Yönetim bir dengeleme yapmazsa yakında göreceğimiz tek şey bu :)

IBoRiS

Üye
warrioru bırakıp okçu oynamaya karar verdim karakteri kasıyorum, farkettimki oyunda aşağıdan gelenlerin % 95 i bp exp slotlarına gidiyorum 8 bp farm slotlarına gidiyorum bp etkinlik giriyorum 7 tane bp zindan parti arıyorum en kötü 5 bazen böyle full bp :D oyunun farm'ı iyileşti tamam güzel ama bp nin bu üstünlüğü oyuncuları sadece bp oynamaya teşvik ediyor, gerçekten bir düzenleme lazım, artık diğer karakterlerimi buff gelir bp mi nerflenir bilmem ama bi ayar verilmesi lazım, adamalr exp bile kastırmıyo bp olmayanı partiye almıyolar :D böyle giderse pk atan 1, 2 parti asas ve mage dışında oyunun geri kalanı bp olacak.
1672476919286.png

suchen

Üye
Sen görünmez ol, atak buffın olsun, kör at, hızlı koş, blink at, minör bas, debuff kaldır ve gel bp farm yapıyor de.Böyle giderse death valleyde görünmez koşan asasların dışında kimse kalmayacak.

platoon0x

Üye
Bp lere nerf gelmesi şart, oyunun başından beri el üstünde tutulan döner ekmekçi jobunun başka bir şey değil, bp ye nerf gelmeli ve tüm moblarin defansi cani %20 %30 azaltilmali

Witch_King

Üye
Sen görünmez ol, atak buffın olsun, kör at, hızlı koş, blink at, minör bas, debuff kaldır ve gel bp farm yapıyor de.Böyle giderse death valleyde görünmez koşan asasların dışında kimse kalmayacak.
Aynen öyle. Birbirlerine lup basıp dururlar artık. Yakında kanat gelir asaslara. Uçmaları için. Bir o eksik çünkü yazık adamlar uçamıyor.

HeaveN

Üye
Bp nerf yemesi için en az defans 500 eklenmesi şart zaten bp priest tek iyiyo asaslardan nerf yese ne olcak.

Bp güçlü olması slot çok doğal asasin pk güçlü olması normal asaslar tek sorun hızlı el düşürüp cure almasıdır.

suchen

Üye
bpnin slot gücünü düşürdükleri an ben dahil yüzlerce bp ya asas geçer ya da bırakır.Zaten yeterinde asas online oldu oyun bir de tek rakip sayılacak güçlü bpleri de düşürürsen oyundaki diğer karakterleri kaldırsınlar oyunun adını da asas online yapsınlar peşinden koşarsın artık diğer asasların

HeaveN

Üye
@suchen Bp güçlü diyolar ben şok oldum sadece slot güçlü çok doğal asas tek atıyo bildiğin :D

adamlar bu oyunu hiç oynamamış gibi nerf gelsin dio nerf gelcekse ilk asas gelmesi lazım.

suchen

Üye
@HeaveN Ya dostum asas blink kör heal cure hızlı koşma kör etme görünmez olma gibi özelliklere sahipken gidip sırf herkes asas oynuyor diye laflarını dinleyip bpyi nerflerlerse bırakırım oyunu.. Bp nerflensin görünmezlik lupe ve kör eklensin o zaman böyle saçmalık mı var

HeaveN

Üye
Sen konu açanlara bakma yönetim herkes iyi biliyor neyi düzenliceni bp nerf yazması çok boş nerf yemez merak etme.

Asas nasıl nerf yemiyosa o kadar kişi söylüyosa bp priest nerf yemez yönetim tüm job test ediyolar ona göre ayarlıyolar.

Eksiklik varsa bilet atıp söylemek gerekir.

machinee

Üye
Bp hizli exp kasabiliyor, zindani hizli geçiyor diye o kadar çok var.
Hepsi zindan char. Pk alanında savaşan kaç tane Bp var?
Int priest bile dayanıklı değil.
Forum kapatılmalı bence saçmalayan saçmalayana yemin ederim.

Alkoer

Üye
Bu sizin partinizdeki bp ler o asaslara tek atanlar değil. Bunlar 40tane zindan hesabı olanlar. Görev tokmaklarından belli.

JohnPlane

Üye
@HeaveN Ya dostum asas blink kör heal cure hızlı koşma kör etme görünmez olma gibi özelliklere sahipken gidip sırf herkes asas oynuyor diye laflarını dinleyip bpyi nerflerlerse bırakırım oyunu.. Bp nerflensin görünmezlik lupe ve kör eklensin o zaman böyle saçmalık mı var
O zaman asaslarada db ve anti def skilleri eklensin. Tek atıyorsunuz gelene gidene zaten kimse karışamıyor ki tek skill canınızı fullüyorsunuz.

suchen

Üye
O zaman asaslarada db ve anti def skilleri eklensin. Tek atıyorsunuz gelene gidene zaten kimse karışamıyor ki tek skill canınızı fullüyorsunuz.
bir tek o eksik zaten asaslarda onları da eklesinler çıkalım kendi başınıza oynayın asasınızı.. görünmez ve 2x hızlı koşuyorsunuz haritada

JohnPlane

Üye
bir tek o eksik zaten asaslarda onları da eklesinler çıkalım kendi başınıza oynayın asasınızı.. görünmez ve 2x hızlı koşuyorsunuz haritada
2x değil ona nerf geldi belki bilmiyorsundur. Senin isteklerin çok normal olmadığı için tepki olarak söyledim :)

suchen

Üye
2x değil ona nerf geldi belki bilmiyorsundur. Senin isteklerin çok normal olmadığı için tepki olarak söyledim :)
gücü yetmeyince adamlar görünmezlik basıyor veya koşup kaçıyor, bir asas ölmek istemezse veya riske girmezse hiçbir bp warrior ve mage tarafından öldürülemez.Bakış açısına göre ölümsüz de diyebiliriz.

JohnPlane

Üye
gücü yetmeyince adamlar görünmezlik basıyor veya koşup kaçıyor, bir asas ölmek istemezse veya riske girmezse hiçbir bp warrior ve mage tarafından öldürülemez.Bakış açısına göre ölümsüz de diyebiliriz.
ne yapsın asas peki dalar dalmaz tek yesin hiç kaçmasın herhangi mekaniği olmasın mı bp ile aynı hızda koşsun kaçamasın tek yesin bumudur yani

JohnPlane

Üye
Bp hizli exp kasabiliyor, zindani hizli geçiyor diye o kadar çok var.
Hepsi zindan char. Pk alanında savaşan kaç tane Bp var?
Int priest bile dayanıklı değil.
Forum kapatılmalı bence saçmalayan saçmalayana yemin ederim.
niye gerçekler üzdü mü cz arkasına git bp hariçi char varmı gör

DeadLegion

Üye
ne yapsın asas peki dalar dalmaz tek yesin hiç kaçmasın herhangi mekaniği olmasın mı bp ile aynı hızda koşsun kaçamasın tek yesin bumudur yani
Tek atsin ama yerine gore tek de yesin kardesim. Gelip tek atip olmeden canini fulleyip 3 4 kisi arasindan tuyup gidiyorsa burda bir sorun vardir. Mumkunse skilleri sekmesin her skili %100 tutsun ama gorunmezken baska skill basinca gorunmezligi bozulsun ve ayrica gorunmezken defansi azalsin. Mevcut haliyle gorunmezken hizli gidebilme asiri avantaj sagliyor. Bunun disinda 2li 3lu defi kaldirilsin yerine kritik vurus orani ya da kritik vurus hasari veren bufflar gelsin. Tozu da kaldirilsin baska bir sey gelsin. Ccsi ya kaldirilsin ya da ccsine bekleme suresi gelsin. True damage skillerinin hasari atagina bagli olsun ataginin yuzde 20si kadar true damage vursun mesela. Minor skili restore gibi olsun. 10 saniye boyunca ataginin yuzde 50sini yenilesin mesela. Bak bakalim boyle olursa full hp takili asas kalir mi. Ayrica makro kullanan asas da azalir minor skili surekli basilan bir skill olmazsa.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt