Yeni Yamadan Beklentileriniz Neler?

lacilove

Üye
Merhabalar,

Bildiğimiz gibi yarın bir aksilik çıkmazsa yeni yama geliyor. Duyumlara göre ve yayıncıların söylediklerine göre köklü, güzel değişimler geliyormuş.

Duyumlardan biri de zindanların açılacağı ve bir çok hatanın çözüme kavuşacağı yönünde.

Peki sizlerin yeni yamadan beklentileri neler? Hangi durumların değişmesini yada yeniden yapılandırılmasını istiyorsunuz?

Oyun yönetimi konuları okuyup dikkate alıyor o yüzden lütfen tartışma ve karalama yapmadan beklentilerimizi yazarsak bunların dönüşlerini alacağımıza inanıyorum :)

İyi Oyunlar.
En büyük beklentim parti chat'in aktif olması :D bunu çözmek için nasıl bir challange ile karşı karşıyasınız
anlayamıyorum :)

mert13

Üye
mageye komple rework skiller çok eski ve hayal gücünden yoksun berbat halde mekanik 0 her şey bişey fırlatır ve hasar verir şeklinde

unqual

Üye
Şimdilik zindanlar açılıp exp event gibi birşey gelirse yeterli.
Tabi zindanlardan ne kadar exp ve drop çıkacağı durumu değiştirebilir. Zaten günlük 1 hak var birde az exp verirse bir işe yaramayacak.

jagermeister34

Üye
Selamlar,
Gelecek olan yeni yama ve bundan sonra gelecek olan yeni yamalar ile oyunda ciddi derecede değişimler ve yenilikler siz değerli kullanıcılarımızı bekliyor. Oyunumuzun yeni çıkış yaptığını unutmayalım. :)

İyi forumlar..
Bence yeni gelecek yamada gelecek düzenlemeler büyük oyuncu kaybetmenize yada kazanmanıza neden olacaktır.
En büyük beklenti; okçunun 3-5 combosudur.
Oyunda yaklaşık %30 gibi ciddi bir oran uzak mesafe olan okçu jobunu oynamakta ve siz bu sorunu çözmemekte ısrarcısınız.
Şaşırtıcı ve ilginç...

tekpak

Üye
Yeni gelecek yamadan beklentilerin neler ? Güzel soru. CEVAPLIYORUM.
1-Death valley de karşı ırkla yazışma kapatılmalı. Rakibi kestiğinde herkes küfür etmeye başlıyor.
2-Death valleyde rakip oyuncuyu seçtiğinde onun seviyesi gözükmemeli. Bu düşük seviyeli oyuncuların sürekli darlanmasına sebebiyet veriyor.
3-Skill sıfırladığımızda sağtık hafızası kalmaya devam ediyor. Sprint sağ tık aldım. Skill barında olmamasına rağmen sağ tıkla sprint basıyor.
4-Canavardan değerli bir item çıktığında partydeki oyuncu partyden çıkıp o drobu alabiliyor. Partyden çıkan oyuncu drop alamamalı.
5-Uzaktaki oyuncuların ismi "Unknown" olarak gözüküyor bu isim veremememize neden oluyor. Düzeltilmesi gerekiyor.
6-Oyuncuların ismi kendiliğinden kapanıyor "O" aç kapa yapmak zorunda kalıyoruz. Bazen buga giriyor hiç açılmıyor isimler.
7-Oyundayken alt tab yaptığımızda windows barı gözükmüyor hiç bir şeyi açamıyorum. Ses açıp kapama yerlerini göremiyorum.Oyundayken klavye ses açma kapama tuşları çalışmıyor.
8-Priest 28lvl "empaty" debuff canavarlara atılma özelliği kapatılmalı. Bu yeteneğin asıl amacı rakip oyuncunun buffunu silmektir.
9-Okçu rakibin içine girmeden uzaktan 3lü ve 5li ok yeteneklerini kullanıyor.Rakibin içine girmesi gerekiyor.
10-OVERLORD BOSU GÖZÜKMÜYOR GÖZÜKMEDİĞİ İÇİN YANINDAN GEÇERKEN EXPE YATIYORUZ. Dv deki mob agresifliği kaldırılmalı.
11-Mage Teleport yeteneği dost oyuncuyu çektiğinde çekilen oyuncu çok geç gözüküyor.
12-Mage Teleport partydeki ölmüş kişilere animasyon yapılmamalı. Ölü kişilere tp animasyonu yapıldığı için tam okeye bastığında aşırı hızlı çekiyor.
13-Mageler tekli yetenekleri aşırı uzaktan vuruyor.Mesafeleri düşürülmeli. Kaçılması neredeyse imkansız.
14-SCROLL BARINDAKİ KULLANILAN YETENEKLER SİLİNMİYOR.(ÇOK ÖNEMLİ)
15-Death valleyde Hasar aldığında camp değiştirilmesin.
16-Death valleydeki bütün mobların agresifliği kaldırılmalı. Party vs lere karışıyorlar çok tatsız bir durum oluyor.
17-Gerek dost oyuncu gerekse rakip oyuncu seçilmiyor. Mouse ile tıklayamıyoruz. Partydeki oyuncuyu seçemiyoruz. (ÇOK ÖNEMLİ)
18-Party chat , all chat bazen çalışmıyor. Yazı yazamıyoruz.
19-Ölen bir oyuncunun üzerinde 4 taş varken. Ben priestimle ona 30taş "Resurrect" basamamam gerekiyor.Yeteneğim gereksiz yere bekleme süresine giriyor. Bunda 4 taş var diye uyarı vermesi lazım failed vermesi gerekiyor.
20-Warrior "BLİNK" yeteneğinde bug var . Bazen Bastığı halde çalışmıyor ve bekleme süresine giriyor.
21-Priest mob uyutma yetenekleri "lullaby ve sleep" yetenekleri yanlış çalışyor. Mobu uyuttuğunda o süre bitene kadar uyuyor. O süre bitmeden ilk 8sn içinde bir daha atarsam baştan sıfırlanması lazım.
22-Işınlanmalarda direkt kamp1de başlıyor.Bu da oyunun kapanmasına sebebiyet veriyor. Boş kamplara atması gerekiyor.
23-Partydeki oyuncuların Eşyası kırıldığında(RPR) geldiğini anlayacagımız bir sistem gelmeli.
24-Boss kutu mekaniği dezenlenmeli. Örnek 6x kişilik bir party bir bosa daldı ve kesemedi. Bosun canı fullendi ve yanında oturdular. Sonra farklı bir party geldi full hpli bosu tek başlarına kestiler. Kutu yarım saat önce dalan ve oturan ekibe çıktı.Bossun canı fullendiğinde vurulan geçmiş hasar tamamen sıfırlanmalı.
25-Kutu F basarak açılıyor . Kutuya tıklayarak açılıyor. Ama mobun üstüne tıklayarakda açılması gerekiyor.
26-Chat barını kısa tuttuğumuzda "Uzun yazılar" geldiğinde alttan devam etmesi gerekiyor yazıların. Ama burada chat barını tamamen açmak,uzatmak zorunda kalıyor.
27-Death valley "Protean" DEATHLORD slotları yerin altında çıkıyor ve gereksiz expe yatıyoruz.
28-Moblar ilk vurana vurmuyor. Doğduğu an kimi görürse ilk ona dalıyor ve kolay kolay bırakmıyor. Bence ilk saldırana dalması lazım.
29-Asas oynuyorum Görünmezlik bastığım halde Mage party oyuncuları bana staffla saldırabiliyor.Görünmezlik yeteneğinde bir bozukluk var.Sharp eye olmadanda bazı durumlarda asasları görebiliyoruz. Hala düzgün çalışmıyor görünmezlik.
30-Ölen kişi 30 metre uzaktan kaldırılmamalı 3 metre yeterli. Resurrect -Revive yetenekleri sadece önemli durumlarda kullanılmalı böyle çok basit hiç bir yetenek istemeden 30 metreden kaldırabiliyorsunuz.
31-Rakip oyuncuya maksimum mesafeden debuff attığımızda failed veriyor.
32-Rakip oyuncuyu öldürdüğümüzde Z de hedefte kalmaya devam ediyor.
33-Debuff yediğimizde dispel kullandığımızda can değerimiz azalıyor. Dispel kullanıldığında can değerimizin ilk haline full hpli haline dönmesi gerekiyor.
34-Rakip oyuncuyu kestiğimizde Kendi basesinde Z ye geliyor. Rakip oyuncuyu bowlda kesmeye çalısıyorum. Kendi basesine teleport edildiğinde karakter oraya dönüyor ve orada 2snlik z ye geliyor.Çok uzakta olmasına rağmen bunu yapmamalı.
35- Oyunda örnek 5x Warrior birine saldırdığında karakter ileri geri sarsılıyor. Tam o anda seni öldürdiklerinde ise karakterin ölüsü hareket ediyor ileriye doğru.
36- Asas karakterini görüp hızlı town atabiliyor oyuncular. Bunu biraz olsun engellemek için "Shuriken" bıçak fırlatma yeteneğine zehir koyulması güzel olabilir.
37- Oyunda bir bug buldum. Yüksek seviyeli bir yaratığa örnek "Deathlord" Debuff "CURSE ve EMPATY" aynı anda attığımda mob yarı candan başlıyor.Canavarın canı birden yarıya iniyor. Empatynin moblar üzerinde kullanılması çok saçma.
38- Warrior Blink maksimum mesafeden atıldığında bekleme süresine girmesine rağmen çalışmıyor.
39- Hand Axe of Minotaur (balta) yetenek mesafesi = 1.3
War Scythe (Polearm) yetenek mesafesi = 1.8
Bu iki eşyanın testini yaptım kuklalarda denedim ikiside aynı mesafeden vuruyor. Silah mesafeleri çalışmıyor.Hepsinin baştan test yapılması gerekiyor.
40- Debuff yediğimde buff ve defans scroller tamamen siliniyor. Pasif duruma geçmesini istiyorum soluk renkli kalırsa daha iyi olur. sc basmamış gibi hissediyorum kendimi.
41- Auntion House düzgün çalışmıyor. Dışardaki oyuncu yanımda eşyayı satıyor . Aynı eşyanın ismini yazıyorum eşya gözükmüyor.
42- Oyun oynarken durup dururken "CRASH" yiyoruz.
herif QA tester gibi yardırmış. çok saglam yama lazım bu sorunların çözümü için

platoon0x

Üye
tek beklentim güncellemelerle aylar önce verdikleri vaatleri yerine getirmeleri artık.
1652773853761.png
1652773870602.png
1652773877669.png

shisuixg0dd

Üye
Selamlar,
Gelecek olan yeni yama ve bundan sonra gelecek olan yeni yamalar ile oyunda ciddi derecede değişimler ve yenilikler siz değerli kullanıcılarımızı bekliyor. Oyunumuzun yeni çıkış yaptığını unutmayalım. :)

İyi forumlar..
malum oyunu 15 senede düzeltemediler burdaki insanları anlamak bazen zor 1 ay olmadı henüz acılalı tabiki birşeyler eksik olacak zamanlar çözerek ilerliyerek herşey daha güzel olacağını düşünüyorum en büyük sorun insanların tekte mob kesebilmeleri mobların attıgı damage çok fazla sadece geri kalan herşey gayet normal ve güzel

Zafer1991

Üye
Zaman göstercek herseyi suan oyun bazi arkadaslarin dedigi gibi yeni acildi oyuncularin istek sikayetleri dikkate alinarak magdurluklar giderilerek yönetici ekibin aldigi tavirlar oyunun ömrünü belirliycek suan bircok konuda hatalar ve sikayetler mevcut yönetim ve mod ekibi forumda bunlari görüyor,biliyor bu sikayet ve önerilere yönetimin sergiliycegi tavir baglayici veya uzaklastirici olacak. Malum oyunla kiyaslamak suan mantikli degil kiyaslanmasi taraftarida degilim benzerlikleri olabilir fakat rise bambaska bir oyun etkinliklerin ve sorunlarin cozume kavusmasi dilegimle....

poxime

Üye
hazır konusu açılmışken mesleklerle alakalı olarak bi kaç isteğimi beklentimi yazayım bu yamada bi ekleme olacak mı bilmiyorum ama. Mesleklerin hem hepsinin açılması hemde içeriğinin çeşitlenmesi olarak arzu ve isteğim var. Meslek dediğimiz kısım mob kesmek yerine oyunda baskaca bir alternatif olarak sunulan bir içerik fakat şu anda çok kısır denebilir. Sadece yemek kısmı aktif şu an eklenek diğer kısımlar zamanla biliyorum fakat eklensede meslek içeriği olarak çok kısıtlı görüyorum. Örnek olarak şu an aktif kullanılan yemek yapma kısmı 10 levele gelene kadar sadece işe ayrar 2 yemek var diğerleri hükümsüz exple alakalı ki şu anda onlarda pazarda mezata düşmüş durumda 10 ile 20 level arasında 1 tane yemek satılabilir durumda. Diğer mesleklerde de şu an dışardan bakıldığı kadarı ile 2 3 çeşit materyal var buda yemek konusunda olduğu gibi ilerde silah zırh üretiminde bir kısır döngüye sebebiyet verecek. Bu konuda asıl sorunun item çeşitliliği olduğu bunu aşmak içinde meslek kısmında üretilecek silah ve zırhların moblardan düşenlerden farklı çeşit ve bonuslar eklenerek hem item çeşitliliğinin artması hemde mesleklere anlam kazandırılması gerektiği kanaatindeyim. Yoksa 2022 de çıkmış bir oyun olarak mob ve item çeşitliliği açısından bu kadar kısır kalacak bir oyunun şirkete kazanç ve gelecek vaad etmeyeğini düşünüyorum.

Özetle: Yukarıdaki uzun yazıyı okumak istemeyenler için

Mesleklerin hepsini en kısa zamanda aktif hale getirip içeriklerini daha makul şekilde çeşitlendirin. İtem çeşitliliğinin bir kısmını mob kesimi ile sağlarken bir kısmınıda kesinlikle meslek aracılığı ile sağlayın.

DODOERDO

Üye
Okçu sınıfının düzelmesi cpu optimize edilmesi ve 3-5 kombolarla rahat bir şekilde failed yemeden kanser olmadan skill atabilmek

Aoneo

Üye
Oyunu tamamen sadece ticaret için kullananlara çözüm getirilmeli çok büyük bir problem item çoğaldığı zaman ileride bir çok insan parayı basana karşı güçsüz kalıp verdiği emeğin karşılığını alamayacak şimdiden önlem alınmalı...
Gereksiz CH'ler kapatılmalı belli başlı slotlar dışında çoğu slot boş kanal sayılarını azaltıp biraz daha user'i iç içe etkileşime sokmak daha güzel olabilir tabi öncelikle OFLİNE pazar gelmeli.

mert13

Üye
ZİNDANLARA GİRİŞLER SINIRSIZ İTEM DROBU AZALTILMIŞ VE ÇIKAN İTEM BİNDLI OLARAK ÇIKMASI LAZIM GÜNDE 1 KERE GİRİLEN DUNGEONDA EMEK DEĞİL ŞANS KAZANICAK OYUN YİNE PARAYA DÖNÜCEK

Buddha

Üye
Kurumsal imajın zedelenmemesi adına, söylendiği tarihte gerçekleşmesi önemli birşey.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt