Yoğunluktan dolayı oyunu indiremeyenler konuya bakabilir

TANK

Üye
Merhaba arkadaşlar oyun Alfa 1.0 duyurulduktan sonra resmi sitedeki ''oyun indir'' butonu hata verebiliyor bazı arkadaşlarda ben iki kanal linkini de bu konuda vermek istedim kimse mağduriyet yaşamadan indirsin
1. Kanal Resmi Link : https://download1.riseonlineworld.com/RiseOnlineSetup.rar

2. Kanal Resmi Link : https://download2.riseonlineworld.com/RiseOnlineSetup.rar

1. Kanal Hata verirse 2. Kanal'dan indirebilirsiniz.

İndirme olarak ''internet download manager'' programını kullanmanızı tavsiye ederim.

Oyun 17 gb indirmesi var ama geç indirdiğiniz için launcher patch atacaktır bilginize.

İDM kurduktan sonra ''URL ekle'' diyoruz ve kanal resmi linki adres çubuğuna ekleyip ''tamam'' basıyoruz
İnternetiniz kesilse bile kaldığınız yerden devam edecektir.
idm.png

Son düzenleme:

TrackHaunT

Üye
Bişi sorcam ben oyunu indirdim launcher ekranında Sabah dan beri beri bişi yüklüyo. Ne olduğunu bilmiyorum ama sürekli yüklüyo. Remaining files 120 yazıyo. Doluyo tekrar yüklüyo. Bi türlü start açılmadı. Start tiyerinde pause yazıyo. Yardımcı olurmusunuz. bir tur doldu yüzde yüz oldu pc yeniden başlattı.şimdi tekrar acıyorum aynısını tekrar yüklüyo.2.yüklemesi bu.

Hezer

Üye
Bişi sorcam ben oyunu indirdim launcher ekranında Sabah dan beri beri bişi yüklüyo. Ne olduğunu bilmiyorum ama sürekli yüklüyo. Remaining files 120 yazıyo. Doluyo tekrar yüklüyo. Bi türlü start açılmadı. Start tiyerinde pause yazıyo. Yardımcı olurmusunuz. bir tur doldu yüzde yüz oldu pc yeniden başlattı.şimdi tekrar acıyorum aynısını tekrar yüklüyo.2.yüklemesi bu.
Bütün yüklemeler bitene kadar beklemelisin
internet hızına göre değişir indirme süresi ama bekle sonuna kadar

Vision

Senior Moderatör
Patchlerin boyutu yüksek olduğu için, internet hızınızla doğru orantılı indirme işlemleri uzun sürüyor. Aşağıdaki gibi patch çekiyorsanız tamamen bitmesini bekleyin, ardından play butonu aktif olacaktır.

7ae076542ea83e0d06f11ee15cadd9d2.png

TrackHaunT

Üye
aynen bu ekranı ben şuan 3.ye dolduruyorum.%100 oldu dün ve bugün.genede start gelmiyo.hala bişiler yüklüyo.

TrackHaunT

Üye
İnternet hızından kaynaklanıyordur sabırla bekle play butonu gelecektir.
şunu demek istiyorum tam olarak anlatmak adına şöyle diyim.mesela maalum oyunda res gelir yeni patch gelir tek bir patck yülersin start gelirya.hah o olmuyo işte.her defasında taaa en baştan sıfırdan patch yüklüyo.sürekli 1,7 gb dolduruyo.bu olayı şu an 3.kere yapıyo.bi türlü başaramadım.

TANK

Üye
şunu demek istiyorum tam olarak anlatmak adına şöyle diyim.mesela maalum oyunda res gelir yeni patch gelir tek bir patck yülersin start gelirya.hah o olmuyo işte.her defasında taaa en baştan sıfırdan patch yüklüyo.sürekli 1,7 gb dolduruyo.bu olayı şu an 3.kere yapıyo.bi türlü başaramadım.
VPN tarzı ve ya google DNS hariç başka bir DNS kullanıyorsan bunları sıfırla eğer bunlar alakalı sorun yok ise senin dediğin gibi hep aynı patch'i atiyorsa oyunu tekrar kurmanda fayda var derim. Ama bu patch atma konusu senle alakalı bir sorun yoksa setup çalışmazdı hata alırdın.

TrackHaunT

Üye
VPN tarzı ve ya google DNS hariç başka bir DNS kullanıyorsan bunları sıfırla eğer bunlar alakalı sorun yok ise senin dediğin gibi hep aynı patch'i atiyorsa oyunu tekrar kurmanda fayda var derim. Ama bu patch atma konusu senle alakalı bir sorun yoksa setup çalışmazdı hata alırdın.
Hayır hiç bir program yok. Normal oyun sitesinden indirdim. Kesin düzeleceğini bilsem silip tekrar yüklicem ama 17gb.o yüzden başka Bi sorun varsa diye silmiyorum

RockyySpawn

Üye
Dosyaları tek tek yüklüyor. Remaining Files kısmında kalan dosya sayısını gösteriyor. Örneğin 5 yazdığını düşünürsek, 5 kere daha başa alıp yükleyecek demek oluyor. Her dosyayı tek tek yüklüyor kısacası. Remaining Files ne zaman 0 olursa o zaman tüm dosyaları yüklediğini göreceksiniz.

TrackHaunT

Üye
Dosyaları tek tek yüklüyor. Remaining Files kısmında kalan dosya sayısını gösteriyor. Örneğin 5 yazdığını düşünürsek, 5 kere daha başa alıp yükleyecek demek oluyor. Her dosyayı tek tek yüklüyor kısacası. Remaining Files ne zaman 0 olursa o zaman tüm dosyaları yüklediğini göreceksiniz.
tamam işte onu diyorum.remaining files daha önce 2 kere sıfır oldu.şimdi tekrar açıyorum en baştan remaining files 120 oluyo.ve tekrar en baştan patch atmaya başlıyo.

TrackHaunT

Üye
şimdi de mesela 3.patchı yüklerken %99,9 da kaldı.remaining files yazan yerde queued yazıyo.remainin files 2 kaldı.ama takıldı bekliyo öyle.şimdi bunu kapatıp yeniden açsam taa en başa dönüyo hiç patch atmamış gibi

RockyySpawn

Üye
Size tavsiyem yükleme bittikten sonra yaklaşık 20-25 dakika kadar start tuşunun gelmesini beklemeniz. Eğer ki internet hızınız ile alakalı bir durum ise bu şekilde çözülecektir. Bu yükleme bilgisayar donanımı ile alakalı da olabiliyor.

Heywood

Üye
şimdi de mesela 3.patchı yüklerken %99,9 da kaldı.remaining files yazan yerde queued yazıyo.remainin files 2 kaldı.ama takıldı bekliyo öyle.şimdi bunu kapatıp yeniden açsam taa en başa dönüyo hiç patch atmamış gibi
aynı sorunu ben de yaşıyorum. yaklaşık 1 saattir remaining files 2 ve queued olarak duruyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt