Yeni premium türleri Anket!

Yeni premium çeşitleri gelmeli mi?

• Kullanılan toplam oy
    43

JormundgardTR

Üye
Selamlar. Son yayında Sunrise'nin de sorduğu yeni premium türleri hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bende drop arttıran veya bp arttıran özellikleriyle birlikte yeni premiumlar olmalı karakterim 65 lv %100 e yaklaşık 3 hafta önce ulaştı şuan bu premiumun bana bir +sı yok, yeni premium alıp kullanmam için tek ihtiyaç skill/stat sıfırlamanın ücretsiz olması. Eğer yeni premium çeşitleri gelirse farm paketi veya pk paketi gibi yan bonuslarla birlikte getirilebilir

WoxHades

Üye
Evet fakat 2. premium çeşidi yeterli olur bence.3-4 farklı çeşit yerine 1 tane gelmeli.O da exp vermek yerine drop ve BP artışı sağlamalı.Yani level kasmak için şuanki premium çekilmeli level işi bittiğinde yeni gelecek premium çekilmeli.

Lord

Üye
Genişleme paketleri geldiğinde gelir zaten üst ve alt premiumlar.

platoon0x

Üye
drop artışı için premium almak kadar saçma birşey yok, kaka online daki özellikleri buraya da getirmeye ne kadar meraklısınız "premium alma ihtiyacı hissetmemeyi" neden bir sorun olarak algılıyorsunuz ki ben 64 olduğumdan beri premium filan almıyorum

Zbam

Üye
Skill sıfırlamak için bile premium almak güzel bir sebep bence + AHyi sadece premiuma sahip oyuncular kullanbilecekti fakat herkese açık neden illa 2 farklı pre olsun ki ben farm pre aldım diye 1 ay farm atmak zorunda mıyım

JaxSui

J
İki premium olması güzel olabilir. Ben şöyle düşünmüştüm. Aktif var olan premium özelliklerine ek olarak
1. Farm premium: Var olan premium özelliklerine ek olarak drop şansını arttırma, NPC ye satılan ürünlerde %100 coin artışı, 30 günlük pet, 30 günlük Matta.
2. Battle premium: Pot satışında %50 indirim, 30 günlük kanat vs vs

Yani özellikler farm ve PK odaklı olarak arttırılabilir. Örneğin ben pvp oynayan meraklısı olan biri değilim. Farm için pre alırım. Diğer taraftan son levele gelmiş birisi de PK odaklı ise ona göre pre alır. Tabi bunlar tamamen kişisel tercih.

Alkoer

Üye
90TL lik premium sadece reskill/restat ve AH için alınır.

Fazla çeşit yapıp tezek online gibi insanları daha fazla para vermeye zorlamayın lütfen.

SvZ

Üye
Bence NFT kostum ya da magaza kostumlerı bu değişkenliği sağlamalı. Premium farklılığı kirlilik diye düşünüyorum.

enokaptan

Üye
Exp için premium şart 65 den sonra nasıl kasacak millet ölüm resmen bu şartlarda kasması

Zbam

Üye
Selamlar. Son yayında Sunrise'nin de sorduğu yeni premium türleri hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bende drop arttıran veya bp arttıran özellikleriyle birlikte yeni premiumlar olmalı karakterim 65 lv %100 e yaklaşık 3 hafta önce ulaştı şuan bu premiumun bana bir +sı yok, yeni premium alıp kullanmam için tek ihtiyaç skill/stat sıfırlamanın ücretsiz olması. Eğer yeni premium çeşitleri gelirse farm paketi veya pk paketi gibi yan bonuslarla birlikte getirilebilir
Var olan premiuma farklı özellikler eklenebilir fakat insanlar premium almadan da oynayabilmeli oyunu farklı farklı premium çeşitleri ise bana çok saçma gelior açıkcası bir örneği daha yok modern oyunlar da neden ben sadece pk veya sadece farm atayım ki oyunun her kısmından eşit yararlanmalıyım

Ekstra özellik olarak mesela farazi konusuyorum.
Premium alan max level solo zindan hakları günde 1 veya 2 günde 1 arttırılabilir exp bonustan faydalanamamalarının önüne geçilir.
Pazar kurarken ki item sınırı premium kullanıcılar için 4 6 slot kadar arttırılabilir
Bir aylık 1 tane matta eklenebilir az ellerimiz yanar parıl parıl:D
Premium alanın aldığına memnun olması almayanın pişman olmaması lazım ben sadece priest olduğum için alıyorum premium yoksa her zaman almam 1 hafta boşluk falan veririm yani

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt