Yönetimin Plansız Nerfleri

Larcade

Üye
Knight online ' da mage üzerine int takardı 255mp ve int armor ile 1k 1.1k damage atardı itemli karakterlere dahil.
Burda üzerine mp armor set giydiği halde mage ortalama 750 vuruyor şaka gibi hp ise inanılmaz düşük.
İce mage ortada yok skilleri hiç bir işe yaramıyor
Knight online ' da nowa altından kaçmak daha zordur , burda bir anda rakipler nowa alanından çıkabiliyor ve nowa mesafesi çok kısa çünkü knight online ' a göre çarların refleksi hareket haline geçip koşması daha hızlı yani bu farkı kapatmak için nowa mesafesi ve alanın vurdugu damage etkisi daha fazla olması şart.
Ranktan ss alıp atıp ''magolar'' .ok güçlü yazmakla olmaz bu iş rank aldığın yer 8 kişilik party önce ekibin olacak her önüne gelen yorum yapıp konuyu farklı yere çekebilir tartışılıcak kısmı ranktan alınacak ss değil

Elerelon

Üye
Bak güzel kardeşim bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyorsun , 65 lwl full + full bir asas ın sc ile ulaştıgı maksimum can bu . 2. si ben human mageyim malicesiz thorsuz 1300 atabilen bir warrior yok oyunda . İstersen onunda ksc sini koyuyum. Diğer konuya gelince şuan magenin 52 56 tekleme skilleri oyundaki en yüksek rangeye sahip skiller . Okcunun o kadar uzağa vurabilen bi skill i yok . İnanmıyorsan onunda ksc sini koyuyum.Hani senin 50 lwl roguen 2k can oluyormuşya :D
Sadece mage okçudan daha uzağa vuruyor dediğin için yazıyorum. 61 Level okçu ve 65 level mage im var. Mage'in hiçbir skilli okçudan daha uzağa vurmuyor. Neden bilmiyorum ama böyle bir hurafe var ve aylardır muhabbeti dönüyor. Hangi deli attı bu taşı bilmiyorum ama kesinlikle yalan. Charımı ortaya koyarım ki mage okçudan daha uzağa VU-RA-MAZ. Hem okçu karakterim var hem mage. İnanmayan varsa buyrun test edelim.

MaRaKeSH

Üye
kesinlikle katılmıyorum bir mele priestim ve mage klanda priestlik yapmaya calışıyorum. magelere gelen nerfler çok aşırı oldu. ama bu mageyi yıldırmaz mage yoluna devam eder. itemleri değiştirir stafını yükseltir bi şekilde çözer. ama ciddi bir haksızlık yapıldığınıda düşünüyorum. bir dönem serverin yarısından fazlası mage idi şimdi meleye döndü neden her nerfte bir meta class oluyor. şu anda mageler meleleri bırak düşürmeyi gate atamıyorlar. wariorun atlama mesafesini biliyormusunuz, melenin toplu atack kırma skili varmı ne biliyosunuz. magelere uzaktan vuruyoruz atackları düşüyoruz mele içlerine girdimi takla. magelere haksızlık yapıldığını düşünüyorum özellikle oyuncular tarafında

RaywinTR

Üye
arkadaşlar farkında mısınız bilmiyorum ama magenin takacağı epic staff yok. Epic staffların atacklarının güçlendirilmesi lazım.

SisorTİ

Üye
Biz buna kademeli bezdirme politikası diyoruz benım işyerımde de var 10 yıllık sözlesmesı bu sene bıtıyor tazmınat vermemek ıcın de aynı yolda gıdıyorlar.Önce jopları birbirine düşman ediyor.

Benım Jop um Warrior Olarak Gözlemlerım.

Priestin silahının atağı düşürüldü ( Halen Priest Çok Vurduğunu Düşünüyorum )

Mage damagesi nerflendı ama şöyle bişi var 6 mage veya 7 mage 1 pt adamı düşürebiliyor.3 mage 4 mage bi varrior partıyı dusuremıyor bırak da abı serverın %70 i Boş rogue yada prıest onlar da zahmet olmazsa düşsün 8 takı setı 8 paper set gorev sılahı rogulerde gorev cıtını tas catlasın golden bow 7 heartseker takıyor bırakın da bu adamlar düşsün.bence suankı duruma gore ıyıydı mage 7 kısı teklıosa 7 kısı de thor acıldıgı anda ıclerıne 1 asas gırerse ben solo 7 kısıyı kesıom boylede bı durum var.

Ben warrıorum fızıksel hasar vuruyorum mage buyusel gercek hasar vuruyor.Farklı bı damage tarzı ve suan oyunda antı defden fazla antı resıst var aldıgın zaman setı 800 yedıgın mageden 600 yıyorsun zahmet olmazsa içsete bari 4 - 5 gb harcasınlar sitede gb satıp 5 6 tane ayrı account kasacaklarına.

toplu bir guncelleme ıle

prıest ın atagı nerflensın

Boss a tek damage atarak drop alma kapatılsın

Zahmet olmazsa da okcuların warrıordan daha fazla damage cıkarması da ele alınsın

mage üst sınıf bı farmer degıl pk da ıyı sadece damagesı gerı verılsın ama bunu parca parca yapıp ınsanları parcalamak deıl de bı anda hepsını ele alın zahmer olmazsa dıye dusunuyorum

deathlift

Üye
bak listede 2 tane warrior var 91/20 ile oynamış. 9,398 k np kasmış. Listede olan mageler ise 83/65 oynamış ve 10.488 np kasmış. Mage mageyi vurmuş np kasmış ama arkasından hep malee ye ölmüş. Karışıdaki melee ise 129/54 oynamış ve 9,248 np kasmış ve hep mage kesmiş. Şimdi bir daha bak listeye kim daha çok kill almış kim daha az ölmüş.
Aslında uzatmanın anlamı yok çünkü bazı şeyleri düşünemiyorsun. Sana düşünmen için Top 10 mage / melee karşılaştırması yapabileceğin bir görüntü paylaşıyorum :D

1658138674928.png

1658138690315.png

Şimdi şey diyeceksin büyük ihtimal : "Ya DELIKANLI charına bak hepsinden çok kasmış görmüyo musun yaaa?"

O karakterin 3 adet pokesi bulunuyor ve 7/24 NP kasıyor. Bu açıklamanın da yeterli olacağını düşünüyorum. Hadi iyi oyunlar :D

karanlik07

Üye
Şimdi Mageler çok vuruyor deyip magelerin 65 staff damage düşürüldü. Nova damage ve mesafe düşürüldü Tekli skiller damage düşürüldü. Teleport skiline süre getirildi. Bunların olmasının nedeni birilerinin buraya gelip serzenişte bulunması ve oyun yapımcılarının hiç bir şeyi planlamadan bu söylenenlere uyması. Oyun yapımcısı malice yokken bir warrior un mage ye 1.300 damage attığını biliyor mu? Oyun yapımcısı bir BP nin görev itemleri ile mage ye 950 damage attığını biliyor mu ? Ve bu damageleri saniyede bir atıyorlar. Full MP Magenin 976 HP si var. 2 k buff ile 2976 hp oluıyor. Saniyede bir damage çıkardıkları için 2,5 skilde mage ölüyor. Oyun yapımcısı Descent skilinin nova dan daha uzağa basıldığını biliyor mu ? Mage yi nerfle ama yine mage ye toplu atak kırma atılsın. Male ye toplu atak kırma atılmıyor şaka gibi. Hiç mi oyun deneyimiz yok ? Bu hatayı nasıl yaptınız ? Arkadaş en kırılgan karakter mage buna rağmen çıkıp nerf atıyorsan kusura bakma ama hiç bir deneyimin yok derim. Gerçi deneyim olsaydı 20 yıldır web de kullanılan ( en çok ) mouse hover komutunu oyuna entegre etmezdiniz. Uzaktaki karakter gözükmüyor mouse üstüne gelince gözükecekmiş. Başka bir örneği var mı bilmem ama çağ dışı bir kod satırı. Artık oyundan gına geldi ve artık bıktırmaya başladı. Onlarca insan bıraktı oyunu ama halen bunları görmeyip aynı hatalara devam ediyorsunuz. MP 255 + 106 buna rağmen nova 750 vuracaksa o oyun bitmiştir. Konuyu kapatmayın anlıyorum eleştiri zorunuza gidiyor ve her defasında aynı şeyi yapıyorsunuz ancak bu eleştiri kendinizi geliştirmek için yapılıyor. Buraya gelip konu dışında yorum yapacaklar lütfen bu konuya yorum yapmayın bırakın güzel güzel sorularımız cevabını alalım. Evet sayın yapımcı söz sende...
Ne ağlamışsın beeee ağla ağla ağlama duvarına çevirdiniz burayı … kardeş tek yiyorsan int mage dön chitin giy .. o zamanda ama farm yapamıyorum dicen dimi … cz de archlordları Buga sokup 4 mage kesiyorsunuz bide hala ağlıyorsunuz ya 2 mage lunaskarda 5 Li harpy dönüyor size hala yetmez … ağlama int e dön veya oynama

murolity

Üye
Ne ağlamışsın beeee ağla ağla ağlama duvarına çevirdiniz burayı … kardeş tek yiyorsan int mage dön chitin giy .. o zamanda ama farm yapamıyorum dicen dimi … cz de archlordları Buga sokup 4 mage kesiyorsunuz bide hala ağlıyorsunuz ya 2 mage lunaskarda 5 Li harpy dönüyor size hala yetmez … ağlama int e dön veya oynama
Okuduğunu anlayacak kapasiten yok ama mageler int dönünce sana ne olacağını anlatayım. Mage int dönüp lr olduğunda Nova yerine staf kullanacak ve vurduğu herkesi kitleyecek. Sonra senin gibi ağlaklar gelip buraya mage kitliyor bir şey yapamıyoruz buna çözüm bulun diye ağlayacak. Staf ile birini kesmek istesem gider melee açardım. Neyse haydi bir şey daha öğrendin ama bu bilgi bile senin cahilliğini kapatmaz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt