Yeni Yama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

XİARA

Üye
Yeni yama bugün gelecek demiştiniz, ortalıkta bugün yamanın gelmeyeceği söylemleri var. Yani neden hep böyle oluyor alfadan beri anlayamıyoruz hep gecikme. Bunu ya hiç sızdırmayın, modlar konudan bahsetmesin bize. Ya da kesin getirecekseniz forum facebook twitterden duyuru yapın planlı bakım olacak diye, oyun icinden duyuru yapın planlı programlı şekilde çalışın. Kabak tadı vermeye başladı, ticarethane simulator, slotta oturma simulator, 0 content acınası bir sıradanlık sıkıcılık yapacak bir şeyin olmadiğı, oyuna başlayan oynamak isteyenin oynayamadığı bir oyun olarak oyunun erken erişimini sunduğunuz için herkes öfkeli zaten.Twitchin en büyük yayıncıları wtcn lynxçerez gibi adamlar bu oyunu yayınladığında düzgün sunsaydınız şuan bambaşka bir noktadaydı oyun, bitci arkadaşları oradan buraya sözleşmeler ile çekmek cok iyi hamle gibi geliyor galiba size.Sanmayın ki knighttan gelen 2 3 bin kişi zevk alıyor diye başarılı bir iş çıkardık, hiç iyi gitmiyorsunuz biz sadece iyiliğiniz icin bunları yazıyoruz, çoğunluk sınıfta kaldığınızı düşünüyor.

Yener

Üye
Yama gelse ne olacakki 1 ay sonra tıkanacak oyun, rahat 2 senesi var oturması için çok büyük beklentiye girmemek lazım. Çok para bağlamamak lazım ben herşeyden öte yanlış seçilen yayıncılar yüzünden oyundan soğudum

XİARA

Üye
Yama gelse ne olacakki 1 ay sonra tıkanacak oyun, rahat 2 senesi var oturması için çok büyük beklentiye girmemek lazım. Çok para bağlamamak lazım ben herşeyden öte yanlış seçilen yayıncılar yüzünden oyundan soğudum
Taxi muhabbeti, ticarethane olarak görülen bir oyun. Oyun çıkmadan önce sözlü olarak bizi hypeleyen yönetici ve finansörlerin söyledigi neredeyse her şeyin havada kalmış olması, death valleyde yapılan ittifaklar. Oyunun amacı belli UCUZ YOLLU KO düzeltmezlerse viran olurlar.

XİARA

Üye
Taxi muhabbeti, ticarethane olarak görülen bir oyun. Oyun çıkmadan önce sözlü olarak bizi hypeleyen yönetici ve finansörlerin söyledigi neredeyse her şeyin havada kalmış olması, death valleyde yapılan ittifaklar. Oyunun amacı belli UCUZ YOLLU KO düzeltmezlerse viran olurlar.
Bunlara direk oyun çıkışında oyun icinde görevli 10 GM uğrassa günde 100 tane adamı cezalandırırlar ama öyle bir çaba da yok ortada...

labidu

Üye
Forumun kapatılması lazım, ömrümde böyle kanser oyuncu kitlesi görmedim. İşine gelen oynar, işine gelmeyen oynamaz kimse kimseyi oyuna zorla başlatmadı diye biliyorum. Ekibin yapabildiğinin maksimumu şuanda bu, oyuncuya göre yanlış/eksik olan bir şeyi kasıtlı olarak düzeltmediklerini mi düşünüyorsunuz? Yapılabilen, sunulabilen bu daha fazlası içinde uğraş veriliyor beğenmeyen oynamak zorunda değil, beğenmeyen, bırakma noktasında olan kendi zevkine ve stratejisine hitap eden başka bir oyun arayışına girsin buralarda havlayıp durmasın.

XİARA

Üye
Forumun kapatılması lazım, ömrümde böyle kanser oyuncu kitlesi görmedim. İşine gelen oynar, işine gelmeyen oynamaz kimse kimseyi oyuna zorla başlatmadı diye biliyorum. Ekibin yapabildiğinin maksimumu şuanda bu, oyuncuya göre yanlış/eksik olan bir şeyi kasıtlı olarak düzeltmediklerini mi düşünüyorsunuz? Yapılabilen, sunulabilen bu daha fazlası içinde uğraş veriliyor beğenmeyen oynamak zorunda değil, beğenmeyen, bırakma noktasında olan kendi zevkine ve stratejisine hitap eden başka bir oyun arayışına girsin buralarda havlayıp durmasın.
Güzel kardesim, sana ben 20 tane video atabirim lansmanlardan vs. Vaad edilen bu değildi . Havlayıp durmasın falan diye de konuşmaya hakkın yok senin, bizim derdimiz yönetimin amacı sizin gibi sağmalık koyunları sağmak, Ko gibi para ticaretinin döndüğü bir ortam oluşturmak mı. Yoksa bunlardan arınmış modern bir mmorpg mi yapacaklar bunu anlamaya çalısıyor herkes. Kanser oyuncu kitlesi nasil olur sana soyleyeyim, taxi yapıyorsan kanser bir mahluksundur. Ittifak kuruyorsan , daha oyun açılır acılmaz kastıgın paraları birilerine gerçek parayla ittirmek, bug açık aramakla uğraşıyorsan . 7\24 oturup bilgisayar basinda 65 olmak için çabalayıp olamayanlara zorbalık yapıyorsan leş gibi bir insansındır. Ben bunların hicbirini yapmayıp normal insanlar gibi oyunumu oynuyorum. Siz 2 sene önce çöplüğünüzde o oyun ne yeaaa ko ölmez derken biz sabahtan akşama kadar alfa testlerini yapıyorduk oyunun. Uslubuna dikkat etmezsen senin anladığın dilden konuşurum.

Tengrikut

Üye
@XİARA

Eleştirmek bu demek değil, tahammulleri zorluyorsunuz, saçma sapan şeylerinizi forumda sergilemek zorunda da değilsiniz bizde görmek zorunda değiliz. oyun bu anuyün

Kenshin

Üye
Merhaba arkadaşlar,

Bugün gelecek güncelleme ile ilgili bazı teknik sorunlar çıktı, bu sebeple gecikmeye girdi. Son kontroller yapılıyor ve 100 maddeye yakın güncelleme notu ile yarın güncelleme yayınlanacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt