İstek Yıl başı etkinliği ?

GrejuwalTRl

Üye
Sayın yönetim bir çok userin merak ettiği konu yıl başı etkinliği, Yıl başı etkinliği gelecek mi ? Gelecek ise cadılar bayramı gibi kalıcı bir kıyafet noel baba kostumü gibi yada kardan adam gibi bir kalıcı hatıra itemi olacak mı aksesuar adına. Userler olarak merak ediyoruz hiç bir paylaşım yapılmadı not yada video olarak yıl basına 9 gün kaldı

RickSancheZz

Üye
aceleye gerek yok be reis :D

Şuan olan bilgiler ;
etkinlik tahmini yarın gelecek
dorion karlar altında kalacak,
pelerin gelecek,
pelerin kalıcı olacak,özellik basılmayacak

Tahminlerim;
pvp olarak Kartopu savaşı
pve olarak kardan adam kesme

GrejuwalTRl

Üye
aceleye gerek yok be reis :D

Şuan olan bilgiler ;
etkinlik tahmini yarın gelecek
dorion karlar altında kalacak,
pelerin gelecek,
pelerin kalıcı olacak,özellik basılmayacak

Tahminlerim;
pvp olarak Kartopu savaşı
pve olarak kardan adam kesme
kalıcı pelerini elde etmek için sıralama mı girmemiz gerekiyor ?

Vision

Senior Moderatör
@RickSancheZz'in verdiği bilgilere ek olarak, 2 adet spoiler paylaşıldı.

Etkinlikten elde edilecek olan pelerin(kalıcı);

1671727745164.png

Dorion haritası;

1671727755101.png

Tolgun

Üye
Sayın yönetim bir çok userin merak ettiği konu yıl başı etkinliği, Yıl başı etkinliği gelecek mi ? Gelecek ise cadılar bayramı gibi kalıcı bir kıyafet noel baba kostumü gibi yada kardan adam gibi bir kalıcı hatıra itemi olacak mı aksesuar adına. Userler olarak merak ediyoruz hiç bir paylaşım yapılmadı not yada video olarak yıl basına 9 gün kaldı
Kanka negativ olmak istemiyorum ama inß gelmez, santa manta yilbasi evente gerek yok bence suan.
Oyunun buglari fixlensin daha iy ve daha güzel hediye ve investition olur hem oyuncu lar icin hemde yönetim icin.
Party bar olsun, musik resetleniyo, skill bari 1 2 3 ye agliyorum resetleniyo yada 5 6 7 oliyo , object render ler calismiyo halen character tutilmiyo duvura yanian tiklayinca geri atiyo, visual bug lar var charlar uciyo adam town atmasi gerekiyo tp ediyoruz, action house calismiyo icene yavas item agranmiyo ve cökiyo ...
Ben yeni etkinlik, yeni bug felan suan istemiyorum bunlar fixlense cok güzel olur sizin düsünce ne bilmiyorum tabi.
Hayirli oyunlar herkeze.

Balerion

Üye
Kanka negativ olmak istemiyorum ama inß gelmez, santa manta yilbasi evente gerek yok bence suan.
Oyunun buglari fixlensin daha iy ve daha güzel hediye ve investition olur hem oyuncu lar icin hemde yönetim icin.
Party bar olsun, musik resetleniyo, skill bari 1 2 3 ye agliyorum resetleniyo yada 5 6 7 oliyo , object render ler calismiyo halen character tutilmiyo duvura yanian tiklayinca geri atiyo, visual bug lar var charlar uciyo adam town atmasi gerekiyo tp ediyoruz, action house calismiyo icene yavas item agranmiyo ve cökiyo ...
Ben yeni etkinlik, yeni bug felan suan istemiyorum bunlar fixlense cok güzel olur sizin düsünce ne bilmiyorum tabi.
Hayirli oyunlar herkeze.
Kardeß bence de doğru söylüyorsun, oyunun buglardan arındırılması daha önemli görünüyor ama hiç event yapmadan yeni yıla girmek de hoş olmazdı. Fark ettiyseniz her patch'de birkac bug fixleniyor, yavas yavas hepsi düzeltiliyor ama şahsi fikrim bi patchi full bux fixe ayırıp bu hataların en az yarısini çozmek için özel bir güncelleme getirmeleri iyi olur

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Oyun hataları ile ilgilenen ekip ayrı, bu tarz etkinlikler yapan ekip ayrı. Bu tarz etkinlikler olmalı ki daha fazla kullanıcıya ulaşalım.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt