Yeni scroll ( Asaslar ) güzel düşünülmüş.

RoXriTe

Üye
Şimdi mağazaya eşit anlamda bir ürün konuluyorsa bunu herkes kullanabilmeli. Her stat point i 10 arttırır diyorsun ama her katakter kullanamıyor. Çelişki burada. Yemin billah akıllanma yok. Karakterler arası denge dedik umursayan yok itemler arası denge dedik umursayan yok. Farm a denge dedik umursayan yok adamlar toplanmış kendi oyununu karalıyor ben şok. Eleştiri yapanları banlıyorlar ya bence en mantıklısı kendilerini banlasınlar çünkü kimse sizin düşüncesiz ve adil olmayan kararlarınız kadar zarar veremez oyuna. Bugün akşamın 22 00 da oyunda 200 kişi varsa bu sizin insanları kaçırmanızdan oluyor. Daha 5 ay önce insanlar dw map küçük sıkışıyoruz derken bugün o bowlda monu ve boss dışında adam yok. Akıllanın artık yazık etmeyin oyuna.

bitter

Üye
Asaslara laf atıldığında her konu altında sen ve ekip oyuncularınız var. Daha önce asaslara buff istediğinizde gene sizin 1 haftalık ağlama sonucunuz sayesinde asaslar ölümsüz duruma geldi. Ben solo oyuncu olarak Dw de gezemiyorum istediğiniz buysa sorun yok gider farm yapan adamlari kesersiniz. Denge istiyoruz, her konu altına yorum yapıp Onlarca insanın asaslar güçlü deyipte senin ve sizin asaslardan ne istiyorsunuz demenizden sıkıldık.
1. Ben ilk defa (evet ilk defa) böyle saçma bir konuyu ciddiye alıp yorum yazdım, aklı başında oyun bilgisi olanlar şu topic'i ciddiye almaz zaten yani her konunun altında ben yokum. Yalan 1.
2. Asas sınıfına oyuna etki eden 1 (evet 1) tane bile buff gelmedi. (bir önceki yamada sadece bozuk olan kırmızı skiller düzeldi ki o da eski hasarlardan daha az yani hala nerf'lü) evet asas hala nerf'lü. Yalan 2? - master'da yanan kritik %30 oldu falan demeyin sakın komik olur.
3. Asaslar ölümsüz değil 10 aydır günde ortalama 6-7 saat pk atan ben, günde 1 saat toplam değeri 1 gb olan char ile Poison Rock'da tek yiyip asas çok güçlü diye konu açanlardan birazcık daha tecrübeliyim asas konusunda sen bana güven. Yalan 3

4. Asasların şu anki hasarı komple %50 azaltılsa bile sen yine solo pk atamazsın, farm atarken yine kesilirsin bunun asas hasarı ile ilgisi tam olarak %0. evet %0

Aynı konu açan benzerlerin gibi yazdığın tüm cümleler gerçek dışı ve oyun ile ilgisi olmayan anlık kötü tecrübelere dayanan serzenişler.

Yazdıklarımı 3 kere oku anlamazsan dc'den bana ulaş detaylı kanıtları ile anlatayım. vehbitter#1111

10000 tane de konu açsanız bu konuda yetkisi olan insanların oyun bilgisi var, ellerinde data var hadi ben neyse de onları salak yerine koymayın. Oynadığınız oyuna 1 gram saygınız olsun. İyi oyunlar.

mmtakiff06

Üye
1. Ben ilk defa (evet ilk defa) böyle saçma bir konuyu ciddiye alıp yorum yazdım, aklı başında oyun bilgisi olanlar şu topic'i ciddiye almaz zaten yani her konunun altında ben yokum. Yalan 1.
2. Asas sınıfına oyuna etki eden 1 (evet 1) tane bile buff gelmedi. (bir önceki yamada sadece bozuk olan kırmızı skiller düzeldi ki o da eski hasarlardan daha az yani hala nerf'lü) evet asas hala nerf'lü. Yalan 2? - master'da yanan kritik %30 oldu falan demeyin sakın komik olur.
3. Asaslar ölümsüz değil 10 aydır günde ortalama 6-7 saat pk atan ben, günde 1 saat toplam değeri 1 gb olan char ile Poison Rock'da tek yiyip asas çok güçlü diye konu açanlardan birazcık daha tecrübeliyim asas konusunda sen bana güven. Yalan 3

4. Asasların şu anki hasarı komple %50 azaltılsa bile sen yine solo pk atamazsın, farm atarken yine kesilirsin bunun asas hasarı ile ilgisi tam olarak %0. evet %0

Aynı konu açan benzerlerin gibi yazdığın tüm cümleler gerçek dışı ve oyun ile ilgisi olmayan anlık kötü tecrübelere dayanan serzenişler.

Yazdıklarımı 3 kere oku anlamazsan dc'den bana ulaş detaylı kanıtları ile anlatayım. vehbitter#1111

10000 tane de konu açsanız bu konuda yetkisi olan insanların oyun bilgisi var, ellerinde data var hadi ben neyse de onları salak yerine koymayın. Oynadığınız oyuna 1 gram saygınız olsun. İyi oyunlar.
10 sayfa yazıyı okuyamadım ama direk sanada sallamadım sen ve senin gibiler dedim nasil sarstıysam ciddiye alip yazmıcaksın o zaman Seninle ayni itemlere sahipsem aynı şartlarda oynuyorsam kusura bakma tabikide solo pk atacağım. Atamazsın diyorsunda bide 10 sayfa açıklama yapmışsın

Son düzenleme:

bitter

Üye
10 sayfa yazıyı okuyamadım ama direk sanada sallamadım sen ve senin gibiler dedim nasil sarstıysam ciddiye alip yazmıcaksın o zaman Seninle ayni itemlere sahipsem aynı şartlarda oynuyorsam kusura bakma tabikide solo pk atacağım. Atamazsın diyorsunda bide 10 sayfa açıklama yapmışsın
Bir şeyleri okuma yeteneğin olsa o tür fikirlere sahip olmazsın zaten sizin gibi her tek yediğinde ağlayan insanların oluşturduğu algı yüzünden bowl'da gerçekten bu oyunu oynayan insanların keyfi ve oyun zevki azalıyor artık mecburen yazmak gerekiyor o da ciddiye alındığınızdan değil eğitilmeniz gerekliliğinden.

RoXriTe

Üye
75lv priestin saf inti 75, 75 rogue nin saf inti 55 ama rogue de fazla mana var.

Ben bunu ticket atınca oyun böyle işine gelirse tarzı cevap geldi.
O alttıkları mesajı video çekerek cevaplayıp sonra o videoyu youtube ve frmtr gibi platformlara atsaydın belki o yanıtı verenin işine son verirlerdi

Zafer1991

Üye
75lv priestin saf inti 75, 75 rogue nin saf inti 55 ama rogue de fazla mana var.

Ben bunu ticket atınca oyun böyle işine gelirse tarzı cevap geldi.
malum oyundakı hersey tek tek oluyor,yakında warrıor yere vurma da gelir özgün amaç yok abi 85 lvl cap ile daha net anlasılcak hersey rise mı oynuyoruz. Yoksa ko ''2'' mi?

RoXriTe

Üye
Şu anki hali anca 0,1 olur
Malum oyunda okçular macro ile seri ok atamıyor. Priestin 0.5 bekleme süresi olmasına rağmen okçu 3 skilll vuruyor bekleme süresi bitene kadar. Defalarca kez söylenildi ama bakan eden yok. Priest R vuramıyor okçu maşallah allah ne verdiyse elini hareket ettirmeden seri seri 3 5 ok atıyor. Kralsınız kralll devam edin böyle Rogue online olma yolunda müthiş gidiyorsunuz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt