yeni server ne kadar süre sonra gelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Vision

Senior Moderatör
Yeni serverin gelmesi demek şuan oynadığımız karakterlere boşa emek veriyoruzmu demek beni aydınlatabilicek biri varmı ? misal ben çarıma çalışıyorum şuan +7 Arch str10 takı alma planlarım var .. vvs gbi
Hayır, Aarvad sunucusu Rise Online var olduğu sürece açık kalacaktır.

Namaleon

Üye
Official olarak çıkıp sıkıntılar neticesinde erken erişim olarak nitelendirildiğinde bahsi geçen erken erişim süresi sonunda yeni sunucu açılma ihtimalini ilk bir kaç hafta içerisinde dile getirmiş ve bu durumu eleştirmiştik. Eleştirdiğimiz tüm konuların birer birer gerçekleştiğini görmek üzücü. Hala forumu takip etsem de malesef ilk ay sonrasında oyunu bıraktım. Umarım bir gün rise online kendine has özellikleriyle öne çıkan ve kendine ait bir communitysi olan özgün bir mmorpg olur bizde keyifle oynarız. Şimdilik uzaktan bakmaya devam edeceğim. İyi forumlar.

Alkoer

Üye
70lv cap gelip oyun end game e ulaşıp içerik tüketilince yeni server gelir çok normal bu.

Ama yarın 70lv cap geldi oyun biraz stabil oldu deyip global reklam yapıp yeni server gelirse ayıp.

Şuan ki oyuncular kobay gibi işkence çekmiş olur anlamsızca.

Tolgun

Üye
Ne yeni serveri kafayi mi yediniz :D
Yeniden pahli item mi farmlamak ve satmak istiyosun(n) nerden geldi bu fikir anlamiyorum.
70 acilmadi, bütün itemleri bile görmedik, craft test olmadi yane bu server bile oturmadi daha hatalar düzelmedi anca 1-2 yil sürer.

hakan1811

Üye
oyunda hiçbir şey başaramamış hatta oyuna dahi giriş yapmamış kişiler yeni server diyor :D buna çok gülerler çook :S

Alkoer

Üye
oyunda hiçbir şey başaramamış hatta oyuna dahi giriş yapmamış kişiler yeni server diyor :D buna çok gülerler çook :S
Yönetim oyuncuları şaşırtması ile meşhurdur.

Beklenmedik bir anda yeni server gelirse bu laf attığınız arkadaşlar size gülebilir :D

HeaveN

Üye
Yönetim iyi oyunculara göre hareket ediyo ama bazen hareket etmemek lazım, bazı şeyler güzelken oyuncular bozuyo düzeni,
yeni server şuan çok zor nie :

70 lvl gelmedi.
craf açılmadı.
etkinlikler yeni başladı daha iyi olcak öyle söylendi

Etkinlik harita 2 ve 3 seçenek olması çok iyi olur tek bi harita bağlı kalmayız yenilik iyidir.
Kristal etkinlik güzel ama Alan çok dar az biraz geniş olabilirdi die düşünüyorum mageler için çok avantajlı olmuş.

theTitan

Üye
Yarın açıyorum açıyorum aççççççççççççççççççççççççççç madım makas kesmiyor :) anladın sen dddd sdsfd

theTitan

Üye
İtem yapanlar salak mı yani
Rün sitemi gelinc eeski itemlerde slot yok :) çöp oluyor yeni farmlanan itemler para edercek ve basılanar. yanlış bilmiyorsam uniq üstü item legendary gelebilir. sonuçta güncellemeye gelişmeye dayalı bir oyun. diyeeksin yen ibaşlauyanlar zorluk yaşayacak ona göre dop oranları artar dengelerler. takı dizersin takıya + basma gelir. sonuç olarak kalıcı vir doruk noktası oalcağını sanıyorsan çok yanılıyorsun. sonuçta diğer oyunlarda doruk noktası kayar. new wordde gs 580 590 600 620 felan sıra sıra güncellediler çıkan itemler herşey çöp olup yine farmlamaya yöneldi tekrar doruğa ulaştık derken bir güncelmee daha :) herşeyi bir dengeye oturturlar ve o denge noktası her zaman yeni userin yetişeceği şekilde kayar :) yeni server geleceğini sanmıyorum bu şekilde sanki hep yerni server gibi bir yenilenme yaparlar

DiabIo

Üye
İyi diyorsun, hoş diyorsun da hocam;
:) herşeyi bir dengeye oturturlar ve o denge noktası her zaman yeni userin yetişeceği şekilde kayar :)
Burayı nasıl sağlayacaklar ? Yeni oyuncunun geleceğine inanıyor musunuz bu düzene cidden? Yeni karakterler ya yan char ya pazarcı ya da dolandırmak için onun bunun ismine benzer isim alan tipler. Yönetim sayılara bakarak aldanıyor olabilir. Kaç tanesi ciddi ciddi oyunu oynuyor bu analiz edilse durumu çok rahat fark edecekler...
Belki de edildi bile, bu yüzden tanıtım çalışmalarına yöneldiler. Ama (Yalnızca) Reklamla, fuarla olacak iş değil bu. Gelen neyin ne olduğunu anlayınca salmayacak mı sizce? Onlarca kez paylaştık çözüm olabilecek fikirlerimizi ama umursayanmıyor. Oyuna başlayacak adama birşeyler vaadetmezsen azıcık vaktinin kıymetini bilen (ya da nerede yiyeceğini bilemeyecek kadar çok parası olmayan) kimse kalkıp da bu kervana katılmaz...
Haa, hedef zaten yukarıda parantez içinde kalan arkadaşlarsa (ki şuanki oyunun gidişatı öyle düşündürüyor) o zaman buraya yazalım yazalım duralım biz...
Bir önemi yok...

MaRaKeSH

Üye
oyuna aktif edilmemiş bu kadar şey varken bence yeni server açılması ihtimal bile değil. ki hepimiz biliyoruzki yeni sewrver demek serverin yarısının boşalması anlamına geliyor ki bu zaten gereksiz bir girişim olacaktır. en erken 2 yıl bence oda önümüzdeki 2 yıl

theTitan

Üye
İyi diyorsun, hoş diyorsun da hocam;

Burayı nasıl sağlayacaklar ? Yeni oyuncunun geleceğine inanıyor musunuz bu düzene cidden? Yeni karakterler ya yan char ya pazarcı ya da dolandırmak için onun bunun ismine benzer isim alan tipler. Yönetim sayılara bakarak aldanıyor olabilir. Kaç tanesi ciddi ciddi oyunu oynuyor bu analiz edilse durumu çok rahat fark edecekler...
Belki de edildi bile, bu yüzden tanıtım çalışmalarına yöneldiler. Ama (Yalnızca) Reklamla, fuarla olacak iş değil bu. Gelen neyin ne olduğunu anlayınca salmayacak mı sizce? Onlarca kez paylaştık çözüm olabilecek fikirlerimizi ama umursayanmıyor. Oyuna başlayacak adama birşeyler vaadetmezsen azıcık vaktinin kıymetini bilen (ya da nerede yiyeceğini bilemeyecek kadar çok parası olmayan) kimse kalkıp da bu kervana katılmaz...
Haa, hedef zaten yukarıda parantez içinde kalan arkadaşlarsa (ki şuanki oyunun gidişatı öyle düşündürüyor) o zaman buraya yazalım yazalım duralım biz...
Bir önemi yok...
Sorunların az olduğu ve yeniliklerin sürekli geldiği bir oyuna reklam gerekmiyor bu saatten sonra. Yeni oyuncudan kastım harıl harıl geleceğil. Söyle düşün dwde keyif için pk atan kesimin itemi rarelendir epiğe geçiyor. Bu epiklerin ve rarelere ulaşmak ilk etapta zordu şuan etkinliklerle günde oyuna 600 700 tanede kadar epik item giriyor. 5,6 sy sonra rtkinlik sayıları dropları artacak. Crqftandan girecek. Ve yeni oyuncu bunlara daha rahat erişecek. Rün sistemi brnce lwl 70 sonra gelecektir. Lwl 70 konsepti girince bir tık item fiyatı düşecek derken. Rün sistemli itemleri fwemdan kutıdan sağdan çıkınca yeniden faemlayan adam yine kazanacak. Hep bir senge getirme süreci olacaktır. Ama oyunun. Çoğu sorunu bugu hatayı item pasiflerini aktiflerini özellikleri çözmeleri gerek. Oyun lwl 70 göre olduğu için vs kısa sürüyor. Oldu bitti oluyor. Lwl 70 konsepti ile dengelecenecektir. Bence crasttan sonraki ay lwl 70 konsepti gelecektir. Ceastın açılmasını eylül ortası diyoeum. Ekim ayı kış ve pyunculqrı oyunlara yöneldiği tarih düşünürsek ekim bitmeden lwl 70 konsepti gel geldi gelmedi aşırı kayıp yaşar :) ben buraya buraktım ön görümü eylül ortasına kadar craft. Ekim sonuna kadar lwl 70 konsepti hayırlı olsun diyeyim şimdiden

Slarent

Üye
Yeni serverin gelmesi demek şuan oynadığımız karakterlere boşa emek veriyoruzmu demek beni aydınlatabilicek biri varmı ? misal ben çarıma çalışıyorum şuan +7 Arch str10 takı alma planlarım var .. vvs gbi
Sanmıyorum, senin oynadığın sunucu ve oranın oyuncuları elbet orda kalmaya devam edecektir. Geçmek isteyende geçer ancak ben yeni server açılmasını mantıklı buluyorum. Sebebi ise binlerce oyuncu istemeyerek oyunu bıraktı, buglar hatalar sorunlar ve mide bulandıran lag sorunları yüzünden. Şimdi de çocu o kervanı kaçırdık diyor. Ben yeni bir server geldiği taktirde buna intihar etmek demezdim. istemeyerek bırakan herkesin geri dönecegini ön görebiliyorum. Çok daha canlı olacagına da eminim ama umarım o kalabalıkla birlikte lag sorunları tekrar sorun yaratmaz

Jacques

Üye
Sanmıyorum, senin oynadığın sunucu ve oranın oyuncuları elbet orda kalmaya devam edecektir. Geçmek isteyende geçer ancak ben yeni server açılmasını mantıklı buluyorum. Sebebi ise binlerce oyuncu istemeyerek oyunu bıraktı, buglar hatalar sorunlar ve mide bulandıran lag sorunları yüzünden. Şimdi de çocu o kervanı kaçırdık diyor. Ben yeni bir server geldiği taktirde buna intihar etmek demezdim. istemeyerek bırakan herkesin geri dönecegini ön görebiliyorum. Çok daha canlı olacagına da eminim ama umarım o kalabalıkla birlikte lag sorunları tekrar sorun yaratmaz
Pvp server mi bu.

Vision

Senior Moderatör
Merhaba,

Şu an için yeni server çalışması bulunmuyor, yakın gelecekte olacağını da düşünmüyorum. Justice'ın öngörüsüne göre Erken Erişim aşamasından sonra yeni bir server açılma ihtimali var. Tabii ki bu kesin değil, yönetim nasıl bir aksiyon alır bilemiyoruz.
Arkadaşlar, mesajımda belirttiğim gibi şu an yeni server çalışması yok fakat uygun zaman geldiğinde yönetim tarafından yeni bir sunucu düşünülebilir. Konu ikili tartışmalar sebebiyle kapatılmıştır, bu konu hakkında yeni bir konu oluşturmayın lütfen.

iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt