Yeni üyeliklere 3-7 gün arası preminyum

BySavas

Üye
Oyuna yeni başlamak isteyenlerinde gelmesi için yeni üyeliklere neden minimum 3 gün, maksimum 7 günlük preminyum aktif olmuyor sistem tarafından.
Nede olsa sayılı günlü. Bir nebzede olsa oyuncu çeker hiç yoktan

skaebneN

Üye
Merhaba

Oyun yönetimi ilk günlerde bu konuda çok bonkördü. Etkinlik olarak da oyunda yeni hesap açanlara ödül olarak 7 günlük premium veriyorlardı. Hatta lag ve uzayan bakım zamanlarında premiumları uzatıyorlardı. Etkinlik olarak belki ama sürekli olması doğru olmaz.

Son düzenleme:

BySavas

Üye
Merhaba

Oyun yönetimi ilk günlerde bu konuda çok bonkördü. Etkinlik olarak da oyunda yeni hesap açanlara ödül olarak 7 günlük premium veriyorlardı. Hatta lag ve uzayan bakım zamanlarında premiumları uzatıyorlardı.
önemli olan sürekliliktir yeni üyelikler için diyorum sadece.

mrares

Üye
Ne alaka abi premium fiyatları artırılsın ücretsiz falan da verilmesin AH'de ücretli olsun. Para vermeden kendini özel hissettirecek şeylere sahip olmak olmaz kardeşim. Vereceksin parasını keyfine bakacaksın yok öyle bedavaya istersen 65 char versinler sat direkt.

BySavas

Üye
Ne alaka abi premium fiyatları artırılsın ücretsiz falan da verilmesin AH'de ücretli olsun. Para vermeden kendini özel hissettirecek şeylere sahip olmak olmaz kardeşim. Vereceksin parasını keyfine bakacaksın yok öyle bedavaya istersen 65 char versinler sat direkt.
Olur hemen yazalım preminyum fiyatları güncellensin 300 tl minimum olsun. Benim için sorun yok. Umarım yükseltirler.

Tanerrr

Üye
Oyuna yeni baslayan kimse yok. Dungeon icin char kasacaklarina eminim. Boyle brsey soz konusu bile olmamali

Zewix

Üye
herkese ikişer kilo alüminyum verilsin orta yol bulunsun derim

psikolog

Üye
bende afk pazarı eklerlerse diye hesabıma cash yükledim baktım hala getirmiyorlar o zaman gerek yok premium almaya yavaş yavaş kasılıyor 63%65 oldum bile offline pazar gelmezse almanıza gerek yok skill sıfırlama için cashle çok ucuza var zaten scroll 10lu 5tl mi ne. %10 exp için kesinlikle değmez premium

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt