Yeni Server Hakkında Bilgi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

WoxHades

Üye
Basit bir video haricinde yeni server hakkında hiçbir yazı/bilgi bulunmuyor ya da ben bulamadım.Serverın level capi ne olucak?Açılacak 2 server ne kadar mantıklı olucak?Diyelim ki oyuncular doğal olarak aynı serverda oynamak istedi ve bir sunucuda toplanmaya karar verdiler örneğin x sunucuda 10.000 kayıt varken ötekinde 1.000 kayıt var bunu engellemek için bir sunucuya kayıt kapatıp zorunlulukla diğer sunucuya insanları başlatmak zorunda bırakılıcak mı?Ben oyunu oynarken yoktu o yüzden ismini bilmiyorum da diğer oyundaki ismiyle sorayım başlangıçta genie olucak mı?Tekrar hatırlatıyorum bırakalı çok olduğu için net bilgim yok ama yayınlarda oyun official için erken denmesine rağmen official açılacağı söylenmiş gelicek patche bu kadar güveniliyor mu yoksa henüz erken erişimdeyiz demeye devam edilicek mi?Biz zamanında oynarken item yapmak hiçbirşeyi değiştirmiyordu kasılan GB'yi satmak çok daha mantılıydı insanlar sadece görev itemleriyle farm ve pk atıyordu şuanda da aynı mı ya da açılacak serverda item yapmanın diğer insanlara göre bir üstünlüğü olucak mı?Ruh sistemi diye saçma sapan birşey vardı herkes itemi kullanmak yerine pazarda satıyordu kalktı diye biliyorum ama emin olmak için tekrar soruyorum kalktı mı?

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Şu an için sadece tarih ve sunucu isimleri paylaşıldı.

İlerleyen günlerde Galia - Mantis sunucularıyla alakalı tüm detaylı bilgiler açıklanacaktır.

Bir süre beklemeniz gerekmektedir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt