Yeni Server Ne Zaman Gelmeli Sizce?

JusTTory

Üye
Şöyle ifade edeyim, uzun bir süre boyunca geleceğine inanmıyorum. Ayrıca, oyundaki denge sorunları tamamen giderilmedikçe erken erişim süreci sona ermez. Dahası, erken erişim tamamlandığında yeni bir sunucunun geleceği konusunda kesin bir açıklama yapılmadı..
Kendimizi kandırmayalım gelmez olmaz dediğimiz şeyler bir güncellemede getirdiler ve bunu siz oyuncular istediği için yaptık dediler

Burtto

Üye
Kendimizi kandırmayalım gelmez olmaz dediğimiz şeyler bir güncellemede getirdiler ve bunu siz oyuncular istediği için yaptık dediler
doğru demişler bir kaç şey hariç gelmez denilen gelen şeylerin büyük çoğunluğunu oyuncular istedi.

BLADEM

Üye
Oyunun gelişim sürecindeki sorunları fark etmek ve paylaşmak, geliştirici ekibin geri bildirimleri kullanarak oyunun gelişmesine odaklanmasını sağlar ve bu, erken erişim aşamasında beklenen bir durumdur.

Sizlerde kuralları çiğnemeden yorum yaparsanız herhangi bir sorun olmaz.
Biz kuralları çiğnemeden yorum yapıyoruz. siz söylediklerimiz hoşunuza gitmediği için mesajı siliyorsunuz.

En son oyunun sorunları çözülemiyor 2 aydır duvara sıkışan bir mob için gm ler gece gündüz kesim yapıyor basit bir sorunu bile çözemiyorlar hatta bunun için discortta kanal açmışlar dedim diye mesajım silinmişti hatırlatırım =) 1 sorunu 2 ayda çözemeyince verilen geribildirimlerin 3 5 içi boş cümleden fazlası olmadığını da belirtiyoruz =)

Sanırım mesajı yine silersiniz

eraytapan35

Yeni Üye
Arkadaşlar sizce yeni server gelmeli mi? Oyunda yeni server bekleyenin çok olduğunu düşünüyorum açıkçası oyun tarafından da iyi olur diyorum
;)
hemen!oyunda yeni başlayan yok bu tarz oyunların zevki sürekli birilerinin yeniden başlamasıdır sıfırdan karakter açmaya değmeyecek gibi görüyor insanlar sanırım yada yapılabilecek herşeyi yaptı herkes.artık kalabalık guruplar dışında kimse birşey kazanamıyor solo oynama zevki yok mapler görece ufak yeterli oyuncu sayısı da yok zaten mapleri büyütecek kadar. bence oyunun daha çok reklamı yapılması lazım malum oyundan oyuncu çekmeden olmaz o kemik kitleyi buraya transfer etmenin bir yolunu bulmaları lazım malum oyunu bırakıp gelenlerin çoğu geri döndü neden? çünkü orası daha karlı adama göre adam tek başına takılıp keyfine bakabiliyor bende solo oyuncuyumdur gram keyif alamıyorum klanlar +84 istiyor ulan zaten exp kasan adam yok ben nasıl olayım 84 te geleyim klana senin oyun sıkıntılı vaziyette kötü birşey desen banlanıyorsun bu tutum hiç hoş değil biraz eleştiriye açık olmak lazım malum oyunu da kötüleyen çok ama adamlar umursamıyor bu kadar namus meselesi haline getirecek bir durum yok kötüye kötü demezsek kimse gelişemez eleştirenlere karşı daha açık görüşlü olunmalı bence row güzel bir oyun büyük potansiyel var bu kötü yönetim ekibi ve algı yönetme çabası oyunu kötü gösteriyor gerek yok oyundan soğutmanın.algıları değiştirmeye çalışan devletler ve şirketler her zaman batmışlardır en yakın örneğini vermeme gerek yok sanırım.umarım silinmez ve insanlar okur hak veren verir vermeyen vermez ama iradeyi insanlara bırakırsınız.

sado21

Yeni Üye
Arkadaşlar sizce yeni server gelmeli mi? Oyunda yeni server bekleyenin çok olduğunu düşünüyorum açıkçası oyun tarafından da iyi olur diyorum
;)
2 yıl oldu daha 1 server de randıman tutmadı 2. serveri acacaklarini sanmıyorum 2-3 sene içinde

JohnPlane

Üye
hemen!oyunda yeni başlayan yok bu tarz oyunların zevki sürekli birilerinin yeniden başlamasıdır sıfırdan karakter açmaya değmeyecek gibi görüyor insanlar sanırım yada yapılabilecek herşeyi yaptı herkes.artık kalabalık guruplar dışında kimse birşey kazanamıyor solo oynama zevki yok mapler görece ufak yeterli oyuncu sayısı da yok zaten mapleri büyütecek kadar. bence oyunun daha çok reklamı yapılması lazım malum oyundan oyuncu çekmeden olmaz o kemik kitleyi buraya transfer etmenin bir yolunu bulmaları lazım malum oyunu bırakıp gelenlerin çoğu geri döndü neden? çünkü orası daha karlı adama göre adam tek başına takılıp keyfine bakabiliyor bende solo oyuncuyumdur gram keyif alamıyorum klanlar +84 istiyor ulan zaten exp kasan adam yok ben nasıl olayım 84 te geleyim klana senin oyun sıkıntılı vaziyette kötü birşey desen banlanıyorsun bu tutum hiç hoş değil biraz eleştiriye açık olmak lazım malum oyunu da kötüleyen çok ama adamlar umursamıyor bu kadar namus meselesi haline getirecek bir durum yok kötüye kötü demezsek kimse gelişemez eleştirenlere karşı daha açık görüşlü olunmalı bence row güzel bir oyun büyük potansiyel var bu kötü yönetim ekibi ve algı yönetme çabası oyunu kötü gösteriyor gerek yok oyundan soğutmanın.algıları değiştirmeye çalışan devletler ve şirketler her zaman batmışlardır en yakın örneğini vermeme gerek yok sanırım.umarım silinmez ve insanlar okur hak veren verir vermeyen vermez ama iradeyi insanlara bırakırsınız.
aynı oyunu oynamıyoruz herhalde bütün slotlar ağzına kadar tıka basa dolu bir sürü insan çar kasıyor ben sürekli boş yer bulamadığım için sorun yaşıyorum siz nerde boş yer buldunuz da çar kasan yok diyorsunuz çok ilginç gerçekten hagard 2-3-5 full bütün slotlar exp kasıyor insanlar oyunu para kazanmak için oynamayıp keyif almak için oynarsanız bırakmanıza gerek kalmaz para kazanmak için oyun oynayanlar istediği yere gidebilir dw de adım atacak yer yok farm slotlarının hepsi dolu bowl ağzına kadar dolu sürekli pk dönüyor oyunun kitlesi yeteri kadar sağlamlaştı sürekli de yeni oyuncular katılıyor. Ama bazıları sürekli evinin kirasını çıkaramadığı için farm gelirleri daha çok artsın diye uğraşıp duruyor.

BLADEM

Üye
aynı oyunu oynamıyoruz herhalde bütün slotlar ağzına kadar tıka basa dolu bir sürü insan çar kasıyor ben sürekli boş yer bulamadığım için sorun yaşıyorum siz nerde boş yer buldunuz da çar kasan yok diyorsunuz çok ilginç gerçekten hagard 2-3-5 full bütün slotlar exp kasıyor insanlar oyunu para kazanmak için oynamayıp keyif almak için oynarsanız bırakmanıza gerek kalmaz para kazanmak için oyun oynayanlar istediği yere gidebilir dw de adım atacak yer yok farm slotlarının hepsi dolu bowl ağzına kadar dolu sürekli pk dönüyor oyunun kitlesi yeteri kadar sağlamlaştı sürekli de yeni oyuncular katılıyor. Ama bazıları sürekli evinin kirasını çıkaramadığı için farm gelirleri daha çok artsın diye uğraşıp duruyor.
Katılıyorum sana aynı oyunu oynamıyoruz seninle. Çünkü hiç bir şeyden haberin yok farkında değilsin.

1 ay önce craft yapanlar charlarını kassın diye adamların toplama yaptığı gereçleri takabilmesi için lv sınırı getirdiler. adamın charı 50 lv ama toplayıcılığı 30 lv bu adam 30 lv toplama yapacağı gereci takabilmesi için 80 lv olması gerekiyor. Kasanlardan bazıları bunlar.

Bazıları 2. charlarını kasıyorlar. bak sen bile forma katılım tarihi 20 kasım 2020 hala 85 olmamış olma ihtimalin yok. ya 2. charını kasarken grup bulamıyorsun yada 3. charını kasarken.

Bu demek değil ki oyuna yeni oyuncu geliyor.

Farm slotlarında kasanlar genelde 1 kişi adam 6 7 pc ile kasıyor. toplasan farmerler 10 kişiden fazla değil ama bilgisayarları çok diye tüm slotlarda kasıyorlar.

Hala buraya gelip insanlara ısrarla para kazanmak için oynadıklarını söylüyorsun. bize oyunda nasıl para kasılır göstersene merak ediyorum madem para kazanmak için oynandığını söylüyorsun video çek nasıl kasılacağını göster bakalım nasıl kasılıyor bizde öğrenelim. koskoca youtuberler çıkıp diyor farm yapılmıyor. ama sen ısrarla diyorsun ki para kasılıyor göster bakalım nasıl kasılıyor. millet pot parasını bile bulamıyor artık.

gumuskaya

Üye
yeni sw gelmemeli bence 85 ten sonra her lvl alışta stat puanı gelmeli 95 lvl falan gelmesinde

Prodix

Üye
Oyunda her güncelleme de hatalar silsilesi devam ederse bu servera bile oyuncu az gelir. Yeni servera gerek yok ki şuan dg muhabbeti bir çok oyuncuyu soğuttu.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt