Asaslara laf atıldığında her konu altında sen ve ekip oyuncularınız var. Daha önce asaslara buff istediğinizde gene sizin 1 haftalık ağlama sonucunuz sayesinde asaslar ölümsüz duruma geldi. Ben solo oyuncu olarak Dw de gezemiyorum istediğiniz buysa sorun yok gider farm yapan adamlari kesersiniz. Denge istiyoruz, her konu altına yorum yapıp Onlarca insanın asaslar güçlü deyipte senin ve sizin asaslardan ne istiyorsunuz demenizden sıkıldık.
1. Ben ilk defa (evet ilk defa) böyle saçma bir konuyu ciddiye alıp yorum yazdım, aklı başında oyun bilgisi olanlar şu topic'i ciddiye almaz zaten yani her konunun altında ben yokum. Yalan 1.
2. Asas sınıfına oyuna etki eden 1 (evet 1) tane bile buff gelmedi. (bir önceki yamada sadece bozuk olan kırmızı skiller düzeldi ki o da eski hasarlardan daha az yani hala nerf'lü) evet asas hala nerf'lü. Yalan 2? - master'da yanan kritik %30 oldu falan demeyin sakın komik olur.
3. Asaslar ölümsüz değil 10 aydır günde ortalama 6-7 saat pk atan ben, günde 1 saat toplam değeri 1 gb olan char ile Poison Rock'da tek yiyip
asas çok güçlü diye konu açanlardan birazcık daha tecrübeliyim asas konusunda sen bana güven. Yalan 3
4. Asasların şu anki hasarı komple %50 azaltılsa bile sen yine solo pk atamazsın, farm atarken yine kesilirsin bunun asas hasarı ile ilgisi tam olarak %0. evet %0
Aynı konu açan benzerlerin gibi yazdığın tüm cümleler gerçek dışı ve oyun ile ilgisi olmayan anlık kötü tecrübelere dayanan serzenişler.
Yazdıklarımı 3 kere oku anlamazsan dc'den bana ulaş detaylı kanıtları ile anlatayım.
vehbitter#1111
10000 tane de konu açsanız bu konuda yetkisi olan insanların oyun bilgisi var, ellerinde data var hadi ben neyse de onları salak yerine koymayın. Oynadığınız oyuna 1 gram saygınız olsun. İyi oyunlar.