partinde 6 asas olacak düşünsene sürekli kitliyorsunDirek skill bari kitleyen skill koymuslar. Normalde boyle cc skilleri baska oyunlarda ya tank karakterlerde ya da warlock tipi buyucu karakterlerde olur.
Warriorların güçlendirilmesi gerekiyor orası net katılıyorum. Ama asaslarında güçlü olması lazım yoksa her taraf işlevsiz BP farmcısı doluyor.Assasa 5 adet atak skili gelmiş. Güçlü olan char daha da güçlü oldu.
Warrior 2 adet atak skili, 2 adet 75+ defans skili gelmis. Warriora gelen atak skilinin stun olani master skili bile olabilir. 85 defans 44 atak verip 1600 defansla dvde soğan toplarız.
Asas zaten güçlü. Nick vereyim buyurun deneyin. Bp yim Buff heal oynuyorum. Samurai var protean asas defans kırma ile 890 damage yiyor bana vurduğu en yüksek skilii 1600 damage ve heal kaldıramadan kesiyor beni. O kadar az vuruyorum ki adama adama defans kırma attığımda durup dispel bile basmıyor maliceli kesiyor seni. Bendeki ap yi soracaksan 2435.Warriorların güçlendirilmesi gerekiyor orası net katılıyorum. Ama asaslarında güçlü olması lazım yoksa her taraf işlevsiz BP farmcısı doluyor.