Yeni Zindan Öneri - Görüşlerim-

Eriene

Üye
Öncelikle yeni gelen zindana hemen girip deneyimleme fırsatını yakaladım biraz detaylı olarak anlatacağım öncelikle önerilerimi belirteceğim sonrasında kişisel düşüncelerimi yazacağım.
EASY - 74 LEVEL
HARD - 75 LEVEL

Öneri

Dungeon Mapindeki kestiğimiz küçük bosların öldüklerine dahil map üzerinde bilgilendirme ihtiyacı duyulmaktadır (şahsi fikrim cünkü kafa karıştırıcı büyük bir map)
oyuncular için hangisini öldürmüştüm tekrar oraya gitmelimiyim gibi kafa karışıklığını gidermek adına yapılacak mini bir güncelleme olabilir.

Bütün Küçük bossları alt etmeden last boss respawn olmuyor küçük bir bilgilendirme !

Dungeon Droplari iyileştirme ( RNG Sistemine göre eleştiride olabilir söyleyeceklerim )
aldığım droplar asağıda gösterdim

öncelikle pot drop oranları arttırılmalı 1000x Mana 1000x Hp Potu ile başladım özellikle dungeonda kaç pot yiyeceğim diye

130 x mana 100x hp pot yedim levelim 74 itemlerim asağıdaki resimde gözükmekte .

1x 2500 hp sc 1x 350 ac sc kullandım dungeona girmeden

itemlerim üstümdeki elit set 7 kolluk 8 heavy plate elimdeki wixen +7 takıları saymama gerek duymuyorum.

biraz cöp drobu eklenebilir bosslardan cıkan coin miktarı 3.7k ( arttırılmalı )
Goblin evlerinin içlerine chest konulup ufak tefek ödüller atabilir ancient atak sc vs vs buda farklı bir tat katar.

Görüşlerim

Map tasarımı beğendim goblinler harita üzerine kondurulmuş gibi durmuyor güzel detaylandırılmış.
Archer Goblinlerin ice toxic lr gibi elementel ok fırlatmalarındaki efectler oyunun okcu karakterinde bile yok gayet hoş keşke okcularda detaylı bir çalışma yapılsa tatlı olurdu :)
Mage Goblinlerin Mor ve yeşil skilleri gerçekten hoş ss aldım ama konuyu uzatmak istemediğimden eklemiyorum girince eminim diğer oyuncularında hoşuna gidecektir.
Gelen XP Miktarı tatmin edici
Mini Bosların Vuruş animasyonları hoş gözüküyor bir tanesi lol karakteri olan garen'e benzemiş pervane gibi dönüyor yada darius Q skilinede benzetebiliriz
Bunun dışında görsel güncellemelerin kesinlikle geleceğini düşünüyorum haritadaki bazı otların şeffaflığı tam anlamıyla yapılmamış cünkü arka planda seffaf bir kare kutu içerisinde gibi gözüken otlar mevcut
bunun dışında mekanik 0 bu durum beni aşırı rahatsız eden konuların başında geliyor en son söylemek istememin sebebide dungeonlara kesinlikle mekanik birşeyler eklenmeli.

Genele bakarsak ben beğendim elinize sağlık iyi forumlar.

Son düzenleme:

Magicflow57

Üye
Öncelikle yeni gelen zindana hemen girip deneyimleme fırsatını yakaladım biraz detaylı olarak anlatacağım öncelikle önerilerimi belirteceğim sonrasında kişisel düşüncelerimi yazacağım.

Öneri

Dungeon Mapindeki kestiğimiz küçük bosların öldüklerine dahil map üzerinde bilgilendirme ihtiyacı duyulmaktadır (şahsi fikrim cünkü kafa karıştırıcı büyük bir map)
oyuncular için hangisini öldürmüştüm tekrar oraya gitmelimiyim gibi kafa karışıklığını gidermek adına yapılacak mini bir güncelleme olabilir.

Bütün Küçük bossları alt etmeden last boss respawn olmuyor küçük bir bilgilendirme !

Dungeon Droplari iyileştirme ( RNG Sistemine göre eleştiride olabilir söyleyeceklerim )
aldığım droplar asağıda gösterdim

öncelikle pot drop oranları arttırılmalı 1000x Mana 1000x Hp Potu ile başladım özellikle dungeonda kaç pot yiyeceğim diye

130 x mana 100x hp pot yedim levelim 74 itemlerim asağıdaki resimde gözükmekte .

1x 2500 hp sc 1x 350 ac sc kullandım dungeona girmeden

itemlerim üstümdeki elit set 7 kolluk 8 heavy plate elimdeki wixen +7 takıları saymama gerek duymuyorum.

biraz cöp drobu eklenebilir bosslardan cıkan coin miktarı 3.7k ( arttırılmalı )
Goblin evlerinin içlerine chest konulup ufak tefek ödüller atabilir ancient atak sc vs vs buda farklı bir tat katar.

Görüşlerim

Map tasarımı beğendim goblinler harita üzerine kondurulmuş gibi durmuyor güzel detaylandırılmış.
Archer Goblinlerin ice toxic lr gibi elementel ok fırlatmalarındaki efectler oyunun okcu karakterinde bile yok gayet hoş keşke okcularda detaylı bir çalışma yapılsa tatlı olurdu :)
Mage Goblinlerin Mor ve yeşil skilleri gerçekten hoş ss aldım ama konuyu uzatmak istemediğimden eklemiyorum girince eminim diğer oyuncularında hoşuna gidecektir.
Gelen XP Miktarı tatmin edici
Mini Bosların Vuruş animasyonları hoş gözüküyor bir tanesi lol karakteri olan garen'e benzemiş pervane gibi dönüyor yada darius Q skilinede benzetebiliriz
Bunun dışında görsel güncellemelerin kesinlikle geleceğini düşünüyorum haritadaki bazı otların şeffaflığı tam anlamıyla yapılmamış cünkü arka planda seffaf bir kare kutu içerisinde gibi gözüken otlar mevcut
bunun dışında mekanik 0 bu durum beni aşırı rahatsız eden konuların başında geliyor en son söylemek istememin sebebide dungeonlara kesinlikle mekanik birşeyler eklenmeli.

Genele bakarsak ben beğendim elinize sağlık iyi forumlar.
2 death dungeon girdikten sonra girme şansınız var mı, yoksa bu da o hakkın içinde mi ?

Witch_King

Üye
Başka konu altına paylaştım ama buraya da kopyala yapayım bende görüşlerimi. Bu arada dediğin gibi kesilen bossu göstermeleri gerekirdi. Hangi yerdeki bossu kestim kesmedim derken kafa karışıyor zaten labirent gibi kapkaranlık bir de.

An itibari ile bitirdim yeni zindanı. Öncelikle harita çok karanlık bilginiz olsun. Mağara gibi.

Haritada belli yerlerde bosslar var. Onların etrafında 6-7 adet goblin moblar var. Bunlardan uzaktan atanlarıda var. Baya bir can potu harcıyorsun. Bu haritadaki bossları bulup öldürünce sonra başka bir bölgede son boss çıkıyor.

Ben mageyle ve hard zorlukta girdim ona rağmen baya bir pot yedim. death veya hell daha da zor olacaktır.. Alanla kesmek çok zor. Çünkü heryer karanlık ve tur atacak alan yok denecek kadar az. Direkt olarak bossları kesmeye çalıştım fakat yanındakiler izin vermiyor. Çok zorlu ve zaman harcanan bir zindan getirmişler. Drop olarak bir kaç parça fp dışında hiçbir şey atmadı. Bu kadar uğraşın sonunda en azından upgrade scleri veya çöp itemler atmalıydı diye düşünüyorum.

Eriene

Üye
Evet simdi 2 death zindan girilebiliyor bilginize toplam günlük 3 adet solo dungeon .

Son düzenleme:

presto_86

Üye
Haritanin her yeri kapkaranlık biraz ışık eklenebilir önümü göremedim vallahi iyi de pıt yiyiyor bilginize

Opus Magnum

Üye
final bossuna gitmeden son kalan bosu aradım yarım saat çözünürlükten ötürü ekrana sığmayan(sağolsunlar scale bile etme zahmetine girmemiş yapımcılar) son bossu sağ üst mini mape bakıp "haa aşağısı geniş bir alan oraya bakayım" diyerek buldum, bosslar nispeten kolay kesilse de goblinlerin sürekli hasar atmasından ötürü çok fazla pot harcıyorsunuz. Bosslardan drop alamadım; final bossundan da mage imperial kafalık aldım. Daha girer miyim pek emin değilim?

Alkoer

Üye
Yaratıklar uzaktan size atak yapmaya başlıyor. 1 tanesini kesince geri kaçmaya başlıyorlar. Tam bir pot ziyanı. Map açıklayıcı değil uzun süre son bosu aradım.

Ödüllere bakınca uniq itemler cezbedici duruyor ama bu kadar pot harcayıp aylarca drop alınmazsa külliyen zarar.

calippooo

Üye
Yaratıklar uzaktan size atak yapmaya başlıyor. 1 tanesini kesince geri kaçmaya başlıyorlar. Tam bir pot ziyanı. Map açıklayıcı değil uzun süre son bosu aradım.

Ödüllere bakınca uniq itemler cezbedici duruyor ama bu kadar pot harcayıp aylarca drop alınmazsa külliyen zarar.
Kesinlikle katılıyorum moblar çok agresif. Önce küçükleri temizleyip boss keseyim desem dünya kadar pot gidiyor en iyisi bossu kesip oradan kaçmak oluyor. O şartlarda dahi epey pot harcanıyor. Zindan kelimesine tam uyan bir zindan çünkü öyle bir karanlık ki 2 metre ötesi gözükmüyor. Biraz aşırı olmuş gibi. Öyle her gün her gün girilir mi? Bence girilmez.

Alkoer

Üye
Kesinlikle katılıyorum moblar çok agresif. Önce küçükleri temizleyip boss keseyim desem dünya kadar pot gidiyor en iyisi bossu kesip oradan kaçmak oluyor. O şartlarda dahi epey pot harcanıyor. Zindan kelimesine tam uyan bir zindan çünkü öyle bir karanlık ki 2 metre ötesi gözükmüyor. Biraz aşırı olmuş gibi. Öyle her gün her gün girilir mi? Bence girilmez.
Tasarım sizin hoşunuza gitmez benim gibi Diablo hastası adamın hoşuna gider bu konu tamamen zevk. Sıkıntı yok.

Ama ben bu oyunun başından beri süre gelen mobların çok vurması potun çok harcanması konusunu sevmiyorum. Daha çok pot harcanması için balıklar nerflendi, saniyede 2 atak yapan moblar düzeltilmiyor, npc de satılan potlar çok pahalı hep mağazadan pot aldırma taktikleri.

Ben 75lv itemli priestle girdim zindana dediğiniz gibi yaratıkları tek kesince zaman alıyor, boss u kesip geçeyim desem 5 tane mob+ boss atak yapınca sık sık durup heal atmam lazım. Bir ton mana gitti.

Peki drop ne? " 0 "

Balerion

Üye
Ben de söyleyeyim görüşlerimi:

1. Her yer karanlıksa karakterimiz meşaleyi neresinde taşıyor? Bence bize yardım eden bir yaratık veya esir alınma hikayesi olan bir goblin yanımızda sürekli dolaşıp meşaleyi taşıyabilir. Biz nereye gidersek o da gelir, aydınlatmayı o sağlar.
2.Genel olarak çok beğendim.
3. Bosslar çok az vuruyor. Arttırılmalı.
4. Zorluğu daha da arttırılıp ciddi bir mücalede ortaya konacak şekle getirilmeli. Öyle ki süre yetecek mi diye tedirgin olmalı bazen 1 saatte bitirilememeli.
5. Ancak bu zorluğun ödülü olarak drop oranı cidddi arttırılmalı. En az 1 tabarise veya golden snake değerinde drop vermeli.
6. Drop artmayacaksa boos hasarı yine de arttırılsın ama küçük goblinlerinki azaltılsın.
7. Karanlık olması normal zaten mantığı o, mağradasın.
8. Magelere başta zor gelebilir ama mobların konumuna aşina olundukça alan skilini daha rahat vuracaklardır.
9. Kesilen bossların üzerinin çizilmesi vb gibi önerilerin tamamına katılıyorum.
10. Verdiği exp güzel diyenler var ama ne işe yarayacak ki zaten 75 level olmadan girilemiyor değil mi?
11 treacherous goblin neden goblinlerin safında? Goblinlere ihanet ediyorsa goblin düşmanı bizim dostumuz olması gerekmez miydi? :D

Genci

Üye
Bir oyuncunun girdiği zindan sayısı şuan 4 daha fazla geleceği düşünülürse klan zindan vs. oyunda online olunan sürenin büyük kısmı zindanlarda geçiyor. Son gelen zindanda bitirme süresi çok uzun 2 tane bossun haritada görünmemesi ve labirent gibi haritada aranması süreyi uzatıyor başta söylediğim gibi yeni gelebilecek zindanlar ile birlikte başa çıkılmaz bir hal alabilir buna yönelik bir çalışma fena olmaz. Özellikle çalışan playerler için sadece zindan online ye dönüyor oyun diğer aktiviteler için pek vakit kalmıyor.

RickSancheZz

Üye
Bir oyuncunun girdiği zindan sayısı şuan 4 daha fazla geleceği düşünülürse klan zindan vs. oyunda online olunan sürenin büyük kısmı zindanlarda geçiyor. Son gelen zindanda bitirme süresi çok uzun 2 tane bossun haritada görünmemesi ve labirent gibi haritada aranması süreyi uzatıyor başta söylediğim gibi yeni gelebilecek zindanlar ile birlikte başa çıkılmaz bir hal alabilir buna yönelik bir çalışma fena olmaz. Özellikle çalışan playerler için sadece zindan online ye dönüyor oyun diğer aktiviteler için pek vakit kalmıyor.

yazdıklarına katılıyorum ayrıca şunu belirteyim tüm bosları kesince ana boss haritada görünür hale geliyor

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt