oyun ile hiç alakan olmadığı belli. 106 mp olan bir karakter 10 m lik değildir ve buna rağmen 750 vuruyorsa problemli olan oyundur.Mage biraz daha nerf yemeli 10 m lik charla hâla çok vuruyor. Mageyi ilah yapmaya gerek yok.
oynamdığım karakterlerin skillerinin adlarını bilmiyorum. Ancak yazdıklarımı bir çok oyuncu anlıyor. Bir dünya oyunla ilgili sorun varken çıkıp bunu konuşman ayrıca saçma olmuşHocam eleştiri konusu açmadan önce skillerin adını öğren malice descent ne demek
Neden okumadan yorum yapıyorsunuz ki? Sırf muhalefet olmak için niye yaşıyorsunuz? Hemen yorumunun üstünde 6 gb lik mage 750 damage atıyor yazıyor ve sen 20 m yazmışsın. Bu kadar mı basitsiniz? Çok şey yazarım da neyse kalsın yönetici bekliyoruz konuya açıklama getirsin.20m lik charla, meleye tek atmayi mi dusunuyorsun? Mage ler nerflenmeli, goremedikleri yere her skili atiyolar
1- Bir warrior sana malice veya thor olmadan 1300 vurması imkansız .Sende buff ac varsa tabiki bunu söylüyorum.Malicesiz sana vurabilicegi en yüksek damage 600*700 oda çok itemliyse.Şimdi Mageler çok vuruyor deyip magelerin 65 staff damage düşürüldü. Nova damage ve mesafe düşürüldü Tekli skiller damage düşürüldü. Teleport skiline süre getirildi. Bunların olmasının nedeni birilerinin buraya gelip serzenişte bulunması ve oyun yapımcılarının hiç bir şeyi planlamadan bu söylenenlere uyması. Oyun yapımcısı malice yokken bir warrior un mage ye 1.300 damage attığını biliyor mu? Oyun yapımcısı bir BP nin görev itemleri ile mage ye 950 damage attığını biliyor mu ? Ve bu damageleri saniyede bir atıyorlar. Full MP Magenin 976 HP si var. 2 k buff ile 2976 hp oluıyor. Saniyede bir damage çıkardıkları için 2,5 skilde mage ölüyor. Oyun yapımcısı Descent skilinin nova dan daha uzağa basıldığını biliyor mu ? Mage yi nerfle ama yine mage ye toplu atak kırma atılsın. Male ye toplu atak kırma atılmıyor şaka gibi. Hiç mi oyun deneyimiz yok ? Bu hatayı nasıl yaptınız ? Arkadaş en kırılgan karakter mage buna rağmen çıkıp nerf atıyorsan kusura bakma ama hiç bir deneyimin yok derim. Gerçi deneyim olsaydı 20 yıldır web de kullanılan ( en çok ) mouse hover komutunu oyuna entegre etmezdiniz. Uzaktaki karakter gözükmüyor mouse üstüne gelince gözükecekmiş. Başka bir örneği var mı bilmem ama çağ dışı bir kod satırı. Artık oyundan gına geldi ve artık bıktırmaya başladı. Onlarca insan bıraktı oyunu ama halen bunları görmeyip aynı hatalara devam ediyorsunuz. MP 255 + 106 buna rağmen nova 750 vuracaksa o oyun bitmiştir. Konuyu kapatmayın anlıyorum eleştiri zorunuza gidiyor ve her defasında aynı şeyi yapıyorsunuz ancak bu eleştiri kendinizi geliştirmek için yapılıyor. Buraya gelip konu dışında yorum yapa4caklar lütfen bu konuya yorum yapmayın bırakın güzel güzel sorularımız cevabını alalım. Evet sayın yapımcı söz sende...
İyi forumlar dilerim öncelikle bu söyleminden şu sonuç çıkıyor INT mageye bu warrior 300 anca vuracak buda kalkanlı bir INT priestten çok daha güçlü bir mage demek ki bu mage kalkanda takar ise 200 e kadar düşecek vurduğu mageye warriorun aslında üstte anlatmak istediğim en az defansa sahip zırhlarla aldığınız hasar normal defansif takı kullanmıyorsunuz üstüne ve yine belirtmek isterim ki oyunumuz son seviye ve son eşyalarda değil rünleriniz dahi basılı değil bunları göz ardı etmeyin 65 seviye için mevcut can değerleri az olduğu konusunda hak veriyorum fakat ilerleyiş için geçiş aşaması olarak normal durumda.1- Bir warrior sana malice veya thor olmadan 1300 vurması imkansız .Sende buff ac varsa tabiki bunu söylüyorum.Malicesiz sana vurabilicegi en yüksek damage 600*700 oda çok itemliyse.
2- Şuan 30*40k itemli bi asas ında sc li olarak maks gördügü hp 2950
3- 65 staff skill i oyunun başından beri aynı damage de ne oynandı nede degiştirildi.Serverin ilk 65 magelerinden biriyim. Nick : bludomertaa
4- Magenin tekleme skillerinin rangesi gerçekten abartı derecede bende mageyim fakat saçma oldugunun farkındayım.
5- Meleye toplu atak kırma atılmıyor demişin , meleye mf yapıştırınca 50-60k lık charların yere uzandıgını görmüyorsun.
6 -Bir mage olarak sunu söylüyorum sadece şuan mage ve battle priest inanılmaz derecede saçma damage atıyor.Warrior ve asaslar gerçekten hüsran durumda.Yönetim onlarıda dengelerse bence oyun daha çekişmeli olur.
Defans kırma yemeden 1300 damage atan warrior var. Geç Human mage ye görürsün nickini. Yanlışın var şuan 51 lvl asasım var ve 2 k buf ile 3056 hp var. 65 mage staff nerf yedi bunu sağır sultan biliyor. 350 damage vuruyor 65 staf ı. Evet önceden range çok uzaktı ancak şuan değil. Okçu kadar range yok. Şimdi hp ve defansı en az olana toplu atak kırma atılıyor hp atak ve defansı en çok olana atılmıyor bu işte bir saçmalık var. Saçma damage atıyor diyorsun ama bir değer gösteremiyorsun. 255 + 106 MP vurduğu Nova 750 bu mu fazla?1- Bir warrior sana malice veya thor olmadan 1300 vurması imkansız .Sende buff ac varsa tabiki bunu söylüyorum.Malicesiz sana vurabilicegi en yüksek damage 600*700 oda çok itemliyse.
2- Şuan 30*40k itemli bi asas ında sc li olarak maks gördügü hp 2950
3- 65 staff skill i oyunun başından beri aynı damage de ne oynandı nede degiştirildi.Serverin ilk 65 magelerinden biriyim. Nick : bludomertaa
4- Magenin tekleme skillerinin rangesi gerçekten abartı derecede bende mageyim fakat saçma oldugunun farkındayım.
5- Meleye toplu atak kırma atılmıyor demişin , meleye mf yapıştırınca 50-60k lık charların yere uzandıgını görmüyorsun.
6 -Bir mage olarak sunu söylüyorum sadece şuan mage ve battle priest inanılmaz derecede saçma damage atıyor.Warrior ve asaslar gerçekten hüsran durumda.Yönetim onlarıda dengelerse bence oyun daha çekişmeli olur.
Mesele zaten şu konuda acmıstım foruma bununla ılgılı. 10mlık mageler benım 4-5 gblık magemden daha cok vuruyorlar. HPleri benım magemden daha cok ben chıtın gıyıyorum dıye 100 defansım degısıyor. INT magelerle ilgili mutlaka bir çalışma yapmalısınız. 500kya wooden staff 8 takan mage full epic silah zırh takı takan benden fazla vurmamalı canıda benden fazla olmamalı.İyi forumlar dilerim öncelikle bu söyleminden şu sonuç çıkıyor INT mageye bu warrior 300 anca vuracak buda kalkanlı bir INT priestten çok daha güçlü bir mage demek ki bu mage kalkanda takar ise 200 e kadar düşecek vurduğu mageye warriorun aslında üstte anlatmak istediğim en az defansa sahip zırhlarla aldığınız hasar normal defansif takı kullanmıyorsunuz üstüne ve yine belirtmek isterim ki oyunumuz son seviye ve son eşyalarda değil rünleriniz dahi basılı değil bunları göz ardı etmeyin 65 seviye için mevcut can değerleri az olduğu konusunda hak veriyorum fakat ilerleyiş için geçiş aşaması olarak normal durumda.
Bak güzel kardeşim bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyorsun , 65 lwl full + full bir asas ın sc ile ulaştıgı maksimum can bu . 2. si ben human mageyim malicesiz thorsuz 1300 atabilen bir warrior yok oyunda . İstersen onunda ksc sini koyuyum. Diğer konuya gelince şuan magenin 52 56 tekleme skilleri oyundaki en yüksek rangeye sahip skiller . Okcunun o kadar uzağa vurabilen bi skill i yok . İnanmıyorsan onunda ksc sini koyuyum.Hani senin 50 lwl roguen 2k can oluyormuşyaDefans kırma yemeden 1300 damage atan warrior var. Geç Human mage ye görürsün nickini. Yanlışın var şuan 51 lvl asasım var ve 2 k buf ile 3056 hp var. 65 mage staff nerf yedi bunu sağır sultan biliyor. 350 damage vuruyor 65 staf ı. Evet önceden range çok uzaktı ancak şuan değil. Okçu kadar range yok. Şimdi hp ve defansı en az olana toplu atak kırma atılıyor hp atak ve defansı en çok olana atılmıyor bu işte bir saçmalık var. Saçma damage atıyor diyorsun ama bir değer gösteremiyorsun. 255 + 106 MP vurduğu Nova 750 bu mu fazla?
güzel char kanka 1 tur versene be bızde oyun oynadıgımızı anlayalım bıraz zevk alalımBak güzel kardeşim bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyorsun , 65 lwl full + full bir asas ın sc ile ulaştıgı maksimum can bu . 2. si ben human mageyim malicesiz thorsuz 1300 atabilen bir warrior yok oyunda . İstersen onunda ksc sini koyuyum. Diğer konuya gelince şuan magenin 52 56 tekleme skilleri oyundaki en yüksek rangeye sahip skiller . Okcunun o kadar uzağa vurabilen bi skill i yok . İnanmıyorsan onunda ksc sini koyuyum.Hani senin 50 lwl roguen 2k can oluyormuşya![]()
al birde buradan yak. Okçunun bana atak yapıp benim atak yapamadığım mesafeler var iyice bak istersenBak güzel kardeşim bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyorsun , 65 lwl full + full bir asas ın sc ile ulaştıgı maksimum can bu . 2. si ben human mageyim malicesiz thorsuz 1300 atabilen bir warrior yok oyunda . İstersen onunda ksc sini koyuyum. Diğer konuya gelince şuan magenin 52 56 tekleme skilleri oyundaki en yüksek rangeye sahip skiller . Okcunun o kadar uzağa vurabilen bi skill i yok . İnanmıyorsan onunda ksc sini koyuyum.Hani senin 50 lwl roguen 2k can oluyormuşya![]()
Warrior full asasa 900 vuruyor65 lwl priest, mage ve warriorum var ve 63 level okçum var.
WARRİORLARDAN başka hiçkimse ağlamayı haketmiyorkime nerf kime buff gelmiş önemli değil benim için.
İyi forumlar.