Yumurta MAFYACILIĞI Sorunu Acil çözülmeli

Benbu

Üye
1- Merhaba bildiğiniz üzere yumurta patchden önce npc de 3 k dan satılıyordu bunu bir kenara koyalım
2- Patchden sonra kesildiğinden 30 dakika sonra tekrar respawn olan tavuklar geldi ve npc den kaldırıldı yumurta buda tamam gayet güzel
Neredeyse tüm yerlerin saatini tutup (illa arada kaçanlar oluyor) 1 saat boyunda denedım maksimum 200 civarı yumurta toplanıyor ki cookiingde 13 lvlden 24 lvl olmak icin 80 bin civarı yumurta istiyor buda imkansız serverin bomboş tavukların sizi bekliyor olması gerek.

Şimdi diğer metaryaller gibi saatte 100 150 adet toplanabilen bir cooking metaryali diğer metaryaller 5-10 k arasında pazarda yerini bulurken yumurta neden 25-30k dan yerini buluyor?

Hemen açıklıyorum;

1.
maddeye geri dönüyorum Patchden önce npcden 3k dan 200 300 bin adet depoladılar bankaya suandada piyasayı bilerek yukarıda tutuyorlar resmen MAFYACILIK oynuyorlar
daha ucuza koyan adamlar da 20 30 max 100 tane koyuyor gidiyor 1 saat ugrasıp geliyor onun koydugunu çekiveriyorlar piyasayı yine kendilerine bırakıyorlar
3 k ya npc den depoladıkları yumurtayı 35 k ya koyuyorlar ve günde en az 15 bin satış yapıyorlar

kısa bir hesap yapacak olursak tane bası 33 k kar dan 15 bin tane 4.8 5 gb 2.250 tl günlük kazanç elde ediyorlar bu adamlar ne bir emek harcadı ne bir vakit geçirdi sadece npc ye gidip 3k dan depoladılar yönetim böyle bir haksızlıgı nasıl yapabiliyor? nasıl göz yumabiliyor ? sanki kendi adamlarına özellikle yapılmış birşey gibi göz göz göre npc den 3k ya depolanıp patchden soonra 35 k ya sattırılan birşey oldu adamlar darphane gibi para basıyorlar lütfen el atın @Vision @Justice @SunRise

Unbeatable

Üye
Bi sürü sorun boşa konuşuyorsunuz yönetimi ne isterse o olur

tigger

Üye
Cooking öyle bir hale geldi ki, yemekler verdiği özelliklere nazaran çok yüksek maliyetlerle elde edilebilir oldu. Bu konuya ivedi eğilmeli. Bir yemek yapacağız NPC'den süt al, tuz al, tavukları kışla yumurtasını al, terağı yap, efendim cooking pot al, etraftan malzeme topla... Çile! Sözüm ona aşçılık kolay (!) bir meslek olduğu için yemeklerin özellikleri düşürülmüştü.

Ayrıca ben mi yanlış hatırlıyorum, Cooking Pot birden fazla kullanılabilir olacaktı, ancak bir yemeğe bir tane gidiyor.

Yumurta toplama işi ayrı bir terane. Millet tüm malzemelerin haritasını çıkartmış, dakika-saat tutularak oyun mu oynanır? Güya haritadan skinning için avlamalık hayvanların konumları kaldırıldı. E kaldırdınız da, yerleri yine aynı. Güncellemeden önce adamlar tüm hayvanların yerlerini işaretlemiş zaten, kaldırsanız ne olacak? Haksız rekabet. Alet kullanarak skinning kasılması gereken yerde hayvanı öldür tecrübe puanını elde et...

Çok mühim: toplayıcılık ile elde edilen malzemeler ile Skinnig mesleği için mevcut hayvanlar TAMAMEN rastgele dağılmalı, spawn olmalı. Yer tutmak, saat, tutmak, dakika-saniye tutmak... Bu ne biçim iştir?

HeaveN

Üye
Önceden alanlar yaşadı 3k alıp büssürü şimdi satıyosa adam char bile dizer ama tam bilmiyoruz onuda belkida almadı ama alanlar olmuştur diycem ama
onu ön görmesi çok zor çünkü craft kapalıydı.

Unbeatable

Üye
Önceden alanlar yaşadı 3k alıp büssürü şimdi satıyosa adam char bile dizer ama tam bilmiyoruz onuda belkida almadı ama alanlar olmuştur diycem ama
onu ön görmesi çok zor çünkü craft kapalıydı.
Fotoğrafı var adamda 9999 vardı illa alan olmuştur

jobulani

Üye
Asıl soru NPC'den yumurta çekenler, yumurtanın artık satılmayacağı bilgisine nasıl ulaştı? Ya da bu bilgi herkese mi verildi biz kaçırdık?

Mitraileusse

Üye
Yumurtalar tekrar npc ye dönmeli gerekirse 5 10 k olsun . Bu adamları zengin ediyoruz yemek yapmak için buna ihtiyacımız varr

SinanS

Üye
Bunu 1 ay önce söylediğimde her yerde çıkıyor rahat topluyoruz diyenler vardı

Justice

Yönetici
Game Designer
1- Merhaba bildiğiniz üzere yumurta patchden önce npc de 3 k dan satılıyordu bunu bir kenara koyalım
2- Patchden sonra kesildiğinden 30 dakika sonra tekrar respawn olan tavuklar geldi ve npc den kaldırıldı yumurta buda tamam gayet güzel
Neredeyse tüm yerlerin saatini tutup (illa arada kaçanlar oluyor) 1 saat boyunda denedım maksimum 200 civarı yumurta toplanıyor ki cookiingde 13 lvlden 24 lvl olmak icin 80 bin civarı yumurta istiyor buda imkansız serverin bomboş tavukların sizi bekliyor olması gerek.

Şimdi diğer metaryaller gibi saatte 100 150 adet toplanabilen bir cooking metaryali diğer metaryaller 5-10 k arasında pazarda yerini bulurken yumurta neden 25-30k dan yerini buluyor?

Hemen açıklıyorum;

1.
maddeye geri dönüyorum Patchden önce npcden 3k dan 200 300 bin adet depoladılar bankaya suandada piyasayı bilerek yukarıda tutuyorlar resmen MAFYACILIK oynuyorlar
daha ucuza koyan adamlar da 20 30 max 100 tane koyuyor gidiyor 1 saat ugrasıp geliyor onun koydugunu çekiveriyorlar piyasayı yine kendilerine bırakıyorlar
3 k ya npc den depoladıkları yumurtayı 35 k ya koyuyorlar ve günde en az 15 bin satış yapıyorlar

kısa bir hesap yapacak olursak tane bası 33 k kar dan 15 bin tane 4.8 5 gb 2.250 tl günlük kazanç elde ediyorlar bu adamlar ne bir emek harcadı ne bir vakit geçirdi sadece npc ye gidip 3k dan depoladılar yönetim böyle bir haksızlıgı nasıl yapabiliyor? nasıl göz yumabiliyor ? sanki kendi adamlarına özellikle yapılmış birşey gibi göz göz göre npc den 3k ya depolanıp patchden soonra 35 k ya sattırılan birşey oldu adamlar darphane gibi para basıyorlar lütfen el atın @Vision @Justice @SunRise

Merhaba,

Daha önce de belirttiğimiz gibi şu an bizler de gözlem yaparak gerekli düzenlemeleri yapıyoruz. Siz hatalı bulduğunuz noktaları raporlayın lütfen. Zamanla haklı bulunan her bir alan iyileştirilecek.

Sevgiler

Sacredsup

Üye
Merhaba,

Daha önce de belirttiğimiz gibi şu an bizler de gözlem yaparak gerekli düzenlemeleri yapıyoruz. Siz hatalı bulduğunuz noktaları raporlayın lütfen. Zamanla haklı bulunan her bir alan iyileştirilecek.

Sevgiler
Usta selam,
Bu geyik, domuz, zebra, kaplan vs Skinning isteyen hayvanlar öldürüldüğünde kutu yerine yere leş çıkmalı diye düşünüyorum. 10 dk boyunca bu leş yerde kalmalı ve dericilik bu leş üzerinden toplanmalı. Bu sayede diğer oyunculara da toplama olayına ortak olma durumu sağlanmalı. Değerlendirir misiniz.

Opus Magnum

Üye
Yumurta da dolardan hızlı yükseliyor daha düne kadar 22 k dan beklerdik, şimdi 30k ları devirmiş :D

buglardüzelsin

Üye
çözümü aslında çok basit. boar veya tigerlara konduğu gibi chickenlara da yumurta 5-6 tane koncak problem ortadan kalkar

kadabra799

Üye
Sorun şurda 50mt2 yere 6 slot yani 18 tavuk koyulmuş(dorion swamp). Bunun mafyalaşılması çok normal bizim oyuncu kitlesinin klasik hareketi... Respawn süresi önceki patchlerde düşürüldü diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsam. Yapılması gereken respawn süresi arttırılmalı ve aynı yerde 1 slot tavuk çıkmalı. Dip dibe 18 tavuğu neden koyarsın? Acilen çözüm getirilmeli. Bu olay günlerdir bu şekilde sanırım...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt