Yeter bu crash sorunu!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

N1pple

Üye
Gerçekten bıkkınlık geldi gerçekten. Yok ıss sorunu yok internet sağlayıcınız yok zart yok zurt. Ya arkadaş para veriyoruz para aloo paramızın karşılığı hizmeti alamıyoruz farkında mısınız? Zindan girmeye çalış eziyet row bırak oyun reslensin oyun crash versin, yetmesin bv cf girmeye çalış crash ye doriona atsın. Gerçekten zor mu birşeyleri düzeltmek ? Eğer bu kadar acı çektirecekseniz kapatın abi oyunu düzeltip öyle açın neden insanları kobay faresi yapıp işkence çektiriyorsunuz 15-20gündür özellikle. Ayıptır bakın artık söz bulamıyorum hergün zibilyon hata 1 tane etkinliğe gircez crash ye dorionda başlatsın gerçekten düzgün yapabildiğiniz tek güncelleme mağaza fiyatları güncellemesi bir tek o bozulmuyor bir tek o kusursuz ayakta alkışlıyorum yönetimin bu çaresizliğini.

erkutrx58

Üye
Bu crash yiyenler tam olarak neyden yiyor ben hiç yemedim merak ettim

Uçan Zürafa

Üye
Durduk yere crash atmıyor zaten. Büyük çoğunlukla yükleme ekranlarında veriyor. Ya takılıyor ya da yükleniyormuş gibi boşa dönüyor ve bir süre sonra oyundan atıyor. Tekrar girmek istediğinde de crash hatasını veriyor.

xARC

Symphony Of Destruction
Yönetici
Game Developer
Merhaba,

Yaşadığınız tatsız deneyim için üzgünüm, Crash uyarısı ile karşılaştığınız anda karşınıza gelecek pencerede LoginId, EpicId gibi bilgiler bulunmakta. Lütfen bu bilgileri not alıp, sağ altında bulunan Send and Close butonuna tıklayın.
Ardından not almış olduğunuz Id değerleri ile birlikte durumu açıklayacak detaylarla (Bulunduğunuz harita, o anda yaptığınız işlem vs.) Destek bileti gönderin.

Yaşamış olduğunuz sıkıntı hakkında en kısa sürede inceleme gerçekleştirebilmek için yukarıda rica etmiş olduğum işlemi gerçekleştirmiş olmalısınız.

İyi günler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt