenli maplerde ve zamanla bazı görevlerin exp günceleme gelmesi gerek bazıları çok özellikle DV haritasında ki düşük seviyeleri görevler 3m 5m 7m veriyor şaka gibi

Mythali

Üye
65 cap savaş haritası gelmesi gerekiyor ,
hem 65 lvl altı insanların lvl kasması icin hem farm için ,

hemde oyunu 85 cap olarak sevmeyenleri için.

Teoden22

Üye
Bazı görevleri ekiple yapmak zorundasın savaşçı. Bazı itemleri de ekiple kasmalısın savaşçı. Hatta bu oyunu ekipsiz oynayamazsın savaşçı ki zaten sanırım bunu tecrübe ederek yaşadın :D

Neavus

Yeni Üye
Oyunun 60-70 level exp kasması ciddi anlamda zor. Graveguard harici hiçbir yerde pt kurulmuyor neredeyse. 70 sonrası günlük görevler vs en azından bir miktar exp ilerliyor. 1+1 eventi varken 70 levele ulaşsanız sizin için biraz daha kolay olurdu

Lopp

Üye
Sırf şu level kasma muhabbetlerinden oyuna başlamıyorum. 85'e kasacak zamanım yok çok uzun sürüyor. İnsanlar level kasmak zor ve masraflı diye oyuna başlamıyor. Oyunda yeni oyuncu yok kesinlikle kolaylaştırılması lazım.

greendaybeykoz

Üye
Hocam 75 e zor kastım bunun birsürü habasetli nedeni var 2. exp pre çekip cidden hiçbirşey yapmadım ve bıraktım.
Cidden kendileri bilirler.
2 kere güvenip geldim buraya daha 3.sü olmaz, sene 2024 ne yaptıklarının farkına hala değiller.

54kavi54

Yeni Üye
Crafting charim var lwl kasıp item dizmeyi düşünüyorumdum. 63 te kaldım. Hagard ta kasacak adam yok, hadi onu geçtim genelde yazıyorum yardım edebilecek varmı diye kimse pm bile atmadı. Exp pre çektim daha 20 günü var bitmesine oyunu bıraktım.malum karakterin bütün itemlerini satıp TL ye çevirdim. Güzelim oyunu bitirdiler. İnsanları 85 e zorlarsan kimse kalmaz. 60lwl de 70 lwl de pk atacak map yapsaydınız ya. Oyun knight in birebir benzeri ama bu olayı beceremediniz Elite itemi 85 lwl adam napsin.onu 70 de pk atacak adam giymeli bence. Zaten itemler bu yüzden pazarda çok dengesiz satılıyor. Itemlerde değersiz. Böyle giderse 3 5 aya Oyunda zor oyuncu görürsünüz.

kavi

Yeni Üye
En kötu olay bence crafting yapan ve toplayicilikla ugrasip gb kasanlara oldu sahsen ben boyle idim item dizmek adina satmak icin demiyorum. kimse oyuna para vermek zorunda degil. Sadece bana mi oyle geliyor bilmiyorum ama toplayiciliga gelen zaman kisitlamasindan dolayi yeni oyuncu popilasyonu ciddi azaldi. Parasi olmayan kisi nasil oynayip item dizecek. Oynamiyor iste bu yuzden hagard bombos dorion bombos sahsen bende bu yuzden biraktim. Pazar full dolu ama item arayan 2 yada 3 kisi. Bu oyunu ben cok uzun soluklu bir oyun olarak goremiyorum. Yinede herkeze iyi oyunlar

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt