Yetersiz Kanal Sayısı

Decrt

Üye
Hafta içi akşamları 2-3 saat oynayan biri olarak, Protean kingdome da bulunan kanalların yetersiz olduğunu düşünüyorum. Bunu düşünme sebebim elbette ki tüm canavarlar için değil. Sooths ve Oracle için söylüyorum. Çünkü başka güzel exp ve İtem atan o harita için yok. En azından 10 tane daha kanal açılabilirse, bir canavar slotunda 2 tane grup görmeyiz. Benim gibi az vakit de gelişmeye çalışanlar grup bulabilir diye düşünüyorum.

TheJimmyQ

Üye
2
Hafta içi akşamları 2-3 saat oynayan biri olarak, Protean kingdome da bulunan kanalların yetersiz olduğunu düşünüyorum. Bunu düşünme sebebim elbette ki tüm canavarlar için değil. Sooths ve Oracle için söylüyorum. Çünkü başka güzel exp ve İtem atan o harita için yok. En azından 10 tane daha kanal açılabilirse, bir canavar slotunda 2 tane grup görmeyiz. Benim gibi az vakit de gelişmeye çalışanlar grup bulabilir diye düşün
bence lunaskar ve protean kingdom haritalarının slotları ve kanalları yeterli sadece oyuncular nerde ne item attıgını ve exp verdiğini bilmiyor oracle ve sooth dışında exp veren item atan slotlar mevcut deneyip bulmanı tavsiye ederim :)

Paris

Üye
Merhaba,

Kanallar oyunun yoğunluk durumuna göre olarak artmakta veya azalmaktadır.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt