Yeni zindan ve 10 GB güncelleme tahminleri.

GunJack

Üye

Tahminleri alalım drop oranları artar mı?
farklı giriş şartları olur mu?( 75 lvl, bp,premium vb.)-
solo mu grup mu olur?videoda solo gibi görünüyor.
Max level artacak mi?
Takı upgrade geliyor mu?
Optimizasyon daha da düzelir mi?
meslek sistemi görevleri yada yenilikleri gelir mi ?
10 GB gelecek 18 GB dosya silinecek. Umarım hatasız kazasız belasız olur.iyi forumlar

GunJack

Üye
Bu arada meşale karanlık temasıni daha önce izometrik mmorpg oyunlarda görmüştüm. Her ne kadar kulağa güzel gelsede solo zindan mage ,int pri ve hatta asas içi bile skill sıfırlama dan bazı seviyelerini bitirmek imkansız. zorluk seviyeleri yaratık bazında değilde bulmaca bazında olsa farklı bir deneyim olabilir.

RickSancheZz

Üye
  • lucky draw eklenir
  • binek yarışı eklenir
  • auction limiti kalkar ( dua amin )
  • mesleklerdeki hatalı alt meslek seviye talepleri düzeltilir.

Balerion

Üye
a- Takı upgrade
b- 80 level cap
c- yeni itemler
d- yeni zindan
e- yeni yaratıklar
f- günlük giriş ödülü
g- clan binası
h- bitane bişey daha vardı o
ı- hagarda yeni yaratıklar
i - hagard drop oranları artar

İhtimi en düşük olan değişiklik 80 cap olur, digerlerinjn hepsi muhtemel

Magicflow57

Üye
1677063670008.png

Pazarcılar büyük bir özlemle sarılmayı bekliyolar <3

Lady

Üye
Oyun 41 gb idi yama yaptım sonra 49 oldu. Sonra 30.8 gb a düştü. Yama yapınca oyunun boyutunun düştüğünü de ilk defa burada gördüm. Enteresan :unsure:(y)

Witch_King

Üye
An itibari ile bitirdim yeni zindanı. Öncelikle harita çok karanlık bilginiz olsun. Mağara gibi.

Haritada belli yerlerde bosslar var. Onların etrafında 6-7 adet goblin moblar var. Bunlardan uzaktan atanlarıda var. Baya bir can potu harcıyorsun. Bu haritadaki bossları bulup öldürünce sonra başka bir bölgede son boss çıkıyor.

Ben mageyle ve hard zorlukta girdim ona rağmen baya bir pot yedim. death veya hell daha da zor olacaktır.. Alanla kesmek çok zor. Çünkü heryer karanlık ve tur atacak alan yok denecek kadar az. Direkt olarak bossları kesmeye çalıştım fakat yanındakiler izin vermiyor. Çok zorlu ve zaman harcanan bir zindan getirmişler. Drop olarak bir kaç parça fp dışında hiçbir şey atmadı. Bu kadar uğraşın sonunda en azından upgrade scleri veya çöp itemler atmalıydı diye düşünüyorum.

Bstrafe

Üye
Oyun 41 gb idi yama yaptım sonra 49 oldu. Sonra 30.8 gb a düştü. Yama yapınca oyunun boyutunun düştüğünü de ilk defa burada gördüm. Enteresan :unsure:(y)
Ne güzel işte , gereksiz çarçöpü kaldırmışlar.
Optimizasyon açısından önemli bunlar , ev telefonu , tv , faks makinesi , kamera vb eşyaların hepsini cep telefonunda toplayıp diğer kuru kalablaık yapan eşyaları atmak gibi düşünün.

Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt