Yöneticilerin ROW diye bir oyundan haberi var mı?

lordrizlog

Üye
Size de oldu mu bilmiyorum ama oyun sanki terk edilip kaderine bırakılmış bir kasaba gibi oldu. Herhangi bir güncelleme vs geleceğine dair en ufak bir beklentim kalmadı benim. Yarın kapanırsa hiç şaşırmam :D

Fischer

Üye
Merhaba,

Tüm ekip yoğun bir şekilde çalışmalarına devam etmektedir. Bayram etkinlik takvimi birkaç gün içinde sizlerle paylaşılacaktır. Bu süreçte anlayışlı ve sabırlı olmanız bize en büyük desteğiniz olacaktır. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederiz.

RickSancheZz

Üye
Çok aceleci davranılmaması gerektiğini düşünüyorum, şahsım adına konuşuyorum 65 %100 yaptım günlük zindanlara girip 1 saatte DVde takılıyorum çıkıyorum, yeni etkinlik yada güncelleme gelene kadar böyle devam edicem, ama oyun halen geliştirildiği için baskı kurmaya, küsüp bırakmaya, gereksiz eleştiriye bence gerek yok.

sanne2

Üye
Çok aceleci davranılmaması gerektiğini düşünüyorum, şahsım adına konuşuyorum 65 %100 yaptım günlük zindanlara girip 1 saatte DVde takılıyorum çıkıyorum, yeni etkinlik yada güncelleme gelene kadar böyle devam edicem, ama oyun halen geliştirildiği için baskı kurmaya, küsüp bırakmaya, gereksiz eleştiriye bence gerek yok.
Oyunu oynamak suç gibi konuşmuşsun :D

Gereksiz eleştiriden kastın ne bide? Kaç haftadır düzgün güncelleme olmaması mı? Son 4 gündür ara ara oyunda packet loss yaşanması mı?

Marakesh2

Üye
türkiye gerçeği konuşma şansı tanıdığında bilende konuşuyor bilmeyende. en azından forum mantığını da öğreniyolar yavaş yavaş en azından buda gelişme. yönetim ekibinin hertürlü yanındayız adamlar herşeye yetişiyolar ayrıca teşekkür ediyorum

Hedvein

Üye
Öyle acelecisiniz ki, bu ülkenin MMO kitlesine oyun yapmak gerçekten büyük cesaret :D
Adamların ruh halini tahmin etmek çok zor olmasa gerek.

omertaa

Üye
Öyle acelecisiniz ki, bu ülkenin MMO kitlesine oyun yapmak gerçekten büyük cesaret :D
Adamların ruh halini tahmin etmek çok zor olmasa gerek.
İyide insanlar 65 %100 oldu oyunun büyük bir kısmı ,hatta ikinci charıda 65 %100 oldu .Soulbond belasını getirdiniz itemde yapılmıyor. Nasıl bir ruh hali olabilirki başka insanlarda. Oyunun pazarı kalmadı soulbond yüzünden ,pk sadece mage ve bp lerin elinde.Lütfen görün artık

Marakesh2

Üye
İyide insanlar 65 %100 oldu oyunun büyük bir kısmı ,hatta ikinci charıda 65 %100 oldu .Soulbond belasını getirdiniz itemde yapılmıyor. Nasıl bir ruh hali olabilirki başka insanlarda. Oyunun pazarı kalmadı soulbond yüzünden ,pk sadece mage ve bp lerin elinde.Lütfen görün artık
abi kim diyor bunu çok merak ediyorum. pk da kaç tane bp gördünüz, ömrünüz farm slotlarında geçiyor. pazar bitmişmiş almayın kardeşim. toplamda 30 gb lik item sattık ben bu oyunda bittiyse nasıl satıldı hiçbiride basarak yada farmdan değil. arkadaşın dediği gibi sabırsızsınız hiçbir oyundada böle birşey yok sakın iddia etmeyin. ediyorsanızda gidin onu oynayın bizi rahatsız etmeyin

omertaa

Üye
abi kim diyor bunu çok merak ediyorum. pk da kaç tane bp gördünüz, ömrünüz farm slotlarında geçiyor. pazar bitmişmiş almayın kardeşim. toplamda 30 gb lik item sattık ben bu oyunda bittiyse nasıl satıldı hiçbiride basarak yada farmdan değil. arkadaşın dediği gibi sabırsızsınız hiçbir oyundada böle birşey yok sakın iddia etmeyin. ediyorsanızda gidin onu oynayın bizi rahatsız etmeyin
Yanla bakalım oyuna biraz daha yanla eline ne geçecek.

Marceline

Üye
Hala oyundan medet uman birilerini görmek beni sevindiriyor ama diğer yandan üzülüyorum onlara. Hadii bayram etkinliği geldi craft vs açıldı hurra ara verenler döndü bu ne kadar sürecek yeni oyuncu geleceğini mi sanıyorsunuz? Görünen köy kılavuz misali oyunda yapılacak belli başlı sabit aktivite etkinlikler var mı zindanlardan bahsetmiyorum hadi bahsedelim çünkü ee zindan var diyenler olacak ee başka ne var? Sen al oyunu kopyala kendine özgü bir şeyler çıkartma ortaya sonra gel burada oyuncularına sabırlı olun erken erişim erken erişim diye aşıla. Eminim buna her şey Mergen'in gidişiyle kötüleşmeye başladı. Yazılımcılarınız yada yazılımcınız bir şeyi becerebilse şuan ne crafting için bu kadar beklerlerdi ne zindanlar sorunlu olurdu ne de saçma pazar kurma sıkıntıları ve laglar olurdu. Eğri oturup doğru konuşun eleştiriye açık olamıyorsanız bu da sizin sorununuz oyuncunun değil hizmeti öyle yada böyle vereceksiniz sizin işiniz bu. Oyuncular yeterli sabrı desteği gösterdi çoğu da göstermeye devam ediyor. Bir arkadaşın dediği gibi daha konuşacak çok şey var da değer mi orası meçhul...

BenGeldim

Üye
Acil bir güncelleme gerekliliği çok bariz.
Kimse felsefe yapmasın. 6 haftadır oyuna hiç bir ekleme yapılmamış.
Ekleme yapılmaması çok mühim değil.
Oyundan craft ve yeni çıkan zindanı kaldırdılar. Bunları düzeltmeleri gerekir.
Uyumayacaklar yapacaklar. Kolay lokma yok.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt