Herkeze Merhabalar, öncelikle bu başlığı attığım için belki de hali hazırda oynayan arkadaşlardan biraz tepki alacağım ama ben ve benim gibi bu oyunu sevip tekrardan oynama fırsatı bulmak isteyen arkadaşlarımın olduğunu düşünüyorum ki son zamanlarda twitch yayınlarında vs sürekli dönen yeni server ne zaman gibi soruların hatrına böyle bi konu açmak istedim. Daha öncesinde birçok kez bu oyuna başladım hype dönemlerinin hepsinde oyunu oynadım ve oyunun düşüşe geçtiği her dönemde çarımı satıp 3-5 ay sonra tekrar başladım bunu neden yaptım çünkü benim daha öncesinde bu oyuna benzer bi oyun oynamaşlığım yoktu benim oynadığım mmorpg kitlesi burdan farklıydı vıttırıvızzık2 türevi oyunlar geçmişi olan biri olarak başladım aslında çokta sevdim burayı tekrar başlasam mı şuan diye düşündüm ama para ile başlasam 60*70 k TL nın altında dizeceğim bir asasın kill görevleri, parti bulması gibi sıkıntı yaşayacağını gördüm (''sıkıntı yok kardeşim gel her gün pk atıyoruz partiye alırız görevleri beraber yaparız diyen varsa bana bu konuyu açtığım için biraz sıkmış olacak peşin peşin yazayım bunuda istedim'') ben oyuna ilk kez başlamayacağım exp kasması görevleri daha öncesinde defalarca kez tecrübe ettim benim gibileri oyuna tekrar döndermek için yeni server gelmesi gerekiyor gibi şuan yaz mevsiminin son ayına girdik kışın ortasında server açmaktansa sezona en başından mı başlasak, bu sene ocak şubat değilde eylül gibi yeni server gelse ne güzel olurdu ve ayrıca aarvard çok kaliteli bi şekilde ilerledi ne kadar oyun betada sürecinde olsa dahi oyun o zaman en zirvesindeydi bana göre, galia ve mantis açılırken çok heyecanlandırydı herkesi ama oyunu eğlenerek oynayan oyuncu kitlesi aarvard oynarken bırakıp başlayabiliyordu, ben galiayıyıda 6. ayında bırakıp 1. senesinde tekrar başlamıştım ama şuan o kadar çok insan yeni server bekliyor gibi görünüyor ki tekrar başlamaktan çekiniyorum o eski pklardaki ufak item farkları ile yapılan pklarla şuanki pkların arasında uçurum var gerek farm atmaktan keyif alan olsun, gerek pk atmaktan keyif alan olsun, galia ve mantisin ilk 6 ayı ile aarvardın arasında çok büyük farklar var diye hissediyorum ben mi yanılıyorum bilmiyorum ama her dungeon önemliydi her drop heyecan vericiydi. Yeni sv gelicek inancı bendede yükseldi madem gelecekse de çok hızlı gitmeyen bir server olması yönünde fikrimi iletmek isterim. Uzun süre boyunca her şeyin değerli olacağı dungeon droplarından aldığımız mor takıların değerli olduğu zamanları özlemişim sabırsızlıkla yeni sv haberini bekliyorum. Rica ederim oyunu oynayıp ta yeni server istiyoruz diye iteminin değeri düşer diye hırsınızı ve ya hıncınızı benden çıkarmayın. Sonuçta bu açılacaksa eğer 4. server olacak ki bu mmorpg'nin kanunu gibi olmuş birşey. Yeni server bekleyen arkadaşlardan bu konunun altına fikirlerinizi yazmanızı isteyecem. Herkeze iyi forumlar diliyorum.