Ertelenmesi artışı alfa daha fazla içerik olması olcakDemek ki erteleme sebebi güvenlik ile alakalı değilmiş.
Doğru, güvenlik işi ile uğraşırken başka hiç birşey yapmamalılar öyle elleri kolları bağlı oturup beklesinler yahu ne insanlarsınız.Demek ki erteleme sebebi güvenlik ile alakalı değilmiş.
Ben onu ima etmedim kardeşim. işine bak lütfen.Doğru, güvenlik işi ile uğraşırken başka hiç birşey yapmamalılar öyle elleri kolları bağlı oturup beklesinler yahu ne insanlarsınız.
Oha mantığa gelDemek ki erteleme sebebi güvenlik ile alakalı değilmiş.
+1 Fanboy.Oha mantığa gel
Giriş introsu gibi değişiklikleri yapmak için anti-cheat düzenlemelerini beklememize gerek yok, bilmenizi istedim.Demek ki erteleme sebebi güvenlik ile alakalı değilmiş.
Anlıyorum, hayırlısı diyelım ohal.Giriş introsu gibi değişiklikleri yapmak için anti-cheat düzenlemelerini beklememize gerek yok, bilmenizi istedim.
Böyle ilgili yönetim bulamazsınız kibarca istediklerinizi yanıtlayan insanların üzerine gitmeyin afkadaşlarGiriş introsu gibi değişiklikleri yapmak için anti-cheat düzenlemelerini beklememize gerek yok, bilmenizi istedim.
Tabi muhakkak.Ben onu ima etmedim kardeşim. işine bak lütfen.