Yöneticilerden Biri Gelen Önerileri Karşılık Olarak "Black Desert Online Gibi Bir Oyun Bile" Demişti..

Bright Lord

Üye
Katılım
21 Nis 2021
Mesajlar
65
Puanları
18
Yöneticilerden biri gelen single player içerik ve itemlerin trade edilememesi vs. önerilere karşılık olarak "Black Desert Online gibi bir oyunun bile" ülkemizdeki durumu ortada demişti, acaba kendisi oynamışmı bu oyunu yoksa CGI/GG video ları izleyip mi bu yorumu yapıyor. :)

Bu arkadaş bunu diyeli hatrı sayılır bir zaman oluyor bende bu oyunu deniyorum bu süreden beri, bakalım "gibi bir oyunun bile" sözünün karşılığı varmı diye, bugün sonuçlandırdım artık daha fazla dayanamadım, arkadaşlar özetlemem gerekirse çin ker..... diye bir tabir vardır ya, işte onun tam karşılığı "Black Desert Online", steam de "global" e çıkmış 15-20K online olan bir oyun oda sezon başlangıçlarında :S, ortalık bug tan geçilmiyor herşeyin b.k çıkardıkları için, season diye saçma bir sistemleri var daha geçen yenisi başladı, kaç kişinin charı gümbürtüye gitti quest bugları yüzünden, yani kullanıcı deneyimi kötü birçok açıdan(Karakterler(Mage Elinde Bıçak İle Geziyor), Karakter Geliştirme, Akış, Arayüzler, Sadelik/Netlik Sorunları vs..).

Siz aklı selim kişilerin lafını dinleyin ve işinizi özenle yapın, 1.5-2 yıl sonra hazır olunca steam global de güzel bir çıkış yapılır, bu knight online daki kanser sistemleri örnek alıp daha da kanser yapmaya devam ederseniz online sayınız 5K olursa sevinirsiniz global de, knight online iyi yanı şu karakter geliştirmedeki ve oynanıştaki sadelik ve pk alanındaki savaşlar, geri kalanm sistemleri olduğu gibi çöpe atabilirisiniz(Upgrade Sistemi vs..), bu bileşenler özelinde üstüne ekliyebiliceğiniz şeylerde savaş alanlarını renklendirebilirsiniz iklimler(kar, fırtına, vs..) , aktiviteler ile(monument ı kes veya boss atma aktivtesi değil tabi).
 

efeklc

Üye
Katılım
22 Kas 2020
Mesajlar
29
Puanları
18
Boss taşını kes ve ortalık Boss dolsun mekaniğini birebir getireceklerini hiç sanmıyorum. Bu kadar saçma bir uygulama olamaz. Tembelce, üzerine düşünülmemiş bir şey. Çok daha gelişmiş ve keyifli Boss mekanikleri kuracaklarını düşünüyorum.
 

TswX

Üye
Katılım
12 Kas 2020
Mesajlar
57
Puanları
18
Merhaba,
Bahsi geçen konuyla ilgili @Justice (Burhan bey) gerekli açıklamaları öncesinde de soru-cevap bölümünde yapmıştı. Oyun yapımı yani (build) sürecinde bir çok analizlerden gelen veriler sonucuna göre gerekli adımlar atılıyor ve oyun şekillendiriliyor. Gerekli adımları geliştirici firma sizlerden gelen feedbackler doğrultusunda yapmaya devam edecektir.
Dilerseniz; Discord "https://discord.com/channels/627608377668796427/833332997632950272/849646765463830548" bölümünden yapılmış olan açıklamalara bakabilirsiniz.
İlginiz için teşekkür ederiz, saygılarımızla..
 

toxhin

Üye
Katılım
13 Kas 2020
Mesajlar
32
Puanları
8
bdo dedgın oyunun 50k oyuncu olsa ne olacak bu kadar bos bır oyun olamaz zaten adamların getırdgı tek sey yaz sonu yıllarıdr aynı degısen bırsey yok pazar sistemı guzel o ayrı ama oyun event konularında dıger konularda olsun çöp oyuna gırdgın zamanda sohbet sureklı dıger oyunlar konusu gecer sureklı :)
 

Justice

Yönetici
Game Designer
Katılım
23 Kas 2020
Mesajlar
468
Puanları
93
Bahsedilen oyuna güzellemede bulundum aslında. İşçiliğine göre hak ettiği konumda olmadığından ve trade'in yani ticaretin kapalı olmasının da buna etki eden nedenlerden biri olduğundan bahsettim. Sorun şu aslında; herkes her şeyi en iyi şekilde biliyor, öğrenme ve araştırma ihtiyacı duymuyor.
 

anil

Üye
Katılım
13 Kas 2020
Mesajlar
308
Puanları
43
Hiçbir MMORPG gibi BDO da kusursuz değil ama kabul etmek gerek, türe pek çok yenilik getirdi. Özellikle sistemsel anlamda bazı getirdikleri örnek alınası şeyler. Buglar, hatalar harici konulardır. Ama pazar sistemi, solo oynamaya müsaitliği, mesleklerle oynanışın çeşitlendirilmesi gibi konular gerçekten çok başarılı.

O yüzden "BDO gibi bir oyun bile" cümlesini alaya almak manasız oluyor.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt