Yönetim bir dengeleme yapmazsa yakında göreceğimiz tek şey bu :)

JohnPlane

Üye
Tek atsin ama yerine gore tek de yesin kardesim. Gelip tek atip olmeden canini fulleyip 3 4 kisi arasindan tuyup gidiyorsa burda bir sorun vardir. Mumkunse skilleri sekmesin her skili %100 tutsun ama gorunmezken baska skill basinca gorunmezligi bozulsun ve ayrica gorunmezken defansi azalsin. Mevcut haliyle gorunmezken hizli gidebilme asiri avantaj sagliyor. Bunun disinda 2li 3lu defi kaldirilsin yerine kritik vurus orani ya da kritik vurus hasari veren bufflar gelsin. Tozu da kaldirilsin baska bir sey gelsin. Ccsi ya kaldirilsin ya da ccsine bekleme suresi gelsin. True damage skillerinin hasari atagina bagli olsun ataginin yuzde 20si kadar true damage vursun mesela. Minor skili restore gibi olsun. 10 saniye boyunca ataginin yuzde 50sini yenilesin mesela. Bak bakalim boyle olursa full hp takili asas kalir mi. Ayrica makro kullanan asas da azalir minor skili surekli basilan bir skill olmazsa.
salla baba salla oyunu oynamayanlar inanır belki

Powerslave

Üye
saitama.jpg

DeadLegion

Üye
salla baba salla oyunu oynamayanlar inanır belki
Ben sadece defansif skilleri kalksin ama hasari artsin diyorum. Dibimize kadar gorunmez olarak hizli sekilde gelemesin. Karsi tarafin tepki verebilecek firsati olsun diyorum ama siz toz kondurmuyorsunuz. Hepsini gectim Warriorda yavaslatma var dogru durust tutmuyor. Magede slow var o da tutmuyor. Ama ne hikmetse sizin kor etme skiliniz hep tutuyor. Adamsaniz once bunu soyleyin bizim kor etmemiz niye hep tutuyor ya da diger classlarin buna benzer skilleri neden cogu zaman sekiyor diye.

PattleBriest | Veinia

Üye
Oyunda sadece moblara karşı güçlüyüz ve bunu da almalarını mı istiyosun elimizden? Bütün herkesin yan karakterinde bp bir farm charı var senin yoksa bunun için gözyaşlarını burada dökmene çok gereksiz. Zıplaman, oyundaki herkesden hızlı hareket etmen, ne kadar yaklaşırsan yaklaş deaktif olmayan görünmezliğin, Dex vermesen bile düşmeyen damagen neyine yetmiyor?

Burtto

Üye
Oyunda sadece moblara karşı güçlüyüz ve bunu da almalarını mı istiyosun elimizden? Bütün herkesin yan karakterinde bp bir farm charı var senin yoksa bunun için gözyaşlarını burada dökmene çok gereksiz. Zıplaman, oyundaki herkesden hızlı hareket etmen, ne kadar yaklaşırsan yaklaş deaktif olmayan görünmezliğin, Dex vermesen bile düşmeyen damagen neyine yetmiyor?
evet moblara karşı güçlüsünüz ama diğer karakterlere karşı aşırı aşırı aşırı fazla güçlüsünüz, diğer karakterlerden az birşey güçlü olmanız lazım yani sizden daha itemli bi warrior veya okcu sizden kutuyu alması lazım ama eşit denk itemlerle bp nin alması lazım olay bu . siz görev itemleriyle bile full chardan kutu alıyonuz:D

PattleBriest | Veinia

Üye
evet moblara karşı güçlüsünüz ama diğer karakterlere karşı aşırı aşırı aşırı fazla güçlüsünüz, diğer karakterlerden az birşey güçlü olmanız lazım yani sizden daha itemli bi warrior veya okcu sizden kutuyu alması lazım ama eşit denk itemlerle bp nin alması lazım olay bu . siz görev itemleriyle bile full chardan kutu alıyonuz:D
Hocam sizde görev itemlerinizde dvde bizi tekliyorsunuz. Biz bpler olarak defansımızdan hpmizden feragat edip atack kasıyoruz. Bende isterim atağım azalsın ama biraz defans gelsin hpm yükselsin

Powerslave

Üye
saitama.jpg

JohnPlane

Üye
bpninde size tek atması mümkün değil eliniz kolunuz tutuyosa
parazit attığında tek atamayacağın karakter yok bu oyunda senin BP olarak

07.01.2023 hala BP Priest her taraf farm atmaya çalışıyorum BP PRiest olmayan farm ve Exp slotu yok protean haggard nerde farm atmaya çalışsam her taraf BP tiksinç bir görüntü diğer joblarında olması birşeyler başarabilmesi gerekiyor.

Powerslave

Üye
parazit attığında tek atamayacağın karakter yok bu oyunda senin BP olarak

07.01.2023 hala BP Priest her taraf farm atmaya çalışıyorum BP PRiest olmayan farm ve Exp slotu yok protean haggard nerde farm atmaya çalışsam her taraf BP tiksinç bir görüntü diğer joblarında olması birşeyler başarabilmesi gerekiyor.
Aynı oyunu oynamıyoruz bence.

asaslar nerf yememek için bp çok bozuk falan diyor işte klasik şeyler. Tartışmanıza gerek yok BP arkadaşlar, lütfen sadece “Ok” diyip geçin

JohnPlane

Üye
Aynı oyunu oynamıyoruz bence.

asaslar nerf yememek için bp çok bozuk falan diyor işte klasik şeyler. Tartışmanıza gerek yok BP arkadaşlar, lütfen sadece “Ok” diyip geçin
Aynı oyunu oynuyoruz tek fark biz zevkine oynuyoruz siz Döner paranıza oynuyorsunuz.

Zafer1991

Üye
Aynı oyunu oynuyoruz tek fark biz zevkine oynuyoruz siz Döner paranıza oynuyorsunuz.
Daha önceki yazısmalarında da farm atamadıgın için ağladın halada mı? Ağlıyorsun madem zevkine oynuyorsun zevkine bak asas bey priestte pvp atamıyor bir tane pvp de kullanıslı skili yok hem asas olarak opi olalım hemde pve de king olalım arısıyısına ne yazıkkı sizi başta yayıncılar sonrada o yayıncıları dinleyen yönetim sevk ediyor yoksa böle birseyi paylasman noksanlık :D

Powerslave

Üye
Uzun uzun yazıp sildim ve “ok” yazdım önceki postumda. Boşverin kendileri çalıp kendileri oynasınlar

OK

JohnPlane

Üye
Daha önceki yazısmalarında da farm atamadıgın için ağladın halada mı? Ağlıyorsun madem zevkine oynuyorsun zevkine bak asas bey priestte pvp atamıyor bir tane pvp de kullanıslı skili yok hem asas olarak opi olalım hemde pve de king olalım arısıyısına ne yazıkkı sizi başta yayıncılar sonrada o yayıncıları dinleyen yönetim sevk ediyor yoksa böle birseyi paylasman noksanlık :D
Nasıl pvp de kullanışlı skili yok düşmanın buff ını siliyorsun defansını siliyorsun vurma skilin 0.5 sn cooldown'u var dalgamı geçiyorsunuz insanın aklıyla ?

Ayrıca da yayıncıların çoğuda BP Priest oynuyor.

HeaveN

Üye
Death Valley çok fazla asas var denge olcaksa ilk asaslar düzenleme şart

Zafer1991

Üye
Nasıl pvp de kullanışlı skili yok düşmanın buff ını siliyorsun defansını siliyorsun vurma skilin 0.5 sn cooldown'u var dalgamı geçiyorsunuz insanın aklıyla ?

Ayrıca da yayıncıların çoğuda BP Priest oynuyor.
Bu arkadasa ok deyip gecin benim db'mon cdsi var asasin cc si bile cdli degil halada konusuyor ben int priyim asastan cc aliyorum niye sor bakalim cunku cc yi asas ms ile alirken ben sn ile bile seri alamiyorum hala bos yapiyorsun sana bisi anlatmak cok zor ayricada db non mesafesi cok kisa hersey sizin icin yapilmis bole yazmalarin asasi ne kadar opi oldugunu her defada kanitliyor.:)

JohnPlane

Üye
Bu arkadasa ok deyip gecin benim db'mon cdsi var asasin cc si bile cdli degil halada konusuyor ben int priyim asastan cc aliyorum niye sor bakalim cunku cc yi asas ms ile alirken ben sn ile bile seri alamiyorum hala bos yapiyorsun sana bisi anlatmak cok zor ayricada db non mesafesi cok kisa hersey sizin icin yapilmis bole yazmalarin asasi ne kadar opi oldugunu her defada kanitliyor.:)
çünkü savunduğun materyallere kendin bile inanmıyorsun " ok " diyip geçersin işte öyle. Fikirlerimiz savaşsın isterdim ama görüyorum ki silahsızsınız.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt