Yönetim yasak diyor, Onaylı yayıncı reklamını yapıyor.

BySavas

Üye
İtem alış / item satış dan bahsediyor bu arkadaşımız.
Yasak olan bir durumu bu kadar açıkca söylemesi ve oyuncuları buna teşvik etmesini doğru bulmuyorum.

HazyShade

Üye
Bu tür tartışmaların bu kadar erken başlaması çok ilginç.
Benim fikrim şu şekilde. Bu oyunun hitap ettiği geniş bir kitle var; Malum oyunu daha önce duymuş, oynamış veya halen oynayanlar. ( aksi düşünülemez çünkü MMORPG oyunların altın çağı bitti ve 2022 yılında bu kadar emek ve kaynak harcanarak MMORPG oyunu yapmak intihar olur)
Hal böyleyken ve Site yönetimi zaten bu siteleri yetkili cash sağlayıcı olarak tanıyorken (https://forum.riseonlineworld.com/konular/yetkili-rise-cash-saglayicilari.5814/)
Sürecin olağan akışında, eninde sonunda olacak olan belli... Item ve Oyun parası alım satımı olacak. Kitlenin belki %70+ i böyle istiyor zaten.

Yönetimin niyetini tam olarak bilmiyorum ama benim talebim, olacağı varsa olsun, alım satım güvenilir şekilde yapılsın ama malum oyunda oluşan mafya vari farmerların ve adaletsiz fark oluşturanlar grupların önü bir şekilde kesilsin.
Konuyu başlatan arkadaşın yayıncı ile özel bir sorunu yoksa, yaklaşımı biraz sert olsa da anlaşılır. Neyle karşılaşacağını önceden görmek istiyor.

itzZec

Üye
Ortam biraz gereksiz gerilmiş sanki kimse yayıncının kötü kaba yanlış olduğunu söylemiyor aksine kendinin videosu çok başarılı ama oyunun p2w olmasını istemiyoruz bunun yapılacağını hepimiz kabul etmişiz belli ki ama amaç bunu en azına indirmek onun içinde bu gibi durumlar varsa bile bakın burada var demeyelim ve buna biz ön ayak olmayalım kimse yanlış anlamasın.

PENCHE

Üye
Item alim-satim 100% engellenebilir birsey mi? Tabiki de hayir. Soulbound olacagi icin zaten pek bir anlami yok item almanin-satmanin.

GB alim-satim da benzer bir sekilde. Bazi diger MMORPG lerde de yasak olmasina ragmen alinip-satiliyor. Risk goze alan alir-satar. Yeri geldiginde bu karakterler/hesaplar banlanir. Ornegini gorduk bazi oyunlarda...

Son düzenleme:

HazyShade

Üye
Souldbound 1 yıl sonra kalkacak ya da +6 itemler için özel durumlar olacak gibi anladık biz konuyu

Pitou

Üye
Anlaşmalı olan bütün sitelerden "item ,karakter,goldbar " satış bölümlerinin kaldırılmasını talep ediyorum. Bu tip şeyler oyuna zarar verir ko dan bu yüzden kaçtık zaten aynısını yaşamak istemiyorum artık yeter. :(

unqual

Üye
Siteler üzerinden bu işlemler yasaklanmalı. Eğerki partner siteler bu işlemleri yaparsa yönetim istediği kadar yasak desin bir anlamı olmayacak. Ne yapacak partner sitesinin hesaplarını mı banlayacak.

bedomazo

Üye
eger boyle bisey istemeyen oyuncularsa gbsini itemini satmaz olayda kapanir bugun mobil oyunlarda bile itemler hesaplar alinip satiliyo sen ne yaparsan yap satmak isteyen alici buldugunda itemi omur boyu kitlesen bile karakteri satar olur yani bunun onune gecilmesi zor ve boyle bisey istemek sacma

CabbarAbi

Üye
Hocam Benim Zamanim Yok ,
Oyun"a Günde 2 3 Saat Ayira Bilicem.

Tabikide Item Satin Alip Oynamam Gerekiyor.
Item Karekter Alis Satis Olmasi Gerekiyor Belli Sinirlar Cercevesinde Onuda inaniyorum En Güzel Sekilde Dengeliceklerdir.

CabbarAbi

Üye

Item Karekter Alis Satis Olmasi Gerekiyor Belli Sinirlar Cercevesinde Onuda inaniyorum En Güzel Sekilde Dengeliceklerdir.

Pitou

Üye
eger boyle bisey istemeyen oyuncularsa gbsini itemini satmaz olayda kapanir bugun mobil oyunlarda bile itemler hesaplar alinip satiliyo sen ne yaparsan yap satmak isteyen alici buldugunda itemi omur boyu kitlesen bile karakteri satar olur yani bunun onune gecilmesi zor ve boyle bisey istemek sacma
Bu zihniyet yok olmadığı sürece çözüm zor zaten.

Hazırı var şuan bol bol item alıp satabilirsin mesela orada. Burası Rise online burada yasak bunlar.

shady19071907

Üye

Kanka "belli sınırlar çerçevesinde" olmuyor olsaydı millet diğer oyundan kaçmazdı.
Endişeni anlayabiliyorum senin içinde o kolaylık oluyordur ama orada da eşitsizlik var.
Atıyorum vaktim yok deyip bir oyuna 50 bin yatırabiliyorsun bunu yapamayanlar tonla dolu.
Ayrıca 2 - 3 saat günlük exp için yeterli bir süreçtir bir de pre alırsan exp konusunda sıkıntı çekmezsin

HONDA

Üye
Yahu satan satsın itemini , la havle , bu oyunu p2w mi yapıyor ? Parası var adamın zamanı yok aldı itemleri ne yani oyunda herkese tek mi atmış oldu ? Bugün dünyanın en büyük mmosu wow da bile deli gibi Gold satışı var , ancak premium üyeliği Gold ile de alınır kilarsin az da olsa satış engellenir veya buna benzer çözümler geliştirilebilir , sizin dediğiniz olay bu değil tam olarak ,
Admin dupe yapmasın item satmasin bence böyle olmalı , player ne yaparsa yapsın , yakalanırsa da banlansin

Pitou

Üye
Yahu satan satsın itemini , la havle , bu oyunu p2w mi yapıyor ? Parası var adamın zamanı yok aldı itemleri ne yani oyunda herkese tek mi atmış oldu ? Bugün dünyanın en büyük mmosu wow da bile deli gibi Gold satışı var , ancak premium üyeliği Gold ile de alınır kilarsin az da olsa satış engellenir veya buna benzer çözümler geliştirilebilir , sizin dediğiniz olay bu değil tam olarak ,
Admin dupe yapmasın item satmasin bence böyle olmalı , player ne yaparsa yapsın , yakalanırsa da banlansin
ROW yönetim ekibi TL ile item satış ve oyun içi para satışının yasak olduğunu duyurdu . Bu kuralları çiğneyenler cezalandırılacak dediler.

HONDA

Üye
Hemfikiriz hocam fakat satan her türlü satış yapacak bende diyorum ki daha kötüsü olmasın , yapanlar elbet yakalanır

Theploutos

Üye
Biz bu oyunu yeni grafik motoru için beklemedik ki.İtem satışı yok ,pay to win olmayacak vaatleri verilmedi mi ? Heves ciddi kaçtı şuan.Bu olaya el atılması lazım.
evet p2w olmayacak cünkü para yatırarak ekstra öyle ahım şahım öncelikler yok item satışı içinde yüksek seviye itemler satışı olmayacak zaten ruh bağı olayı var

Frozenm1nds

Üye
14 günde 10 video ve 4 yayın yaptım Rise Online ile ilgili bunların içerisinde oyunun ingilizce ve almanca incelemeside var ve bunun karşılığında oyunu tanıtmaktan başka hiçbir beklentim olmadı oyuncu kaçırmaktan çok çektiğime eminim.Konuya gelicek olursak bir çok sitede eklendi bu bölüm ve bir sıkıntı olduğuna dair açıklama görmedim insanların dolandırıcıların eline düşmesindense güvenilir olan sitelerden almasını daha mantıklı buluyorum kişisel olarak.
Bu mantıklı bir cevap olamaz yahu. Dolandırıcılık adı altında şu olayın acizliğine sığınmayın artık. İllegal bir eylemde bulunan insan dolandırılmayı göze alsın o halde. Bu mantıklı bir açıklama değil. Sponsorluk almışsınız, övüyorsunuz siteyi. Aynı sponsorluğu oyunda size veriyor demek ki içerik üreticisi konumundasınız. Arada kalmaya değmeyecek hatalı bir durum sergilemiş olabilirsiniz videonuzda. Özür dilemek bu kadar zor olmamalı, farkına varmadan, kötü niyet olmadan yapılmış bir hamle de olabilir. Herkes 25-30 yaşında artık. Hata varsa bu insanlar özürden anlayacak yaştalar. Fakat saçma bir safsatanın ardına sığınıp haklıymış gibi görünme çabanızdan vazgeçin artık. İyi çalışmalar, iyi forumlar.

Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt