Yeni Skilleri Beğendiniz mi ?

JusTTory

Üye
Yeni skiller için emeği geçen herkese teşekkürler şimdiden warrior arkadaşlara sabırlıklar diliyorum

DeadLegion

Üye
Direk skill bari kitleyen skill koymuslar. Normalde boyle cc skilleri baska oyunlarda ya tank karakterlerde ya da warlock tipi buyucu karakterlerde olur.

N3v3N

Üye
Assasa 5 adet atak skili gelmiş. Güçlü olan char daha da güçlü oldu.

Warrior 2 adet atak skili, 2 adet 75+ defans skili gelmis. Warriora gelen atak skilinin stun olani master skili bile olabilir. 85 defans 44 atak verip 1600 defansla dvde soğan toplarız.

chukyluck

Üye
scouta gelmiş 2 tane atak sanırım bazı skilleri açmak için bazı skillerden vazgecicen

RoXriTe

Üye
Bp prieste gelecek skillere bağlı. Ama içimden bir ses bp ve mage çok ezilecek diyor. Yönetim inşallah bu sefer bizi yanıltır

N3v3N

Üye
Warriora cure skili geliyor. Kullanabilmek için şartlar getiriliyor.
Assas seri cure atıyor. Sıfır şart.

Warriora 80+ skilde stun geliyor. Yine kullanabilmek icin bilmem kaç saniye arayla su saniyede şu kadar vurmak gerekiyor.
Assasa kör etme geliyor sıfır şart.
Skill bar kilitleme geliyor sıfır şart.
Kritik geliyor sıfır şart.
Görünmez olma geliyor sıfır şart. Üstüne HP leech ekleniyor

Birine çay kaşığı ile skill verilirken diğerine kepceyle veriliyor.

Crafter DendroctonuS

Üye
asasların kendi kendilerine gb basma skili bir sonraki yamada gelecekmiş arkadaşlar , önümüzdeki kış mevsimine de gm skili gelecek

Geoo

Üye
Mükemmel olmuş skiller elinize sağlık. Gayet dengeli ve yerinde. ( Anlık asaslar ).

......................... ( Diğer tüm classlar ). Domates biber toplayanlar dahil..

_F_G_

Üye
Açıklanan sınıflar içinde LR mage, Okcçu ve asas çok iddialı olmuş. Priesti merakla bekliyoruz.

RickSancheZz

Üye
bir mage olarak asasın yeni skillerini çok beğendim, OP olup olmadığını oyun içindeki işlevini görünce anlayacağız, ama bence skiller güzel.

JohnPlane

Üye
Assasa 5 adet atak skili gelmiş. Güçlü olan char daha da güçlü oldu.

Warrior 2 adet atak skili, 2 adet 75+ defans skili gelmis. Warriora gelen atak skilinin stun olani master skili bile olabilir. 85 defans 44 atak verip 1600 defansla dvde soğan toplarız.
Warriorların güçlendirilmesi gerekiyor orası net katılıyorum. Ama asaslarında güçlü olması lazım yoksa her taraf işlevsiz BP farmcısı doluyor.

RoXriTe

Üye
Warriorların güçlendirilmesi gerekiyor orası net katılıyorum. Ama asaslarında güçlü olması lazım yoksa her taraf işlevsiz BP farmcısı doluyor.
Asas zaten güçlü. Nick vereyim buyurun deneyin. Bp yim Buff heal oynuyorum. Samurai var protean asas defans kırma ile 890 damage yiyor bana vurduğu en yüksek skilii 1600 damage ve heal kaldıramadan kesiyor beni. O kadar az vuruyorum ki adama adama defans kırma attığımda durup dispel bile basmıyor maliceli kesiyor seni. Bendeki ap yi soracaksan 2435.

Witch_King

Üye
Asas deyince akan sular durur. Canla başla çalışıyorlar asasları nasıl oyunun lider sınıfı yapabiliriz diye.

_F_G_

Üye
Oyuna yeni baslayacaklar için solo sınıf önemli bir etken. Bununda en güzel örneği asas ve bp.

Myra

Üye
Ben wow oynarken de asas oynuyordum. Adamlara 7-8 saniye stun yapıyordum uçuyordum kaçıyordum kimse buradaki oyuncular gibi şikayet etmiyordu. Çünkü o class için bu yeteneklerin olması kadar doğal başka birşey yok.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt