Yine Pay To WİN

Benbu

Üye
Arkadaslar craft metaryallerinin death valleyde daha fazla exp vermesinin meteryal vermesının mantıgını bana birisi anlatabilir mi ?
Ben aylarca kastım 40 oldum dolayısıyla item mitem alamadım almadım hiçbir crafterde almamıstır cunku adamın zevkı craft sırf craft var diye oynuyor bu oyunu
tam tersi olarak ta pk seven adamlar craft ile ilgilenmiyorlar ilgilenmediler de verdiler paraları aldılar itemleri gb leri zevklerini aldılar
buraya kadar yasak denmesine ragmen bu duzen boyle dedık sesımızı cıkarsakta kımse duymadı her neyse
şimdide bu parayı verıp death valleyde dolanan paşalar benım aylarca kasıp ulastıgım sevıyeye 2 katı daha hızlı sekılde ulasacaklar? ne ? gerçekten şaka mı?
itemi olan adam zaten itemsizlere kastırmayacak orada ki itemleri nereden nasıl alındıgınıda biliyoruz girin sitelere görün neler var 100 tane itemli char varsa 98 ı buralardan alınma itemler ve oyun kurallarında da gb alım satımı yasak denildiği halde parayı basıp benı cz de köle edecek bide üzerine aylarca kastıgım emegi sırf para verip aldıgı ıtemler sayesınde 2 katı hızlı kasacak ordada benı yakalayacak

Nerede kaldı emek?
Nerede kaldı pay to win olmayacak denilen sözler ?
@BEARFACT @SunRise

GizliPriest

Üye
O zaman 40lvl yaptığın craftla item dizip sende çık dvye ? 40 level olmuşsun öyle diyorun ne yaptın crafti o levele getirip kastigin goldlari sitelere mi sattın yoksa

Benbu

Üye
O zaman 40lvl yaptığın craftla item dizip sende çık dvye ? 40 level olmuşsun öyle diyorun ne yaptın crafti o levele getirip kastigin goldlari sitelere mi sattın yoksa
40 lvl toplayıcılık oldugunca meslegin 40 oluvermıyor kac gb gerekıyor 40. seviyeye getirmek için meslegi haberın varmı kactane metaryal toplayıp satmak gerektıgınden ? meslegi zaten parayı veren kasıyor benım demek ıstedıgım toplayıcıkta da böyle olursa iyice direk verelim herseyde son seviye olalım mmop olmanın emegın ne anlamı kaldı ama kime anlatıyorum sende para verip sitelerden gb item alan birisin boşa konusuyorum

GizliPriest

Üye
40 lvl toplayıcılık oldugunca meslegin 40 oluvermıyor kac gb gerekıyor 40. seviyeye getirmek için meslegi haberın varmı kactane metaryal toplayıp satmak gerektıgınden ? meslegi zaten parayı veren kasıyor benım demek ıstedıgım toplayıcıkta da böyle olursa iyice direk verelim herseyde son seviye olalım mmop olmanın emegın ne anlamı kaldı ama kime anlatıyorum sende para verip sitelerden gb item alan birisin boşa konusuyorum
Aynen kardeşim oyun başından beri farmla dizmişim charimi bunu sana ispatlamama gerek yok. Oyuna bir kez para yatırıp cash cekmemisim hep oyun goldu ile yapmışım. Pvp haritasin da herşeyin daha yüksek fazla olması gayet normal gücü yeten kazanır win & win :) krallıklar da zaten toplayicik yerleri de fazlasıyla arttı.

Benbu

Üye
Aynen kardeşim oyun başından beri farmla dizmişim charimi bunu sana ispatlamama gerek yok. Oyuna bir kez para yatırıp cash cekmemisim hep oyun goldu ile yapmışım. Pvp haritasin da herşeyin daha yüksek fazla olması gayet normal gücü yeten kazanır win & win :) krallıklar da zaten toplayicik yerleri de fazlasıyla arttı.
2 katı exp vermesı sorun kardesım çünkü death valley haritasının %99 u parayla satın alma charlar bunu elle kastım dıyen bırısı cok daha ıyı bılmesı gerekli parayla alınan charların 2 katı hızlı toplayıcılıkta kasması sence de haksızlık degil mi ? diğer tarafta aylarca milim milim ugrasıp biyerlere gelmeye calısan ınsanların yanında

Aziz

Üye
Bu kısır bir döngü. Beni dolaştırmayacaklar! Peki onları kim dolaştıracak? 3 crafting yapan kişi gezse 1 itemlı adamı keser, 1 itemlı adam 2 düşük seviyeli craftçıyı keser, 4 itemlı craftçı 4-5 craftçıyı keser. Peki bu eşyaları kim toparlayacak?
Bonus olmasa gidip death valleye gathering yapar mısın? Yağmazsın. Neden yapayım ki dersin. Ama bonus olunca oraya çıkma isteğin geliyor. Kes/kesilme…. Oraya gidip 10 dakika ayakta kalsam buradaki 30 dakikama değiyor. Gidip bi deneneyim şansımı diyebilirsin. Hasbel kader 10 dakika ayakta kalırsan kalan 20 dakikalık süre zarfında solo dungeon yapabilirsin, topladıklarını satabilir/craftlayabilirsin. Ama toplayamazsan denersin, denersin, baktın olmuyor daha rahat haritada kasabilirsin. Itemlıya rahat bana değil diye bir şey yok. Oyunda 1 tane itemlı, diğerleri itemsızmış gibi düşünüyorsunuz. Yani sizin eşyanız yok diye herkes eşyasız değil, herkes eşyalı da değil. Bu sizin için. Yani siz 40 oldunuz diye başkaları 40 olmayacak değil. O riski alacaklar. Eğer ayakta kalabilirlerse onlarda 40 olacak, alamazlarsa en altta kasmaya devam

Cabbar34

Üye
herhangi bir oyunun oyun içerisinde ki eşyanın tl dolar euro karşılığı sıfırdır..oyuncular bunu kötüye kullanıp kendi aralarında alım satım işi yapabılırler yönetimin bunları tespit edip banlaması gerekmektedir..ama yönetim bunu yapmadığı gibi epin siteleri adı altında sponsorları var vede bunlara oyuncusunun gb sattıgını bılıyor epincininde bu gb leri alıp başka oyunculara komısyon la sattıgını bılıyor .normal şartlarda bu epıncıler bu şirketi zarara ugrattığı için dava açması gerekıyor..oyundakı herhangı bır esyanın karsılıgı sıfır oldugu için bu sanal paraya giriyor vergı si verılmıyor kara para gibi bişey..ayrıca oyunun marketını kullanan oyun içerisnde krakterını gelıstırmek ısteyen oyuncuların bu epincilerın baska oyunculara sattıgı gb ıtem yuzunden çok gerıde kalıp ezildikleride gerçektir..buda suçtur..adam akıllı bırılerı dava açarsa bunlara işlem yapılabilir..

Benbu

Üye
Bu kısır bir döngü. Beni dolaştırmayacaklar! Peki onları kim dolaştıracak? 3 crafting yapan kişi gezse 1 itemlı adamı keser, 1 itemlı adam 2 düşük seviyeli craftçıyı keser, 4 itemlı craftçı 4-5 craftçıyı keser. Peki bu eşyaları kim toparlayacak?
Bonus olmasa gidip death valleye gathering yapar mısın? Yağmazsın. Neden yapayım ki dersin. Ama bonus olunca oraya çıkma isteğin geliyor. Kes/kesilme…. Oraya gidip 10 dakika ayakta kalsam buradaki 30 dakikama değiyor. Gidip bi deneneyim şansımı diyebilirsin. Hasbel kader 10 dakika ayakta kalırsan kalan 20 dakikalık süre zarfında solo dungeon yapabilirsin, topladıklarını satabilir/craftlayabilirsin. Ama toplayamazsan denersin, denersin, baktın olmuyor daha rahat haritada kasabilirsin. Itemlıya rahat bana değil diye bir şey yok. Oyunda 1 tane itemlı, diğerleri itemsızmış gibi düşünüyorsunuz. Yani sizin eşyanız yok diye herkes eşyasız değil, herkes eşyalı da değil. Bu sizin için. Yani siz 40 oldunuz diye başkaları 40 olmayacak değil. O riski alacaklar. Eğer ayakta kalabilirlerse onlarda 40 olacak, alamazlarsa en altta kasmaya devam
ayakta kalanlar parayı basıp emekleriyle kasmaya calısanları ezenler olacak bunca zamandır craft ile ilgili kılını kıpırdatmayan parasıyla death valleyde ezen adamlar craft konusunda emegiyle kasmıs adamlarada 2 kat hızla yetısıp gececek bunu neden anlamıyorsunuz

maticmeta

Üye
Valla siz craft falan yapıyorsunuz da yakında yenim server gelir .getiri kısmına bakın bence

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt