Maxim
M

Yorum yok.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Yorum yok.
Yorum yok
Sana göre bütün konular boş insanların konusuna girip toxiclik yapmaktan başka bir şey yapmıyorsun.Boş bir konu.. Adamlar 3 ayda son lvl kesin diye birşey demedi. Ayrıca iyi dinlediysen adamlar 6 saat oynayan insana göre yorum yaptı. Son seviye max 2 ay olsa, online süresi yüksek olan insanlar 1 aya tamamlıcaklar belki daha erken. Daha ne olsun ne istiyorsunuz ?
Umarım kutular şu an ki mevcut olan group dungeonlarda boss kutu mekanikleri gibi olur. O zaman KS derdi falan kalkıyor. Count ve kutu mekaniği değişip modern konuma gelirse çok iyi olur.6) Bir görevi tamamlayabilmek için ks atmak zorunda değilsiniz tam sürümde tahmin ediyorum ki onlarca kamp açılacaktır. Boş bir alan mutlaka bulacağınıza inanıyorum aksi taktirde farklı saatlerde tekrardan slotları kontrol edebilme ve görevi tamamlama imkanınız olacaktır. Aldığınız görevler süreli olmayacaktır boş bir zamanda yapabilirsiniz.
Saygılarımla..
Arkadaş global mmo dünyasından bahsetmiş. Ko gibi global olmayan oyunlarda doğru party clan ikilemi olmadan olmuyor.parti kurmaya zorlama kısmında zaten MMORGP oyunu olduğu için bu çok normal geldi bana. sonuçta solo oynansın diye tasarlanmış bir oyun değil .
Savaş alanlarında güçlü olan her zaman kazanır MMO ruhu bu diye düşünüyorum.
ama dediklerinin bir kısmına da katılıyorum, illa ki ben oyundan kimse ile oynamam lwlimide kendim kasarım pk mıda tek başıma atarım diyen oyuncular için, ekstra şeyler yapılabilir. (Fakat bu kitlenin sayısı çok az). ben mesela çalışan biriyim öyle çokda birinci olayım en güçlü ben olayım kafasında değilde , gireyim clanaki arkadaşlarla sohbet muhabeet edeyim o esnada zaten farkında olmadan lwl de kasmış oluyorsun itemde . solo bu işler çok sıkıcı oluyor.
Yorum yok.
Yorum yok.
MMORPG ruhu budur demişsin. Lakin KO'dan farklı bir oyundan örnek vermemene üzüldüm. Yanlış anlıyorsun. Konuyu lütfen daha dikkatli okumanı tavsiye ediyorum. Burada ben veya diğer arkadaşlar 70'e kasılana kadar mutlaka bir etkinlik gelmesini, aradaki boşlukta oyuncunun bunalmamasını isteyen kişileriz. Oyuna zarar vermek değil, oyunu yüceltmek, daha fazla oyuncu oynamasını sağlamak için buradayız. 80-83'e hiç kasmamışsınız demişsiniz. Doğru. Çünkü oynamadık o oyunu.Hiç eliyle 80-83 char kasmamış olanların gözünde büyüyor pve kısmıTabiki de zor olmalı olabildiği kadar kim diyor size son level olana kadar pve den çıkmayın çık kardeşim 70 oldun mu millet 72-73 olsun sen pk a çık bosstan drop düşür aradaki stat farkını onla kapat. Herkes son level olmak zorunda mı. Ko da cz e ilk 72 lvl çıktığımda 61-62-66-70 de vardı 75-77-80 de vardı. Nedir size bu direkt level işini nefessiz bitirme şeyi. Aklınız sıra hemen 80lerden biri olayım pk çıkayım boss drop iyi bir klan oyundaki kaynaklar bana aksın ben en çok gelişeyim ama tabi işi gücü olanlar ilk 80 olamıcaklar bunu yapamıcağı için daha işssizler çıkıp 80 olup aynısını bana yaparsa korkusu bu. Mmorpg ruhu budur. En işssizi en uykusuzu en yorulmazı her zaman önde olur ve mükafatını alır. Benim de kendi dükkanım var çalışıyorum kalan zamanlarda oynucam 24 saat oyunda olan tabi bana level farkını atıcak hakkı emek harcıyor. Zamanında da tüm boş vakitlerimizde exp kasıyorduk saatlerce şimdi öyle olucak denirse yine aynısını yapıcaz.