Öneri Yeni Oyunculara Kombo Sistemini Öğretmek

Muti

Üye
Daha önce animasyon iptali sistemli bir oyun oynamamış olan yeni oyuncularımız için bu sistemi öğretecek bir alıştırma görevi ya da eğitici video gibi bir şey yaparsanız iyi olur.

Sukuna

Üye
Harika bir fikir, katılıyorum.

Oyun mekaniksel açıdan Knight Online ile neredeyse aynı olduğu için, o oyuna aşina olanlar hiç bir zorluk yaşamayacak aksine daha önce hiç oynamamış olan kimselere karşı mekaniksel açıdan büyük üstünlük kuracaktırlar. Bu mekaniklere yeni aşina olan birisinin kafası kolaylıkla karışabilir ve henüz çözme aşamasındayken bile oyuna olan ilgisini kaybedebilir, bunu PK-PVP sırasında değil PVE yaparkende keşfetmesi çok olası, zira Damage Meter olacağı söylendi, yani DPS'nin azlığı bile onun hevesini kırabilir.

Abartı olmayacak şekilde, animasyon iptali sistemini daha önce hiç bu mekaniklere aşina olmamış kimselere basit ve net bir şekilde aktarılabilirse daha önce Knight Online oynamamışlık hissi yadsınamaz şekilde azalabilir. En nihayetinde hepimizin keşfedeceği çok şey olacak bu yeni MMORPG'de.

Decrt

Üye
Animasyon iptalini lol'den iyi öğrendim. :D Ancak bahsi geçen oyunu oynamadım diyebilirim. :)

Trapen

Üye
R basın arada bir alışırsınız . Ortada video gerektiren bir durum yok. Oyunda herşeyin anlatılmasına karşıyım biraz da oyuncu kendi araştırma yaparak bulması kendi sitilini oluşturması taraftarıyım . Az bilgi gizem iyidir ...

hzljoepr

Üye
Oyunun mantığını ç.özmek istiyorsan Warior oynayabilirsin Warior çok zevkli bi karakterdir. alpha 2.0 videosunda warior üzerinde baya çalışılmış gibi duruyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt