yöneti̇ci̇leri̇n di̇kkati̇ne (makro açiği)

dutchhh

Üye
kardo engelleyebilirler ama bu benim kullanmamın önüne geçmeyecek. burada bu boşu yapan insanların çoğu da kullanıyor. oyun bana afk exp kasmak için bir seçenek sunmuyor. ben çalışan bir insanım ve işten geldiğimde 8-10 saat atak yapacak mecalim olmuyor. bir yandan kendime zaman ayırırken diğer taraftan da charım kasılıyor. ben bu oyunu exp kasmak farm atmak için değil pk atmak için oynuyorum. kimisi 24 saat evinde işsiz gibi elle atak yapıp expini seri kasabilir. ancak çalışan kesim bunu yapamamaz/yapmak zorunda değil. alternatif olarak oyun kendi mekaniğinde oto atak kısmını getirirse o zaman makro kullanımına ben de karşı olurum. çünkü oyun sana bir seçenek vermiş oluyor.
DN: burada kuduran ben değilim bu arada bana giren çıkan yok kardo xd

Rimes

Üye
kardo engelleyebilirler ama bu benim kullanmamın önüne geçmeyecek. burada bu boşu yapan insanların çoğu da kullanıyor. oyun bana afk exp kasmak için bir seçenek sunmuyor. ben çalışan bir insanım ve işten geldiğimde 8-10 saat atak yapacak mecalim olmuyor. bir yandan kendime zaman ayırırken diğer taraftan da charım kasılıyor. ben bu oyunu exp kasmak farm atmak için değil pk atmak için oynuyorum. kimisi 24 saat evinde işsiz gibi elle atak yapıp expini seri kasabilir. ancak çalışan kesim bunu yapamamaz/yapmak zorunda değil. alternatif olarak oyun kendi mekaniğinde oto atak kısmını getirirse o zaman makro kullanımına ben de karşı olurum. çünkü oyun sana bir seçenek vermiş oluyor.
DN: burada kuduran ben değilim bu arada bana giren çıkan yok kardo xd
Çalışan bir insan isen boş vaktinde eğleneceğin başka bir oyun bul lütfen. Burada sen işteyken karakterini kasacaksın diye makronla pc başında olmadan slotta duramazsın. Oyuna vakit ayıran ve eliyle oynayan insana haksızlık yapmış oluyor. Yok öyle hem orama bişey olmasın hem ayranım dökülmesin. Oldu paşam sana bir de 65 level full itemli karakter verelim sen direkt kes herkesi geç....

Adama bak ya :D Hem işe gideyim çalışayım hem de ben evde yokken karakterim level atlasın istiyor :D :D

dutchhh

Üye
Çalışan bir insan isen boş vaktinde eğleneceğin başka bir oyun bul lütfen. Burada sen işteyken karakterini kasacaksın diye makronla pc başında olmadan slotta duramazsın. Oyuna vakit ayıran ve eliyle oynayan insana haksızlık yapmış oluyor. Yok öyle hem orama bişey olmasın hem ayranım dökülmesin. Oldu paşam sana bir de 65 level full itemli karakter verelim sen direkt kes herkesi geç....

Adama bak ya :D Hem işe gideyim çalışayım hem de ben evde yokken karakterim level atlasın istiyor :D :D
kardo sv başındayız diye exp kasıyorum zaten. farmerlar, senin gibi ''elle exp kasan'' arkadaşlar karakterlerini satlığa çıkarsın zaten dediğin gibi 65 lvl char alacam. ben burada kıvırmıyorum olanı söylüyorum sana. he sen istediğin kadar oldu canım, paşam diyebilirsin. herhangi bir oyunda makro kullanımının önüne geçemezsin çünkü bu bir illegal program değil. satın aldığın mouseların özelliği durumunda. eğer yöneticiler bilmem ne model mouse kullanımını oyun içinde engelleyebilirlerse o zaman makroya son verilir. sonucunda da sen ve senin gibi sözde emekçi insanlar da forumlarda bu şekilde post girmeyi bırakır.
ayrıca okuduğunu anlamada sorun yaşıyorsun sanırım. ben evde değilken charımı kasıyorum demedim. işten geliyorum ve evde kendi ev işlerimi hallederken charım da kasılıyor. pc nin başında oluyorum yani bir bakıma. Ama sanırım dikkat eksikliği yaşadın ya da postu tamamen okumadan yorum yaptın.

CarperPeynir

Üye
"Z" tuşuna bu yaptırımı getirerek oyunu bitirdiler. Hilecilerle mücadelenin başka yolu aranmalı, böyle herkesi etkileyen oyundan soğutan hareketler oyuncuyu üzer. Daha sonra oyunda 10 20 kişi kendi aranızda oynarsınız. Bunun aynısını bir çok oyunda gördük. Umarım böyle saçma sapan güncellemeyi devam ettirip Rise Online'ı kimsenin takılmadığı düşük oyunculu dandik bir PvP server haline çevirmezler.
Oyunu bitiren bişey yok ki. Pc başında olan biri için dert değil gelen sistem 7/24 slota afk bırakan adam zaten oyun oynamıyordur. Bi zahmet bikere moba tıklarsınız efor sarfettirmez yormaz bi tuşa basmaya üşenmemek lazım bence.

Delucia

Üye
target tuşunu istersen shift e al fark etmez. çünkü target seçebileceğin her tuş için geçerli bu blocked Z demelerinin sebebi sizin kafanız karışmasın diye.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt