Yeni Oyuncuyum Bir Kaç Sorum Var

Griffith

Üye
Herkese selam arkadaşlar.Oyunu açık betasında oynamıştım ve oyuncu yoğunluğundan dolayı görevleri yapamayıp sıkılıp bırakmıştım.Dün oyuna tekrar başladım ve nerdeyse hiç oyuncu kalmadığını gördüm.Oyunla ilgili bir kaç sorum olacak.

1-Oyuncu sayısı ne durumda?
2-Cash Shop bana mı pahalı geliyor yoksa fiyatlar normal mi?
3-Oyuna oto atak gibi bir şey geldi mi? Geldiyse nasıl bir sistemi var?
4-Oyunda düşük seviyede pot parasını karşılamak neden bu kadar zor?(Param kalmadığı için oturarak canımı dolduruyorum ve görevler çok uzun sürüyor)
5-Yaratıklar çok mu güçlü yoksa karakterim çok mu zayıf? (warrior oynuyorum)
6-Son seviyeye ulaşmak ne kadar vakit alıyor?
7-Oyuna başlamak için iyi bir vakit mi?

Oyuna tecrübeli olan arkadaşlar bilgilendirirlerse çok sevinirim.

Moderatör tarafında düzenlendi:

kimyasal

Üye
*harita buyuk ve hangı serverde oldugun serverınb kalabalıklıgını belrlıyor
*cash shop normal bence fıyat olarak
*oto atak gıbı bırsey geldı
*oyunda pot dengesinde sorun var bu konuda şikayetler mevcut
*bana göre lvl-yaratık mantığıda dengesiz
*son seviye dediğin lvl olsa gerek kasmadım o kadar bılemem
*başlanabilir bence

Moderatör tarafında düzenlendi:

Griffith

Üye
Oyun giriş yaptığımda sadece Aarvard serverı görünüyor.Başka serverlar da mı var?

Nodar

Üye
-Her oyunda olduğu gibi hype dönemi bittikten sonra oyuncu düşüşleri olur, asıl oynamak isteyenler ve keyif alanlar kalır. Oyuncu sayısı iyi durumda. Hâlâ krallıklarda ve haddar/hagard bölgelerinde xp kasan oyuncular dolu. Nitekim o kadar dolu ki parti bulmak zor bir hale dönüştü.

-Yeni eklenen HP, deff kağıtları bence pahalı. onun dışında market ne çok pahalı, ne çok ucuz durumda. Kabul edilebilir.

-Evet oyuna ROW Assistant adında bir oto atak sistemi geldi. Günde 18 saat kullanılabilir ve her kampta çalışmıyor. --> (ROW Assistant)

-Oyun içerisinde ki npclerde bulunan potlar çok pahalı. Yeni başlayan bir oyuncu için ulaşılamaz bir seviyede. Oyuncuların bu konuda şikayetleri var. Bu sebeple npc'de bulunan potların fiyatlarında düşürülme yapıldı. Görevlerden elde ettiğin mana/HP potları seni belirli bir seviyeye kadar getirecektir. Ancak yeni başlayan bir oyuncunun yapacağı grind ile elde edilen coin ve eşyalar pot parasını karşılamıyor. Yüksek levellere ulaştığında (63-70) yaptığın etkinlikler biraz daha rahatlatıyor bu masrafları karşılamanı.

-Warrior karakteri ekip ile oynamak için daha uygun. Eğer ki solo oynayacaksın okçu veya battle priest oynamanı tavsiye ederim, yaratıkları tek başına kesmen daha kolay olacaktır Warrior karakterine göre.

-Row Assistant kullanarak 1-2 aylık süre içerisinde 75 levele ulaşacağını tahmin ediyorum.

-Bence iyi bir vakit. Takı upgrade gündemde, yeni etkinlikler ve haritalar üzerinde çalışıldığını paylaşıyor yönetim. Uygun fiyatlara ortalama bir karakter dizilebilir.

--->Yazdıklarım tamamen kendi fikirlerim ve oynadığım kadar olan oyun tecrübeme dayanır. Soruların cevapları hakkında farklı düşünceler olabilir, bunlar tamamen bir oyuncu olarak bana ait olan gözlemlerdir.

DAYAQQQQQQ

Üye
Herkese selam arkadaşlar.Oyunu açık betasında oynamıştım ve oyuncu yoğunluğundan dolayı görevleri yapamayıp sıkılıp bırakmıştım.Dün oyuna tekrar başladım ve nerdeyse hiç oyuncu kalmadığını gördüm.Oyunla ilgili bir kaç sorum olacak.

1-Oyuncu sayısı ne durumda? Orta Seviye
2-Cash Shop bana mı pahalı geliyor yoksa fiyatlar normal mi? Uygun
3-Oyuna genie gibi bir şey geldi mi? Geldiyse nasıl bir sistemi var? R.O.W diye bir sistem geldi. R.O.W açıkken skill bar kapanıyor (makro engelli)
4-Oyunda düşük seviyede pot parasını karşılamak neden bu kadar zor?(Param kalmadığı için oturarak canımı dolduruyorum ve görevler çok uzun sürüyor)- Questler pot veriyor. Sizde oyuna başlarken 1k can 1k mana alın. Accountunuz var ise illa ki hediye 2 3 adet HP+ MP Pot gelmiştir.
5-Yaratıklar çok mu güçlü yoksa karakterim çok mu zayıf? (warrior oynuyorum) Yaratık lwlleri karakterin lwl ine göre orantılı. Warrior un yeni skilleri ile daha rahat mob kesebiliyor.
6-Son seviyeye ulaşmak ne kadar vakit alıyor? Hiç yoksa 15 gününüzü alır.
7-Oyuna başlamak için iyi bir vakit mi? Zamanınıza bağlı. Kervan hep yürüyor ve şuanda exp kasıldığı için daha aktif lvl kasabilrisniz. pk atmak zevkli . Death Valley de aktif oyuncu sayısı ortalama üstünde .

Oyuna tecrübeli olan arkadaşlar bilgilendirirlerse çok sevinirim.
Kırmızı yazılar ile sorularınızı kısaca cevapladım ,

iyi forumlar.

Darktower

Üye
Senin gibi ara verip tekrar başladım. Sadece 5. sorunun cevabını biliyorum. Yaratıklar gereksiz fazla vuruyor ve mağazadan pot al diyorlar.

Dipnot: Seviyenden düşük olmaları da pek fark ettirmiyor.

Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt