Yönetim yasak diyor, Onaylı yayıncı reklamını yapıyor.

Jackass

Üye
Merhaba,

Oyunun en büyük tartışma konusunun P2W olduğunu hepimiz iyi biliyoruz. Yönetim bu konuda net cevaplar verip, item satışı ve gold bar satışının yasak olduğunu dile getirdi.

Evet bunu engellemek zor, el altından ve risk alarak bu işler illa ki yapılacak. Fakat "Content Creator" olarak adlandırdığımız resmi yayıncı arkadaşın bir sitenin reklamını yaparken yönetimin tavrının tam aksini sergilemesi üzücü. Yönetim yayıncı seçerken kuralları madde madde sayıp onaylatması gerekli bence. Kötü bir görüntü. Oyuna başlamak isteyip videoyu izleyen insanlara geri adım attırabilir. Seçim yaparken daha dikkatli olmak gerek.

İlgili video ;

3.30sn'den sonra izleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

Son düzenleme:

ByTeKiLa

Üye
Sevgili Yönetim Buna Bir El Atarsınız Umarım Görüp

itzZec

Üye
Gerçekten bu gibi bir durum ile karşılaşılması hoş değil. Bu platformun bu şekilde olmayacağının güvenini yönetim tarafından almış iken marka yüzü olarak tabir edilen yayıncı arkadaşların oyunu bakın burayada bu gelecek bunlardan alırsınız demesi gerçekten üzücü umarım bu konu ile ilgilenip gerekli uyarılar yapılır ve bu tanıtım yüzümüz kardeşimizde hatasını anlayıp güzel bir şekilde oyunu temsil etmeye devam eder.

karashean

Üye
Biz bu oyunu yeni grafik motoru için beklemedik ki.İtem satışı yok ,pay to win olmayacak vaatleri verilmedi mi ? Heves ciddi kaçtı şuan.Bu olaya el atılması lazım.

morganlefay

Üye
sabahın köründe 1 videodaki şeye bu kadar niye takıldın? Şuan 10000 rocoya 1000 tane arcane scroll ya da diğer shop itemlerini alıp 2 gün sonra pazarda satıp istediğim her itemi alırım. Onu da trade edilemez yapsınlar, clanların dcsine gidip çıkardığnıız her +1 reaper ı 500 TL'ye alıcam diyip 1 haftada +7 reaper yaparım. Trade i de yasaklasınlar 7 tane asgari ücretle adam tutup en iyi Farm slotuna gider slotun ortasına charımı oturtur, diğer charların üstünü fulleyip yine full item account yaparım parasıyla. ( Ben yaparım diye demiyorum yanlış anlaşılmasın örnek veriyorum). Demem o ki parayı basan adam bırak bu oyunu hayatın her alanında senden önde zaten, sabahın köründe bu kadar isyan etmeye gerek yok. Yönetim zaten en doğru hamleleri yapıyor. İlerde zaten elindeki itemleri nftye dönüştürüp roco ile satabileceğin konuşuluyor. Bu tarz bir mmorpg istemiyorsan sıfır p2w li bir mmorpg bulursan bizi de çağır başlayalım.

Jackass

Üye
sabahın köründe 1 videodaki şeye bu kadar niye takıldın? Şuan 10000 rocoya 1000 tane arcane scroll ya da diğer shop itemlerini alıp 2 gün sonra pazarda satıp istediğim her itemi alırım. Onu da trade edilemez yapsınlar, clanların dcsine gidip çıkardığnıız her +1 reaper ı 500 TL'ye alıcam diyip 1 haftada +7 reaper yaparım. Trade i de yasaklasınlar 7 tane asgari ücretle adam tutup en iyi Farm slotuna gider slotun ortasına charımı oturtur, diğer charların üstünü fulleyip yine full item account yaparım parasıyla. ( Ben yaparım diye demiyorum yanlış anlaşılmasın örnek veriyorum). Demem o ki parayı basan adam bırak bu oyunu hayatın her alanında senden önde zaten, sabahın köründe bu kadar isyan etmeye gerek yok. Yönetim zaten en doğru hamleleri yapıyor. İlerde zaten elindeki itemleri nftye dönüştürüp roco ile satabileceğin konuşuluyor. Bu tarz bir mmorpg istemiyorsan sıfır p2w li bir mmorpg bulursan bizi de çağır başlayalım.

Anlattığın şeyin konuyla alakasını anlamadım ama olsun teşekkürler.

hakoez

Üye
14 günde 10 video ve 4 yayın yaptım Rise Online ile ilgili bunların içerisinde oyunun ingilizce ve almanca incelemeside var ve bunun karşılığında oyunu tanıtmaktan başka hiçbir beklentim olmadı oyuncu kaçırmaktan çok çektiğime eminim.Konuya gelicek olursak bir çok sitede eklendi bu bölüm ve bir sıkıntı olduğuna dair açıklama görmedim insanların dolandırıcıların eline düşmesindense güvenilir olan sitelerden almasını daha mantıklı buluyorum kişisel olarak.

Elrendel

Üye
14 günde 10 video ve 4 yayın yaptım Rise Online ile ilgili bunların içerisinde oyunun ingilizce ve almanca incelemeside var ve bunun karşılığında oyunu tanıtmaktan başka hiçbir beklentim olmadı oyuncu kaçırmaktan çok çektiğime eminim.Konuya gelicek olursak bir çok sitede eklendi bu bölüm ve bir sıkıntı olduğuna dair açıklama görmedim insanların dolandırıcıların eline düşmesindense güvenilir olan sitelerden almasını daha mantıklı buluyorum kişisel olarak.
Arkadaşlar biz bu oyunu p2w min. seviyede olacak diye oynuyoruz. Yönetim tarafından hep bu şekilde telaffuz edildi. Daha oyun açılmadan item alış/satış diye yazılması ve bunun official bir site üzerinden yapılıyor olması verilen bütün sözlerin daha en baştan tutulmayacağını, samimi olunmadığını gösteriyor. Konunu başlığıyla verilen cevaplarda örtüşmüyor.

ZerenQ

Üye
Dün YYG adlı siteye uyarı gönderildiğinden bahsetmişti yönetimdekiler, inşallah Oyuneks ve RC satışı dışında oyun içi alış-satış yapan tüm sitelere aynı yaptırım uygulanır da oyunu sadece hakkıyla oynamak isteyenler oynar.

Elrendel

Üye
Dün YYG adlı siteye uyarı gönderildiğinden bahsetmişti yönetimdekiler, inşallah Oyuneks ve RC satışı dışında oyun içi alış-satış yapan tüm sitelere aynı yaptırım uygulanır da oyunu sadece hakkıyla oynamak isteyenler oynar.
YYG'den kaldırıldı, güzel haber diyelim.

hakoez

Üye
Arkadaşlar biz bu oyunu p2w min. seviyede olacak diye oynuyoruz. Yönetim tarafından hep bu şekilde telaffuz edildi. Daha oyun açılmadan item alış/satış diye yazılması ve bunun official bir site üzerinden yapılıyor olması verilen bütün sözlerin daha en baştan tutulmayacağını, samimi olunmadığını gösteriyor. Konunu başlığıyla verilen cevaplarda örtüşmüyor.
başlığıyla örtüşmüyor belki ama içeriğinde benim content creator olmamın hata olduğunu ve yeni başlamak isteyenleri negatif etkilediğimden bahsetmiş diğer konuda cevap vermesi gereken kişi ben değilim ben kişisel fikrimi belirtiyorum buda sitelerin bu bölümleri kaldırdığında item satışının yinede olacağı sadece dolandırıcılığın önünün açılacağı.Sanki oyunda item vs gibi satışların önünü ben açmışım gibi lanse ediyorsunuz trade i tamamen kapatsınlar ozaman bukadar p2w karşıtıysanız artı olarak oyun zaten p2w i mağzasında minimumda tuttu geriye kalan oyun içi alış verişleri neden oyunun sorumluluğunda olsunki satanda alanda oyuncular sonuçta.Bana kişisel olarak saldırıp sonra konu bu değilki demenizde ayrı bir olay.

SevimliPanda

Üye
başlığıyla örtüşmüyor belki ama içeriğinde benim content creator olmamın hata olduğunu ve yeni başlamak isteyenleri negatif etkilediğimden bahsetmiş diğer konuda cevap vermesi gereken kişi ben değilim ben kişisel fikrimi belirtiyorum buda sitelerin bu bölümleri kaldırdığında item satışının yinede olacağı sadece dolandırıcılığın önünün açılacağı.Sanki oyunda item vs gibi satışların önünü ben açmışım gibi lanse ediyorsunuz trade i tamamen kapatsınlar ozaman bukadar p2w karşıtıysanız artı olarak oyun zaten p2w i mağzasında minimumda tuttu geriye kalan oyun içi alış verişleri neden oyunun sorumluluğunda olsunki satanda alanda oyuncular sonuçta.Bana kişisel olarak saldırıp sonra konu bu değilki demenizde ayrı bir olay.
dostum alphasından beri oynadım hiç bir betayı kacırmadım, o zamandan beri item ve coins satışının kapalı olcağını bizlere enjekte ettiler burdaki bu arkadaşın sitemi bu.

hakoez

Üye
dostum alphasından beri oynadım hiç bir betayı kacırmadım, o zamandan beri item ve coins satışının kapalı olcağını bizlere enjekte ettiler burdaki bu arkadaşın sitemi bu.
ozaman diğer yorumlarda olduğu gibi bunun hata olduğunu o bölümün kaldırılması gerektiğini söylebilirdi, direk olarak yaptığım tüm içerikleri yok sayıp konuyu bana yönlendirmesi benim içerik üreticisi olarak yanlış bir tercih olduğumdan bahsetmesi nekadar doğru "Yönetim yayıncı seçerken kuralları madde madde sayıp onaylatması gerekli bence. Kötü bir görüntü. Oyuna başlamak isteyip videoyu izleyen insanlara geri adım attırabilir. Seçim yaparken daha dikkatli olmak gerek."
benim content creator tagımı alıp arkadaşa verebilirsiniz böylelikle tüm sorun çözülür.

hakoez

Üye
bu arada yapılan diğer yorumlara değil tepkim konuyu açan arkadaşın sorunu belirtme şekline

SevimliPanda

Üye
ozaman diğer yorumlarda olduğu gibi bunun hata olduğunu o bölümün kaldırılması gerektiğini söylebilirdi, direk olarak yaptığım tüm içerikleri yok sayıp konuyu bana yönlendirmesi benim içerik üreticisi olarak yanlış bir tercih olduğumdan bahsetmesi nekadar doğru "Yönetim yayıncı seçerken kuralları madde madde sayıp onaylatması gerekli bence. Kötü bir görüntü. Oyuna başlamak isteyip videoyu izleyen insanlara geri adım attırabilir. Seçim yaparken daha dikkatli olmak gerek."
benim content creator tagımı alıp arkadaşa verebilirsiniz böylelikle tüm sorun çözülür.
Agresif olmaya gerek yok, bu aralar çok fazla görüntü kirliliği var ve malesef bazı oyuncular '' çıpkırıldı '' tarzında takılmak istiyor. Her gördükleri resim/ilan/link modlarını düşürebiliyor ve bi şekilde farklı yorumluyabiliyorlar. O yüzden bu gibi şeylerin fazla üzerinde durmayıp yöneticilerden gelicek cevabı beklemek en iyisi olucaktır.

AzametAbi

Üye
Arkadaşlar bu oyun bir mmorpg ve biz istesekte istemesekte eşya, silahlar, oyunparası, karakter satışlarını çoğu insanlar yapacak hepimiz bunu adımız gibi biliyoruz öyle değil mi ? neden insanlar göz göre göre dolandırılsınlar ? gerçekten anlayamıyorum yönetim marketteki bazı ürünlere monsterlara karşı attack ve defans ekliyor p2w deniyor, bu tarz olaylarda insanlar linçleniyor maalesef hayat bizim istediğimiz kadar adil değil arkadaşlar tek bir noktadan bakmamak gerekiyor, yönetim bu konuyla ilgili açıklamasını zaten yapacaktır biz izin vereceğiz yada kesinlikle yasak diye dün discord'tada yazmıştım ve arkadaşımı hedef göstererek bu tarz bir linçleme doğru değil.

bigHead

Üye
Yönetimin bu tarz siteleri engellemesi gerektiğini düşünüyorum.

Elrendel

Üye
Ben direkt şahsına bir yorumda bulunmadım, yanlış anlaşıldıysam kusura bakma.

LeKe

Üye
Merhaba,konu ile alakalı yayıncının bir hatası olduğunu düşünen arkadaşlar video sağlam kafa ile izlesin ne demek istediğimi anlarsınız.

Yayıncının tek hatası,sponsor site'nin olayını sesli bir biçimde yayınında söylemesi %3 hata olduğunu düşünüyorum.
%97 geri kalan hatanın ise Row'un kendi sponsorlarının şimdiden oyunu karalama gibi niyeti olduğunu yada bilmeyerek o seçenekleri :) koyduğunu düşünmek istiyorum.

Bura da yayıncıya boşuna yüklenmeyin,sonuçta o koydurmadı item,gb vb. konuları malum sitelere tşk.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt