Yeni Serverları Beğendiniz Mi ?

zukcu

Üye
Sorun görüp görmemen değil . Bu çok absürt bir durumdu arvaad için bir +7 mamba yazısı geçmemiş kimsenin haberi yok ama bir asasın elinde parlıyor . Dostum sen yat uyu mümkünse pek senlik bir konu değil bu . iyi forumlar iyi oyunlar
Çok garipsin bence ciddi problemlerin var.

Babayiğit

Üye
Sorun görüp görmemen değil . Bu çok absürt bir durumdu arvaad için bir +7 mamba yazısı geçmemiş kimsenin haberi yok ama bir asasın elinde parlıyor . Dostum sen yat uyu mümkünse pek senlik bir konu değil bu . iyi forumlar iyi oyunlar
Reis sen 7/24 aşağıdan kimin ne bastığına mı bakıyorsun. Sen uyurken basmıştır.

MmoRpg

Üye
Reis sen 7/24 aşağıdan kimin ne bastığına mı bakıyorsun. Sen uyurken basmıştır.
öyle bir item basıldığında arvaad çalkalanır çoğu discordda var olan biri olarka hiç birisinin chat inde görmemek kimsenin dile getirmemesi . aynen kardeşim aç aras kargo

Otistik

Üye
+9 silahların olması güzel bir şey herkesin+9 basamadığını da düşünürsek çok bir avantaj oluşmuyor.

Otistik

Üye
Kendi görüşümdür silahların oyuna etkisi seviyeye kıyasla çok ağır değil.

Otistik

Üye
sorulan soruya odaklanıp cevap vermekte zorlanıyorsanız lütfen bir uzmana danışın bir doktora gözükün geçmiş olsun
Bana saçma sapan atıflarda bulunmayın konuyla ilgili kendi görüşümü belirttim hoşunuza gitmediyse beni dahil etmeyin veya benden bahsetmeyin.

MmoRpg

Üye
Bana saçma sapan atıflarda bulunmayın konuyla ilgili kendi görüşümü belirttim hoşunuza gitmediyse beni dahil etmeyin veya benden bahsetmeyin.
kendi görüşün diye konuyu okumadan konuların altına yorum kasma gayesi ile yorum bıraktığında bu tip davranışlara maruz kalınca cırlamayacaksın kanka

Otistik

Üye
kendi görüşün diye konuyu okumadan konuların altına yorum kasma gayesi ile yorum bıraktığında bu tip davranışlara maruz kalınca cırlamayacaksın kanka
Tekrar ediyorum bu konuda sana son mesajımdır.Bahsi geçen konu " aylık süeçte +9 lar basılmaya başlandı. Peki bu hız normal mi ?" kısmına +9 silahların çok bir önemi olmadığı önemli olan seviye artışının oyuna etkisidir. Bir daha bana gereksiz atıfta bulunursan seni engellerim.

MmoRpg

Üye
Tekrar ediyorum bu konuda sana son mesajımdır.Bahsi geçen konu " aylık süeçte +9 lar basılmaya başlandı. Peki bu hız normal mi ?" kısmına +9 silahların çok bir önemi olmadığı önemli olan seviye artışının oyuna etkisidir. Bir daha bana gereksiz atıfta bulunursan seni engellerim.
çok korktum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt