İstiyen alsın abi para karşılığı alfa olan bir oyun itemler gidicek alanlar illaki olucak ama şahsi düşüncem alfa olan bir oyunda almazsın be abi bırak alfa yı tam sürüm çıktığında sen emek gösteriyorsun atıyorum ben para basıyorum senin emeğini 1 saate yok ediyorum buna da karsıyım zaten aldığım duyumlara göre beta da gelmesi beklenen ruh bağı erkene çekilme durumu var eğer böyle bir şey olursa ALFA bile item satmaya çalışan arkadaşların ekmek teknesi sandıkları tekneler batmış olucak sadece bu tür oyunlarda da değil diğer mmo larda p2w olmaması lazım en fazla para ile p2skip olması lazım gerçek para ile bu kadar kazanamaması lazım para ile sen 1 ayda yaptığın bir şeyi adam atıyorum min 3 haftada yapması lazım bu sefer de oyundaki kusura bakmayın benimde maddi gücüm ultra değil bizim gibi oyuncular ile oyuna 10k 100k yatıran arasındaki fark azalır benim düşüncem bu yöndePay to win başlamış bile ne güzel ne güzel..
Nadir düşen bir itemle ruh bağı çözülecek denildi. Ayrıca multi hesaplar çok fazla açılmaması için ya 1 hesaba 1 telefon numarası olmalı ya da kimlik no ile açılmalı fakat yapımcı firma tcknleri yasal nedenlerden dolayı doğrulaması zor.Merak etmeyin p2w officalde olmayacak.Şuan item alanlar da itemler silinince öyle ekrana bakıp yüzlerini avuçlarının arasına alıp Vaaaaaaayyyyy diyecekler.