Öneri Yorum yok.

huseyin35

Üye
Kanka eyvallah eline sağlık da. Asıl olan level aldıkça stat dağıtma özelliğinin kalkmasıdır. Statları itemlerden almalıyız. Ve aynı itemler dahil common veya legandary olması özelliklerine göre farklı sayıda stat ve max sayıda stat dağıtmalı.

Ancak bu sistem oyunu radikal yapar ve gerçek bir gear sistemi oluşur. Bu sistem gelmediği sürecede ne yaparsaniz yapın ama ne yaparsanız yapın Knightin başka bir pvp serveri gibi görüneceksiniz.

Aranızda path of exile oynayan bir kişi dahi olsa anlayacaksınız dediğimi. Oyun kendi içinde çok geniş bir seviyeye ulaşak sadece bu sistem ile birlikte;

Eskiden hangi itemi kombinasyonunu yapmaliyim diye saatlerce tartisirdik o tartismalari yeniden getirecek efsane bir sistem aslinda

Hatta beni alın ofisinize 1 günden fazla sürmeyecek bu kodu sisteme itemlere eklemek.

1) level aldıkça gelen stat point iptal

2)her ama her iteme str,dex,mp,hp ... Kaç tane varsa random koyulacak. 1. Seviye hiç stat vermicek sadece ana item özellikleri. Yeşil item 1 stat verecek o da max 15 verecek mesela, mavi item 2 stat verecek max 30, en son legendary diyelim mesela rastgele 5 stat verecek max 50'şer ama random.

Beni alsaniz ofise tamam deseler sen ne dersen o ah ah.

anil

Üye
Gear score olmalı, 200-300 stat dagitilmamali bence de. Karakterler giydiği item ve skillerle farklı kombinasyonlar yapabilmeli. Bu eski sistem surdurulurse her class birbirinin kopyası olacak, hiçbir çeşitlilik olmayacak.

Nart

Üye
Değişiklik iyidir, desteklerim. Ancak bunlar uzun çalışmalar gerektiriyor. Officialden sonra ancak yapılabilir diye düşünüyorum.

MiTKOnLine

Üye
Hatta beni alın ofisinize 1 günden fazla sürmeyecek bu kodu sisteme itemlere eklemek.

1) level aldıkça gelen stat point iptal

2)her ama her iteme str,dex,mp,hp ... Kaç tane varsa random koyulacak. 1. Seviye hiç stat vermicek sadece ana item özellikleri. Yeşil item 1 stat verecek o da max 15 verecek mesela, mavi item 2 stat verecek max 30, en son legendary diyelim mesela rastgele 5 stat verecek max 50'şer ama random.

Beni alsaniz ofise tamam deseler sen ne dersen o ah ah.
Bu arkadaş bir günde kodu eklerim demiş, bence yöneticiler bir şans versin o da neler yapabileceğini göstersin. Sonuçta hala geliştirilme aşamasında ve insanlar beklemeye alıştı biraz daha bekleriz :)

huseyin35

Üye
Hatta stat pointler toplamda 280 adet olmayacak. Statların verdiği özelliği 4/1'e düşürüp, oyuncu toplamda 1500'e yakın stat elde edebilecek itemlerden. İşte o zaman derya deniz, item çeşitliliği, build çeşitliliği, of of

Tabi itemlerdeki required stat point kalkacak, required level 45,55,60 gibi level sınırı gelcek ah ulan beyin takımında ben olsaydım neler olurdu

huseyin35

Üye
Mesela oyundaki en iyi zırh shell.

Shell 5 çeşit stat verecek rastgele.

Örneğin;

Dex 21
Weight 30
Flame Resistance 35
Hp 20
Axe defance 3

Bunlar çöp de olabilir sağlam da olabilir, drop oranı fazla atacak deli gibi item atacak zindanlar ama en iyisini bulmak zor olacak.

Örn;

Poisson damage 25
Dex 25
Hp 30
Dex 17
Hp 13

Gibi item de düşecek ama bu efsane item olmuş olacak işte, her zaman daha iyi bir item daha iyi bir stat dengesi oluşturma imkanın olacak.

Armor craft ile de 100 itemi 100 zindanla yapabileceksin ama 1 tanesi sağlam atacak mesela. Oyuna zindana bağlayacak seni oyun.

Ama şimdi nasıl çöp shell drop aliyosun +1, 2mlik bus harcıyorsun +2, herkesin amacı +7 yapayım da dex basayım str basayım yahu

Nolur tek düzelikten çıkın artık biz zeki insanlarız yapabilirsiniz korkmayın player azalır diye. Player artar her yerden oyuncu çekersiniz bu sistemle lütfen :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt